benim yumurtlama problemim yok...ama bu ay yum.takibi istedim yine.klomen verdi..aslında bi kızım var.bi çocuk daha istiyorum...araştırırken uzun zaman önce yum takibi ve iğneden 36 saat sonra olan bebeklerin çoğunun erkek bebek beklediğini görünce bende denemek istedim...yanlış anlamayın arkadaşlar allah sağlıklı sıhhatlı versin herşeyden önce... şansımı deniycem.rabbim neyi uygun görürse...zaten hamile kalamıyorum.5 ay olucak nerdeyse..kızıma hamile kalırkende bir sene olmamıştı...
çok yüksek değildi 3 aydır kullanıyorum 35 di benim düştü ama hala devam ediyorum ilaca hamile kalana kadar devam etmek gerekiyomuş
Bu progestaaan ne fana yaptı benii. günde 3 tane olduğu için sanırım içimm uyuyooor.
Bu progestaaan ne fana yaptı benii. günde 3 tane olduğu için sanırım içimm uyuyooor.
canım bende 3 tane içiyorum sana neden verdi bana düşük önleyici niyetiyle verdi inşallah bebişim gelir de tutunurannesine
Canım benim iki arkadaşımda kasığımda şişlik var dediler ve bi hafta sonra hamile olduklarını öğrendiler. ınşallah bebişin seninledir canım.sol kasığımda biraz şişme var neden acaba
canımmm aşılaman hayırlı olsun nasılsın?yormuosun değil mi kendini?kızlar bu progestan hap mı ?? benım dr da bana jel vedı adı crınone altındada progesterone yzzıo aynı seymı bunlar bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebuda dusugu engllıomus tutunmasını saglıomus asıstan kız ole demıstı bana..
canımmm aşılaman hayırlı olsun nasılsın?yormuosun değil mi kendini?
canım sen meşgulsun galba.benim aşılamam tutmadı inş seninki tutar.2. aşılamamı ağustosta yaptırıcam kısmetse
asyaccım nasılsın ??
yok cnm klomen kullanmadım ben femara dıe bı ılaç kullandım.asılama oldum yumurtam vardı bıkaçtane ama bı tane kocaöan vardıı inşş o bebiş olurr:)))kuzucum meraba..klomenmi kullanmıştın sen..iğne olmuşmuydun birde kaç yumurtan olmuştu:))
slm kuzum. iyiyim sen nasılsın. var mı gelişme. yenı geldım pc yı actım bulasıklarımı topluyordum. çok yorgunum. ama çalışmam da gerekıyor.eşimde nöbette bugün bizi yalnız bıraktı mafoldumben :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?