slm arkadaşlarım ben bayadır giremiyorum yeni hamişler var hepinizi tebrik ediyorum inşallah hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız allah banada nasip etsin inşallaaaahhhhhhh beklenmeyen adetim 23 temmuz 1 senedir deniyorum ama inşallah bu sefer olur ne diyelim allahım gnünü biliyor nasip kısmet artık
arkadaşlar benim bu ay 6.denemem ve adetime 1 hafta kaldı..ama hiç bir belirtim yok sanırım bu ayda başaramadım..önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum ...bu takipte doktor dan kendimiz mi istiyoruz klomeni..kullanmasak olmaz mı ben korkuyorum klomen kist yapabiliyomuş..
kuzucuğum aşılaman hayırlı olsun bende cuma günü doktora gittim yumurtam çatlamış ve kanlanmış progestan başladım hyırlıs artık bkliyorum eşim bu ay ilk kez ikizlerimiz olcak bizim dedi arabamızı değiştirmeyi düşünüyordu şimdi daha büyük modellere bakmaya başladı umarım onun gönlünden geçen olur
alminasım umarım doğum erken bile olsa sağlıcakla kızını kucağına alırsın
umutlum kaçak değilim buralardayım ama bu aralar çok misafirim oldu hepsi de yemekli
hepinizi çok seviyorum hamiş olsam bile buralardan ayrılmam
kuzucuğum aşılaman hayırlı olsun bende cuma günü doktora gittim yumurtam çatlamış ve kanlanmış progestan başladım hyırlıs artık bkliyorum eşim bu ay ilk kez ikizlerimiz olcak bizim dedi arabamızı değiştirmeyi düşünüyordu şimdi daha büyük modellere bakmaya başladı umarım onun gönlünden geçen olur
umutlum kaçak değilim buralardayım ama bu aralar çok misafirim oldu hepsi de yemekli
canımmmmm nerelerdesınnn mrk edıoduk senı..saoll tatlım inşş bu sefer bebgımız gelır:))ohh ohh senınde ymosun ınsss bebıs yada bebısler olur esının ıcıne dogmustr belkı:))) yumurta kanlanmıs olunca noluo ben bılmıodum bunubilmiyorumkismile Rabbım nasıp etsın isteyen herkezeee inşşşşşşşşş
canım benım ıns gonlunden gecen olurr arabanızı degıstırıncede ıstanbula beklerızzz kızımızıda gorursun ıns teyzesı
sağol canım yumurta kanlanınca döllenmeye hazır hale geliyor demekbayanssulusmile
Canım giden gitmiştir zaten yoluna. İster ayaklarını saatlerce yukarı kaldır.. İster belinin altına yastık koy.. Olucağı varsa zaten olur. Benim bir Arkadaşım neler yaptı neler ama sonrasında herşeyden vazgeçti ve tek bir ilişkiyle hemde o gece ilişkiden sonra hemen duşa girmişti ve sonuç Hamile..
umutlumda iyi haberlerle gelir inşallah
Canlarım ben beklenen haberle döndüm. Kocaman bir negatifleeehosbulduk canım Amın cnm benım inşşş Rabbım sesımızı duyarr
hosbulduk tatlımmmmm Amın inşşş olur busefer emelerımz bebegımızın gelmesını saglar
canımmm ii gectı agrıkm oldu bıraz evet rahım agzındamı gırınsdemı bsy den dolayıymıs anlattıda unuttum ayyy inşşş 2 hafta var:)bebegım gelır RAbbımde nasıp ederese
sevda gelmemıs galıba dr dan umutlumda yok ıkısıde guzel hberrlerle gelırr inşşşş:Saruboceq:
Selam canımcığıım. Anam bu misafirler de ne bu kaaaddaarr? Ya bişi değil dersinize bile çalışamayaacaksınız böyle giderseee kaydirigubbakcemile Ama senin çalışmalar bitmiş olabilir diimi. Sen iyi ol, sağlıklı ol da biz seni özleyelim gülüm.kuzucuğum aşılaman hayırlı olsun bende cuma günü doktora gittim yumurtam çatlamış ve kanlanmış progestan başladım hyırlıs artık bkliyorum eşim bu ay ilk kez ikizlerimiz olcak bizim dedi arabamızı değiştirmeyi düşünüyordu şimdi daha büyük modellere bakmaya başladı umarım onun gönlünden geçen olur
Herkese gÜnaydın arkadaŞlar
slm kızlar naberrrr benim iznim berbat geçtiiii((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?