Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb cnm oncelıkle tedavın hayırlı olsun ..
dr 1 ay yumurta takıbıne alıo eger yumurta olusumunda gelısımnde sorun var ıse ılaç tedavısı uyguluo,klomen adetın 5. gunu baslanıo 5 gun kullanılıo sonra kontrole gısdıosun yumurtala dr ıstegı buyukluge gelmıs ıse catlama iğnesı verıo dr ve ilşkı onerı,adetın 2. gunu hormon testı yapılır benım dr demıstı 2. gun hormonların yenlendıgı vucudun yenılendıgı gun mu neymıs oyuzden o gun yapılması gerekomus.tadavı suresı degısıo cnm kımı ılk ay kalıo kımı bırkac ay sonra kımıde ılacı bıraktıktan sonra..dilerım kı sen ilk seferde hamıle kalırsın,
her dr farklı uygulu cnm ben eskı dr da 5 ay kullandım sımdı degıstım dr bu dr klomenın cok uzun kullanılmasını tavsıe etmıo 1-2 ay dıo.dr ii sec canım bu cok onemlı :))şididen bol sanşş Rabbım yuregındekını en kısa zamanda versın

bilgiler için teşekkür ederim canım...allah hakkımızda hayırlısını versin..inş hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz...

dün dr a gittim tedaviye başladık bu ay şükür ilacın dozunu artırdı sabah akşam 5 gün içicem salı günü kontrolüm var bakalım bu ay ne olacak
birde kızlar bu hafta arkadaşın yerine bakıyorum başka odadayım orda internet yok fazla giremiyorum o yüzden hepinizi özledim

canım bende 3 tane içiyorum sana neden verdi bana düşük önleyici niyetiyle verdi inşallah bebişim gelir de tutunurannesine

sol kasığımda biraz şişme var neden acaba
İnanılır gibi değil yaa, bi görsen durumumu. Burdaakilerin de hepsi erkek anlamazlar ki halimdeen... Önceki doktorum da çatlatma iğnesinden birkaç gün sonra başlamam için veriyordu. Hem düşük önleyici hem de adet düzenleyici demiştii. Ama günde iki tane veriyordu bu kadar kötü yapmıyordu beniii. Ne yapalım katlanacaz artık. Senin adetine kaç gün kaldı cancazııım.
Evet bi taneem hap. Senin dediğinle aynı şey sanırım. sadece seninki jel, bizimki hap. Hatta bazılarına vajinal yoldan alınmasını söylüyor doktorlar. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Ben bu hapla adet olabileyimmm, sen ve diğerleri de bebişlerinizi sıkı tutun inşalllaahh olumunekankayizsmile
günaydın kızlar nasılsınız?

Günaydın tatlııım. Yarım saattir yazı yazmaya çalışıyorum. Yazılar harfler birbirne karışıyoorr. Başım da acayiiipp dönüyoor...Sen nasılsıın

Günaydın Kızlarrr, dr dan geldim az önce ya çok mutlu oldumhihoyyyt. Yumurtam olmuş 1 tane çok güzel dedi , bende yeterli olurmu deyince tabi yeter 1 tane istiyorduk zaten , yoksa ikiz ihtimali yüksek olur dedi. Sonra tekrar baktı 2 tane varmış meğer delikafaduldendelikafadulden. Bugün 1 buçuk saat sonra çatlatma iğnesi olacagım yaa. Nasıl heyecanlandım anlatamam. Dua edin kızlar bu sefer gelsin bebiş,

Canımm hiç üzme kendini bizde öyle 6 ay denedik geçen ay dr a gittim prolaktin seviyem biraz yüksek çıktı. Prolaktin yüksekliği yumurtlamaya engel zaten. Seninde önce prolaktine bakacaklar sanırım adetinin 4. günü dediğine göre. Ona görede ilaç verir ben dostinex kullandım, yumurtlama içinde klomen kullandım dr herkesse göre günlük kullanacagın dozu ayarlayacaktır merak etme... Ben adetin5. günü günde 2 tablet kullandım mesela. Bak bende drdan geldim şimdi ilk ayım ve 2 tane yumoşum olmuş bile hihoyyyt. Hiç üzülme daha 6. aydasın gelecek birgün bebişlerimiz

canım benim hakkında hayırlısı olsun umarım allah gönlüne göre verir

bende ilacıma bugün başladım canım 5 gün sabah akşam salı günü gidicem doktora bakalım ne diyecek bu ay olur inş

kızlar ben yrn malatyaya gidiyorum ve orda bilg yok bir ay giremicem nete inş dönüşümde güzel haber getirir ve güzel haberler alırım kendinize ii bakın

bende ilacıma bugün başladım canım 5 gün sabah akşam salı günü gidicem doktora bakalım ne diyecek bu ay olur inş

İnşallah canım inşallah bu ay olacak , kavuşacağız bebeklerimize. Çatlatma iğnesini de vuruldum geldim hihoyyyt. Bakalım dr yarın birlikte olun dedi. Bugün için bişey demedi , acaba yarın mı başlasakCADIARZU. Çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar yardım lütfen.Birde Prolaktin 0,35 e düşmüş . Drum kullanma artık dostinexi dedi ama , hamile kalana kadar kullanılması gerekli değil mi ?

kizlar selam ...mafoldumben
tedavim bosa gitti senağlamasabah test yaptim negatif cikti ve biraz öncede adet oldum catlatma ignesinden sonra 2. haftamdi cok kötüyüm mafoldumbenmafoldumbenbir hafta önce kanda hamilelik belirmisti aslinda nasil kendimi inandirdiysam mafoldumbensuan perisanim anlayip dinlemeden listeyede girdim kusura bakmayin cok kötüyüm nasil basa dönerim nasil o igneleri takrar vurulurum yapamam gücüm yok artik senağlama

Öyle deme canım, olsun Mevlam bigün nasip edecek bizede. Yılma her yeni ay yeni umut olsun, bak bende bugün vuruldum ilk çatlatma iğnemi, sen öyle dersen bende üzülürüm, boşamı oldum diye:çok üzgünüm:

Kızlar nerdesiniz ? Yardımınıza ihtiyacım var, birsürü soru var aklımda delikafadulden. Bugün çatlatma iğnesi oldum ya, dr yarın birliktelik önerdi, bugünden başlasakmı çalışmaya ?? Bal-tarçın-çörek otu karışımına devam etmelimiyim hala ? Çatlatma iğnesinden sonraki tecrübelerinize ihtiyacım var

Valla Canım her Doktorun önerisi farklı oluyor. Ben iğne olduğum günde dahil 4 gün beraber oluyordum eşimle. Bi zararı olmaz bence bilmiyorumkismile
Gelsin Bebişler

Ay Canım benim.. Kanda pozitifken şimdi nasıl negatif oluyor?? Pek anlamadım.
Şimdi belki beni anlamıyorsun diyeceksin ama bak en azından bir evladın var Allah bağışlasın. Bende o da yok be Canım. ınşallah hiç beklemediğin bir anda gelecek ikinci yavrunda. Bak hamile kalabiliyorsun en azından onuda biliyorsun. Yeni ay yeni umut canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…