naber kızlarrr nasılsınız bugün ben yine fırsat buldukça daha doğrusu kaçamak yapabilirsem giricem nete
gunaydın kızlarrr nasılsınız bakalımmm
Uğraşıp duruyoruz işte, sen nasılsın canım , dikkat et canım kendini zor durumda bırakma.
Alminascım sen nasılsın bakalım. Dün çatlatma iğnesi oldum ya, dr um yarın çalışmaya başlayın demişti, biz ne olur olmaz bugünden başlayalım demiştik ama dün hüsran:çok üzgünüm: Sanırım yapılması zorunlu ödev olarak algıladım . Olmadı maalesef. :çok üzgünüm: Çatlatma iğnesi olduktan kaç saat sonrasını öneriyorlar biliyomusun
selam canlar günaydınlar
beni listeden silebilirsiniz adet olunca yeni tarihi veririm gerçi çatlatma iğnesi olursam 14 gün sonra bebiş yoksa oluyorum herhalde ama bakalım
kızlar dün doktora gittim söktürücü verdi adet olunca 2 gün doktora gidicem 2 klomen tedavimize başlıycaz kısmetse alllahım hakkımda hayırlısını versin :Saruboceq:
Canım Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Bende de öyle olurdu. Aşırı şişkinlik ve ağrı yapardı. Ama yinede çok ağrın varsa istersen Doktoruna bir danış. ınşallah tedavinin sonunda güzel sonuç alırsın ve bebişine kavuşursun.Günaydın kızlar..Bende bu ay klomen kullandım,cumarteside çatlatma ignesini yaptırdım doktar pazar,salı,perşembe ilişki önerdi ama dün çok fazla agrım vardı adet agrısı gibi bide karnım çok şiş gibiydi daha doktorun verdigi ilişki günlerini bitirmeden adetmi olucam neyin nesi bu agrı yardımcı olurmusunuz?
aminn canım bu ay bende adet söktürücü kullandım adetin 3. günü dr a gittim serophene günde 2 tane bakalım inşallah bu ay olur
inşlhh canım bu ay gelir meleklerimiz..bende ilk denemede günde 2 klomen kullanmıştım bakalım bunda nasıl olcak opuyorumnanaktan
canım ben geçen ay günde 1 ile başladım yumurtaları gelişmedi bu ay günde 2 bakalım hayırlısı
benim geçen ay bir tanae sağda 20.7 olmuştu iğneyi olmuştum tabi geç büyüdü 17 gün olmuştum iğneyi
bakalım bu ay 3 e mi çıkarcak doktor hanım sempatiksalakcinni
benim geçen ay bir tanae sağda 20.7 olmuştu iğneyi olmuştum tabi geç büyüdü 17 gün olmuştum iğneyi
bakalım bu ay 3 e mi çıkarcak doktor hanım sempatiksalakcinni
Uğraşıp duruyoruz işte, sen nasılsın canım , dikkat et canım kendini zor durumda bırakma.
Alminascım sen nasılsın bakalım. Dün çatlatma iğnesi oldum ya, dr um yarın çalışmaya başlayın demişti, biz ne olur olmaz bugünden başlayalım demiştik ama dün hüsran:çok üzgünüm: Sanırım yapılması zorunlu ödev olarak algıladım . Olmadı maalesef. :çok üzgünüm: Çatlatma iğnesi olduktan kaç saat sonrasını öneriyorlar biliyomusun
slm kızlar klomen kullanıp adeti geciken var mı aranızda..3 gün geçti be pazartesi beta baktırdım 4,7 idi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?