Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb arkadaşlar...
bnm bi sorum olcak size gonaphene kullandm bn bu ay ardndan da prengyl oldm.bgn adetimn 22. günü sizce ne zaman belli olur sabrszlanıorm yardmcı olursanz çoook sevinicem!!!!kafamçokkarıştı

arkadaşlar ben 6 gündür şu kozmik beden temizliği olayını uyguluyodum.geçen ayın 9unda adet olmuştum.bu ayda 5 gün geçti.ben ihtimal vermiyodum ama içime kurt düştü test yaptım ve 2 çizgi vardı.hala inanmıyorum acaba o içtiğim sebze ve meyve sularındanmı oldu diye.....napayım ben ya....bide bu ay hiç beklemiyodum tedaviye ara vermiştim...bende yumurta tembelliği vardı ve kendimi tedavi olmadan hamile kalamam diye şartlandırmıştım...sizce bu test doğrumu yaa......ilk defa 2 çizgi gördüm hamilelik olmasa bile bu çok mutluluk veren bi şey ya....bana dua edin ..sevincim kursağımda kalmasın....

Şu kozmik temizliği bana da anlatsan canım
ama bence 2 çizgi çıktıysa hamilesin

canım altarnetif tıp bölümüne girersen daha ayrıntılı bilgi alabilirsin...az önce bida test yaptım buda 2 çizgi çıktı.hala inanamıyorum....galiba bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar adetimin 11.günü doktora gittim yumurtalarımın en büyüğü 14 mm olmuş.13.gün tekrar gel dedi yani yarın yine gidcem.çatlatma iğnesini de yarın vrcak.yumurta büyüklüğü normal mi yoksa küçük mü?
birde kızlar bende çok ağrı var. karnım şuan davul gibi şişkinlik var.birde bulantı oluyor ara ara. sizdede böyle belirtiler oluyo muydu?

mrb arkadaşlar...
bnm bi sorum olcak size gonaphene kullandm bn bu ay ardndan da prengyl oldm.bgn adetimn 22. günü sizce ne zaman belli olur sabrszlanıorm yardmcı olursanz çoook sevinicem!!!!kafamçokkarıştı

merhaba canım bence gününü bekle geçerse öyle test yaparsın şimdi yaparsan morel olarak çökersin üzülürsün ve bizlerin moreli yüksek olmadı hamile kalabilmemiz için okkkaydirigubbakcemile5
bana doktorum adetine 4 gün kala yap varsa çıkar demişti illa yapacam diyorsan ozaman yap:teselli:

kızlarr müjde allah açok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmm

ayyyyyyyyyyyyyyyy canım benim yaaa çok sevindim allah saglıklı sıhatlı evlat versinn darısı bizlere hadi kızlar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım tebrikler allah saglıklı bir evlat nasip etsin neden olmasınki işte ara verdin stresten uzaklaştıgın andada süprizin geldi :dance::gözün aydınnn

valla canım normeldır herhalde benimde 18 mm falan olunca arkadaşlar gayet iyi demişti hayırlısı olsun tedavin ugurlu olur inşallah..:1hug:

beyaz melek tedavin varmıydı ilaçlamı kaldın yazarsan onuda ekliyeyeim ayyyyyyyy yaaaaaaaaaa hamile haberlerimiz geliyor

Kızlar adetime 8 gün var bugunu saymazsak hayırlısı bakalım inşallah ben ve diger bekleyen arkadaşlarımız hepimiz hamileyizdirr

kızlarr müjde allah açok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmm

Ama doktorum klomenin etkisinin devam ettiğini söyledi.bıraktıktan sonra 2-3 ay etkiliymiş.
aaaayyyyyyyyy tebrikler canım MEVLAM tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.canım ben temmuzda içmiştim en son yani etkisi geçen ay geçmiş oluyor anladığım kadarıyla diimi?
canım altarnetif tıp bölümüne girersen daha ayrıntılı bilgi alabilirsin...az önce bida test yaptım buda 2 çizgi çıktı.hala inanamıyorum....galiba bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canııım senide tebrik ederim MEVLAMsağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin.bende dr'a gittim hormon testi yaptı FSH değerim yüksek çıktı yumurtalıklarımın çalışmadığını söyledi. bakalım hayırlısı neyse o olsun.

inş canlarım hepimiz hamiş oluruz buay benimde adetime 6 gün var yapsam çıkarmı acaba kızlar göğüslerim balon gibi oldu kasığımdada hafif batma var ara ara

mavişcim dün gece bende kasıklarımın ağrısından öldüm yaa, belime vurdu ağrısı sanki adet olacakmış gibiydim.dün 12. günümdü yumurtladım desem dr artık yumoşlarımın tembelleştiğini,çalışmadığını söyledi ben bu ağrıyı anlayamadım.bugünde biraz akıntım oldu yoksa üşüttümmüki?

arkadaşlar geçen y girip ismimi listeden sildirmiştim.ama bu ay hamileyim galiba....2 testte pozitif çıktı.tesadüf olamaz dimi.darısı herkesin başına...yarın kan testi yaptırcam inş.bana dua edin....ve listeye kasım ayının hamişi olrak ekleyin olurmu yarın kesin sonuçtan sonra.bu sevinci yaşamak istiyorum bende.....

4 gün kala çıkar diosun yani?? ayy şimdiden heycan yaptm yaa inş o iki çizgiyi görürüm.inş hepimiz görürüz allahh hepimize inş sağlıklı bebişler nasib eder.. seninde testi yapmana az kalmş inşşş hamilesindr canım ya:CüvCüv:

inş canlarım hepimiz hamiş oluruz buay benimde adetime 6 gün var yapsam çıkarmı acaba kızlar göğüslerim balon gibi oldu kasığımdada hafif batma var ara ara

canım morelin bozulmayacaksa yap ama üzülürsün oyüzden bence yapma

olabilir canım üşütmüşsündür belkide yumurtlamışsındır canım neden olmasın allahın takdiri inşallah hamilesindir...

bnce bu kdr tesadüf olmaz cnm hamilesndr bn diorm ayyy inşş yrn kan testindede kesnleşrde mutlu hbrler verirsn... :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…