ya arkadaşlar bu tarif edilmez bi duygu.allah herkese yaşatsın...kan testide yaptırdım sonu 465 çıktı hamileyim yaaaaaaa.......eşimle hala şoktayız....herkesi aradım söyledim....çok güzel bişey bu yaaaaa.duygularımı kelimelere dökmek imkansız.umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar.ben pkolu olduğum halde ilaçsız hamile kaldım.çok üzülüyodum olmuyo diye ama bu ay hiç takmadım kafaya rabbim dilerse olur dedim....ve oldu.....inş.sonuna kadar sürer bu mutluluk.düşük filan olmaz galiba pkolularda düşük riski fazlaymış....bana dua edin...sizlerde benim dualarımdasınız.....
kızlar bugün çatlatma iğnemi vuruldum.doktor 36 saat sonra ilişki dedi sonrada günaşırı. sizde de mi öyle dedi? bir yerde ilk iki gün üst üste olması grektiğini okumuştum. sizin doktorlar nasıl dedi?
ya arkadaşlar bu tarif edilmez bi duygu.allah herkese yaşatsın...kan testide yaptırdım sonu 465 çıktı hamileyim yaaaaaaa.......eşimle hala şoktayız....herkesi aradım söyledim....çok güzel bişey bu yaaaaa.duygularımı kelimelere dökmek imkansız.umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar.ben pkolu olduğum halde ilaçsız hamile kaldım.çok üzülüyodum olmuyo diye ama bu ay hiç takmadım kafaya rabbim dilerse olur dedim....ve oldu.....inş.sonuna kadar sürer bu mutluluk.düşük filan olmaz galiba pkolularda düşük riski fazlaymış....bana dua edin...sizlerde benim dualarımdasınız.....
kızlar bugün çatlatma iğnemi vuruldum.doktor 36 saat sonra ilişki dedi sonrada günaşırı. sizde de mi öyle dedi? bir yerde ilk iki gün üst üste olması grektiğini okumuştum. sizin doktorlar nasıl dedi?
ya kızlar rüyamda test yapıyorum ikinci yani çift çizgi görüyorum bilen varmı ne acaba bu ???
malum olmuştur belki... ne dersin??? yerimseniben inşallaaaaahhhhhh rüyan gerçek çıkar:Saruboceq:
kızlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için..ben 28 yaşındayım..oğlumda anasınıfına gidiyor 6 yaşında..
oğluma kaç ayda hamile kaldığımı sormuşsunuz..oğluma :1 sene hatta birkaç ayda korunmadık ama olmadı..sonra dr. gittim.klomene sonrda gonephane kullandım tabi yanında çatlama iğneleriyle..yaklaşık 7 ay kullandım ama olmadı..rahim filmi çekti ondada birşey çıkmadı..aşılama yapalım dedi bende kaçtım..aradan 2 ay geçti ben hamile kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?