selam kızlar bende 6 seneden sonra tekrar klomene başlayanlardanım..oğlum 6 yaşında onada klomen gonaphene çatlama iğneleri felan kullandım.2.bebegimizi istedik ama 9 ayımız hala birşey yok maalesefki..geçen ay adetim 10 ün geçince hevesli hevesli dr. gittim.ama hamile değilmişim..dr.da takipe alalım test yapalım dedi..hormonlarım yüksek çıktı..fsh hormonu 11.07 normalden baya yüksekmiş..yaşlı ve çok tembelmiş yumurtalarımcumaya takibe gidecegim ve yarından itibarende klomene başlayacagım..moralim çok bozuk kızlar..
mrb cnm.. bişi sorcam ben 6 yaşındaki oğlunda klomen ve gonaphene gibi ilaçlarla mı dünyaya geldi eğer öyleyse korkma bu seferde yakalrsın.senin yapman gereken moralini bozmamak vede tedavini hiç aksatmadan sürdürmek.. benim hiç çocuğum yok olmuo bnde gonaphene kullandım ilk defa bu ay başladım prengyl oldm ardından ben çok korkuorm yine olmazsa die hiç hamileliğim olmadığı içinnnmirmirmirmir
canım oğluma hamile kalmak için çok uğraştım..herşey sınırdaydı normaldi ama olmuyordu..3 ay klomen 4 ay gonaphene bunun yanında pregl çatlama iğnesi kullandım..rahim filmide çektirdim ama hala olmuyordu..dr. aşılamaya geçelim dedi ben istemedim kaçtım..ilaçıda bıraktım..ama aradan 2ay geçmeden hamile kaldım..yani ilaçsız kaldım..ama zaten ilaçın etkisi 3-4 ay sürebilirmiş..gecen sene boşgebelik geçirdim :çok üzgünüm: kürtaj oldum..anlayacagın çok yıprandım..şimdide yumurtalarım tembel ve yaşlılarmış çok zormuş gebe kalmam..doğumda rahmimde ters dönmüş mesaneye doğru..onunda adette sancısı bel ağrısı çok zor oluyor..hala umudum var bugün dr.dan geldiğim için böyleyim bakma.yarına kendimi motive ederim..bu arada yaşın kaç kaç senelik evlisin..
gülücük hoş geldin.canım oğluşuna kaç aylık tedaviden sonra hamiş kaldın.benimde fsh hormonum 10.79 çıktı.dr'um istersen yeniden klomene başlayalım fakat bir faydası olacağını zannetmiyorum yumurtaların çalışmıyor dedi.benimde birkaç gündür moralim sıfır,yaa daha kaç yaşındayızki yaşlanmış anlamıyorum.canım kaç yaşındaydın? ben sabah soğan suyuna başlıyorum sende başla istersen faydasını görürüz inş.selam kızlar bende 6 seneden sonra tekrar klomene başlayanlardanım..oğlum 6 yaşında onada klomen gonaphene çatlama iğneleri felan kullandım.2.bebegimizi istedik ama 9 ayımız hala birşey yok maalesefki..geçen ay adetim 10 ün geçince hevesli hevesli dr. gittim.ama hamile değilmişim..dr.da takipe alalım test yapalım dedi..hormonlarım yüksek çıktı..fsh hormonu 11.07 normalden baya yüksekmiş..yaşlı ve çok tembelmiş yumurtalarımcumaya takibe gidecegim ve yarından itibarende klomene başlayacagım..moralim çok bozuk kızlar..
kızlar ya benim hiç sancım filan olmadı klomende daha önce kullandıgımda feci kasıklarım ve belim agrıyordu acaba buay işe yramadımı bu ilaç üf ya buayda olmassa alternatifleri degerlendiricem ilk sogan suyu var aklımda birde bal ile tarçın belki işe yarar ne dersiniz
kızlar ya benim hiç sancım filan olmadı klomende daha önce kullandıgımda feci kasıklarım ve belim agrıyordu acaba buay işe yramadımı bu ilaç üf ya buayda olmassa alternatifleri degerlendiricem ilk sogan suyu var aklımda birde bal ile tarçın belki işe yarar ne dersiniz
kızlarr müjde allah açok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar bende 6 seneden sonra tekrar klomene başlayanlardanım..oğlum 6 yaşında onada klomen gonaphene çatlama iğneleri felan kullandım.2.bebegimizi istedik ama 9 ayımız hala birşey yok maalesefki..geçen ay adetim 10 ün geçince hevesli hevesli dr. gittim.ama hamile değilmişim..dr.da takipe alalım test yapalım dedi..hormonlarım yüksek çıktı..fsh hormonu 11.07 normalden baya yüksekmiş..yaşlı ve çok tembelmiş yumurtalarımcumaya takibe gidecegim ve yarından itibarende klomene başlayacagım..moralim çok bozuk kızlar..
canım oğluma hamile kalmak için çok uğraştım..herşey sınırdaydı normaldi ama olmuyordu..3 ay klomen 4 ay gonaphene bunun yanında pregl çatlama iğnesi kullandım..rahim filmide çektirdim ama hala olmuyordu..dr. aşılamaya geçelim dedi ben istemedim kaçtım..ilaçıda bıraktım..ama aradan 2ay geçmeden hamile kaldım..yani ilaçsız kaldım..ama zaten ilaçın etkisi 3-4 ay sürebilirmiş..gecen sene boşgebelik geçirdim :çok üzgünüm: kürtaj oldum..anlayacagın çok yıprandım..şimdide yumurtalarım tembel ve yaşlılarmış çok zormuş gebe kalmam..doğumda rahmimde ters dönmüş mesaneye doğru..onunda adette sancısı bel ağrısı çok zor oluyor..hala umudum var bugün dr.dan geldiğim için böyleyim bakma.yarına kendimi motive ederim..bu arada yaşın kaç kaç senelik evlisin..
sevgim geçen ay kullanmıştım çatlatma ignesini bende agrı yapmıyor canım ama klomende ilk aylarda oluyordu şimdi yok o yüzden karamsarlıga düştüm canım
diger sordugun soruda belki yumurtalıklarından kaynaklanıyor olabilir en güzel dr kontrole gittiginde söyle onlar daha iyi bilir canım şimdi yanlış birşey söyleyipte seni şaşırtmayalım nasıl olsa dr gidiyorsun degilmi canım fazla yardımcı olamadım ama kusurabakma
umudunu kaybetme maviş daha vakit var biliyorsun moril arkadaşımızda adetine 2 gün varken yaptı negatif çıktı ama sonra hamile oldugu belli oldu kırmızı kartı henüz görmedin yani halen şansın var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?