Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar bende 6 seneden sonra tekrar klomene başlayanlardanım..oğlum 6 yaşında onada klomen gonaphene çatlama iğneleri felan kullandım.2.bebegimizi istedik ama 9 ayımız hala birşey yok maalesefki..geçen ay adetim 10 ün geçince hevesli hevesli dr. gittim.ama hamile değilmişim..dr.da takipe alalım test yapalım dedi..hormonlarım yüksek çıktı..fsh hormonu 11.07 normalden baya yüksekmiş..yaşlı ve çok tembelmiş yumurtalarım cumaya takibe gidecegim ve yarından itibarende klomene başlayacagım..moralim çok bozuk kızlar..

mrb cnm.. bişi sorcam ben 6 yaşındaki oğlunda klomen ve gonaphene gibi ilaçlarla mı dünyaya geldi eğer öyleyse korkma bu seferde yakalrsın.senin yapman gereken moralini bozmamak vede tedavini hiç aksatmadan sürdürmek.. benim hiç çocuğum yok olmuo bnde gonaphene kullandım ilk defa bu ay başladım prengyl oldm ardından ben çok korkuorm yine olmazsa die hiç hamileliğim olmadığı içinnnmirmirmirmir

canım oğluma hamile kalmak için çok uğraştım..herşey sınırdaydı normaldi ama olmuyordu..3 ay klomen 4 ay gonaphene bunun yanında pregl çatlama iğnesi kullandım..rahim filmide çektirdim ama hala olmuyordu..dr. aşılamaya geçelim dedi ben istemedim kaçtım..ilaçıda bıraktım..ama aradan 2ay geçmeden hamile kaldım..yani ilaçsız kaldım..ama zaten ilaçın etkisi 3-4 ay sürebilirmiş..gecen sene boşgebelik geçirdim :çok üzgünüm: kürtaj oldum..anlayacagın çok yıprandım..şimdide yumurtalarım tembel ve yaşlılarmış çok zormuş gebe kalmam..doğumda rahmimde ters dönmüş mesaneye doğru..onunda adette sancısı bel ağrısı çok zor oluyor..hala umudum var bugün dr.dan geldiğim için böyleyim bakma.yarına kendimi motive ederim..bu arada yaşın kaç kaç senelik evlisin..

bn 1 yıllık evliyim daa yeni :) ama hemen hemen 1 yıldan beri uğraşıorz yaklaşık 10 ay öncee dış gebelk geçrdm ameliyat oldm muhtemelende tüplermden 1i tıkalı die düşünüorm.. korkmayada başladm korunmadıım halde neden hamile kalamıyrm :çok üzgünüm:die...:çok üzgünüm:

kızlar ya benim hiç sancım filan olmadı klomende daha önce kullandıgımda feci kasıklarım ve belim agrıyordu acaba buay işe yramadımı bu ilaç üf ya buayda olmassa alternatifleri degerlendiricem ilk sogan suyu var aklımda birde bal ile tarçın belki işe yarar ne dersiniz

gülücük hoş geldin.canım oğluşuna kaç aylık tedaviden sonra hamiş kaldın.benimde fsh hormonum 10.79 çıktı.dr'um istersen yeniden klomene başlayalım fakat bir faydası olacağını zannetmiyorum yumurtaların çalışmıyor dedi.benimde birkaç gündür moralim sıfır,yaa daha kaç yaşındayızki yaşlanmış anlamıyorum.canım kaç yaşındaydın? ben sabah soğan suyuna başlıyorum sende başla istersen faydasını görürüz inş.

başakcım ben klomeni temmuzdan beri bıraktım,ama dün gece kasıklarımın ağrısından öldüm ağrı belime vurdu gerçi dr yumoşlar tembel dedi ama sence nedir bir bilgin varmı?canım hiç ağrı olmadanda yumurtlayabiliyormuşsun bildiğim kadarıyla hadi inş. bu ay hamiş kalırsın.

prengyl çatlatma iğnesi kullandn mı ?? bnm bldiğimm kadarıyla o iğneden snra ağrı oluo benim öyle olmuştu en azından.. bide bişi sorcam arkadaşlar ya benm adetimin 22.günü ama ilişki esnasında zorlanıyorm ağrım oluyo biraz birleşme esnasında normalmi??????????

sevgim geçen ay kullanmıştım çatlatma ignesini bende agrı yapmıyor canım ama klomende ilk aylarda oluyordu şimdi yok o yüzden karamsarlıga düştüm canım
diger sordugun soruda belki yumurtalıklarından kaynaklanıyor olabilir en güzel dr kontrole gittiginde söyle onlar daha iyi bilir canım şimdi yanlış birşey söyleyipte seni şaşırtmayalım nasıl olsa dr gidiyorsun degilmi canım fazla yardımcı olamadım ama kusurabakma

mehtap gülü yumurtlama günündür yumoşlar büyümüştür belki benim sadece belimde agrı var oda devamlı oluyor dr kontrolünde kullanmıyorum bu ilacı aslında yaptıgım hatanın farkındayım ama bir umut diye başladım gerisinide mecbur getirdim dedigin gibi inşallah herkes bu ay hamile kalır

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

15 11 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************

KASIM LİSTESİ
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4KASIM
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5KASIM
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5KASIM
BAYTAR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7KASIM
balımnur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8KASIM
SUNNES:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9KASIM
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12KASIM
zencefill:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13KASIM
serenelar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13KASIM
nurinisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM
ZEYTİNN 79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 KASIM
beyza:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 KASIM
NİSAN 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23KASIM
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23KASIM
arzu38:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14KASIM
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17KASIM
GAMZELİ...................................................19 KASIM
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23KASIM
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24KASIM
SUDENAZ222::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24KASIM
simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24KASIM
mavioje :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25KASIM (aşılama )
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26KASIM
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
elmas kahraman:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21KASIM
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30KASIM
doruk::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: aşılama yapıldı beklemede

HABER ALAMADIKLARIMIZ ?

sabirekara::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM???????
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM??????
MAZBUT::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EKİM????
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM????
sumy::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :teytey:
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

ARALIK AYI LİSTEMİZ...

başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
MİLKSHAKE:::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARAKIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK

tebrikler beyzmelek darısı bütün arkadaşlarımın başına

Son düzenleme:
başak o agrılar sanırım klomenden kaynaklanıyor bendede feci bir bel agrısı var bugün aslında akşamdan beri belim kasıklarım agrıyordu sonra bacaklarıma vurdu agrı kopuyor gibiydi..sıcak su belime ayagıma koydum yattım..şimdi ise belimde çok agrı var..şu nazlı bebişler gelsinde görsünler neler çekiyoruz biz...bugün doktorum çagırdı beni yumurtalıklara bakacak sanırım bide pko olup olmadıgına geçen bana bakan arkadaşı idi..beyaz melegede çok sevindim ya allah kucagınada almayı nasip etsin..rabbim hepimize bu duyguyu yaşamayı ve tatmayı nasip etsin..

canım benim morelin iyi olmazsa hiçbir şeyin üstesinden gelemezsinfisfisfis keyfinnin iyi olması lazım içini ferah tut atlatacagım yakında düşecek de tamammı arkadaşımmmyerimseniben

canım bende 1.5 yılı geçti çoçuk isteyeli bütün şeyler yapıldı rahim filminde kanallarım tıkalıymış doktorum açtı 6 aydır doktora gidiyorum gonopene ve igne vuruldum ama birtürlü bebeiş gelmedi doktorum aşılama dedi bende senin gibi kaçtım artık kendini hazır hissettiginde aşılama yaparız dedi bu ay bakalım ne olucak adetime haftaya pazar

bak kendin diyorsun herşeyi bıraktıktan sonra muhtemelen rahatladım ve o andada hamile kaldın ve allah bagışlasın bir oglun var bizde hiç yok tesellin var yanında morel önemli bunu benden daha iyi bilirsin canıncım :1hug:
allah hepimizin yüzünü güldürsün

umudunu kaybetme maviş daha vakit var biliyorsun moril arkadaşımızda adetine 2 gün varken yaptı negatif çıktı ama sonra hamile oldugu belli oldu kırmızı kartı henüz görmedin yani halen şansın var bence

ya bende yumurtalıklarımdan olabilir die düşünüorm aslnda ama neden ağrısı bu kadar uzadı anlamadım. doktora gidiyorm dediğin gibi en iyisi kontrole gitiiğimde ona soriyim.bu arada önemli diil canım ben bilginz varsa die sormuştum zaten :)yerimseniben

inş ablacım çok moralim bozuk ben geçen ay rahim filmi çektirdim belki bu ay olur diyodum ama böle çıkınca yıkıldım valla artık kafayı yicem temizlik yapayom biraz kafam dağılsın dedim cam siliyodum karşı komşuyu gördüm onun gelinin 1 yaşında oğlu var yine hamileymiş üst kattakiler gelin aldılar oda hamileymiş yan tarafta benimle beraber evlenen doğurmak üzere çaprazda oturanda aynı şekilde 2.ye hamile ama ben hamiş olamıyorum senağlamakafam dağılacağı yerde daha çok moralim bozuldusenağlama

aynen mavişim benimde çevremdekiler hamile çoguda dogurdu nerdeyse askere gidicekler :roflol: bende daha tık yok ama eskisi kadar üstüne düşmüyorum düşün düşün nerye kadar herşeyin vakti zamanı vardır heralde geçen ay filim çektirdin şimdi hamile kalma şansın yüksek bazı arkadaşlarımız filimden hemen sonra hamile kaldılar hatırlarsan canım bekle daha adetine var inşallah olmazzsın :Saruboceq:

Canım benim biraz rahatla bukadar üzeleceksen moerlin bosulucaksa bir daha günü geçmeden test yapma bende geçen ay yapmıştım yıkılmışdım adetime haftaya pazar ve ben yapmıcam sabredicem başakı dedigi gibi kırmızıları görmeden umudunu yitirme çalışmaya devam et.. Morelini eski haline gelsin hadiii

Evet hepimizin çevresinde var bizim apartmana yeni gelin gelmişti geçen gün hamile oldugunu duydum alışıcaz başka çaresi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…