zehracım gözlerin ne kadar güzelmiş maşallah..
canım teşekkür ederim:kedi:
saolasın
senin bebişinin gözleri daa güzel olsun inş.
kızlar geldim dr.dan ve çok ilginç bişi öğrendim
hani şu çatlama için olduğumz pregnly ve ovitrille varya
onlar hamile kadın idrarından yapılıomuşkaydirigubbakcemile3
çok şaşırdım yaaaa
dr.umun sekreteri kendi kardeşi ve şuan hamile
dedim o zaman kardeşinizden alıverelim
ayyy çok güldüm yaaaaaaaaaa
aminnnn inşlhh rabbım herksın gönlune göre versın inşlh ... listede ben niye yokumm(( bende hazıran ayının klomen kullananlarındanım hazıran ayında kullnıp sonuç alan varmı olmlu yada olmsuz
kızlarrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMM ayyy şoktayım inanamıyorum hamıleyım dıe yazdıgıma Allahım dualrımızı kabul ettı kızlarrrrrrr ayy cok degısık bı duygu ogrenmekk :))) anaaaaaaa ne yazacagımıda bılemedımm
tskr ederım canım saol..cnm ben adetımın 3. gunu femara dıe yumurta gelıstırıcı ilaca basladım 5 gun kullandım..yumurtam gelısınce ovıtrelle catlama iğnesı oldum carsamba gecesı cuma asılamam oldu asılamanın oldugu gun yanı cuma ,cts gunu ılşkıdedı dr.ole calıstık bıde salı calıstık oda kasıklarım agrıodu oyuzden bukadar baskada bsy yapmadık agr işlerden kacındım hep ama normal hayatımada devam ettım :)))kuzu canım tebrik ederim....
canım ne yaptın kısa bi özet yaparmısın lütfen.....klomen iğne ilişki saatleri....
Amın cnmmmmm saoll:))))hayırlı olsun kuzu çok sevindim:)))))))))))))))))
abooo ne garıppp yawwww...tatlım sen naprın nededı dr...kızlar geldim dr.dan ve çok ilginç bişi öğrendim
hani şu çatlama için olduğumz pregnly ve ovitrille varya
onlar hamile kadın idrarından yapılıomuşkaydirigubbakcemile3
çok şaşırdım yaaaa
dr.umun sekreteri kendi kardeşi ve şuan hamile
dedim o zaman kardeşinizden alıverelim
ayyy çok güldüm yaaaaaaaaaa
tskrr ederım cnmm Allahıma cok sukurr :))canım benimmm çookkk sevindim valla Allah dualarını kabul etti cnm olumunekankayizsmile
kızlarrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMM ayyy şoktayım inanamıyorum hamıleyım dıe yazdıgıma Allahım dualrımızı kabul ettı kızlarrrrrrr ayy cok degısık bı duygu ogrenmekk :))) anaaaaaaa ne yazacagımıda bılemedımm
günaydın kısssslaaarrrrrrr,iyi haftasonları herkezee
günaydın kısssslaaarrrrrrr,iyi haftasonları herkezee
almınas nasılsın cnm
ıyıyım canım sen nasılsınnn
baslık olarakta kuzucuklarım yazarsınnn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?