Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar geldim dr.dan ve çok ilginç bişi öğrendim
hani şu çatlama için olduğumz pregnly ve ovitrille varya
onlar hamile kadın idrarından yapılıomuşkaydirigubbakcemile3
çok şaşırdım yaaaa
dr.umun sekreteri kendi kardeşi ve şuan hamile
dedim o zaman kardeşinizden alıverelim
ayyy çok güldüm yaaaaaaaaaa

bende senden duydum. enteresan :)

ee doktor ne dedi sana. ne var ne yok...

canım benimmm çookkk sevindim valla Allah dualarını kabul etti cnm olumunekankayizsmile

kuzu canım tebrik ederim....
canım ne yaptın kısa bi özet yaparmısın lütfen.....klomen iğne ilişki saatleri....
tskr ederım canım saol..cnm ben adetımın 3. gunu femara dıe yumurta gelıstırıcı ilaca basladım 5 gun kullandım..yumurtam gelısınce ovıtrelle catlama iğnesı oldum carsamba gecesı cuma asılamam oldu asılamanın oldugu gun yanı cuma ,cts gunu ılşkıdedı dr.ole calıstık bıde salı calıstık oda kasıklarım agrıodu oyuzden bukadar baskada bsy yapmadık agr işlerden kacındım hep ama normal hayatımada devam ettım :)))
hayırlı olsun kuzu çok sevindim:)))))))))))))))))
Amın cnmmmmm saoll:))))
abooo ne garıppp yawwww...tatlım sen naprın nededı dr...
canım benimmm çookkk sevindim valla Allah dualarını kabul etti cnm olumunekankayizsmile
tskrr ederım cnmm Allahıma cok sukurr :))

günaydın kısssslaaarrrrrrr,iyi haftasonları herkezee

kuzu canım tebrikler :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

acaba yenı bır topıkmı acsak hamıslık tecrubelerı ıle ılgılııı sonra bebekler dogar bebek gelısımı dıye acarızz oylece devam eder gıderız kadınlar kulubunde dımıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…