Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım evet ya 18 temmuzda beklenmeyen adet tarihim. :çok üzgünüm: beklemek istemiyorum artık ya her ay olacakmı olmayacakmı diye:çok üzgünüm: Çok ümitli değilim ben , bakalım haftaya kan tahlili yaptırabilirim , bişey varsa çıkar nede olsa. Allahımm inşallah bebişlerimiz bekletmez bizi daha fazla:Saruboceq:

kız ısterddım hep aam sımdı amann saglıklı olsunda farketmez dıorumm :))))

kız erkek neee kısssssss:))))

birini bulduk ya, ikinciyi zorluyorum şimdiii

Arkadaşlar ya, aşılamadan kaç gün sonra testler sonuç veriyordu, 14 mü? yoksa çatlatma tarihini mi dikkate alacaktık?

Kafam karıştı, aşılamadan sonra 14 gün zaten adet tarihi oluyor. Bekleyecekmiyim kuzu kuzu?

14. gun bellı olur cnmm catlama iğnesınden sonrayı hesapla 15. gun falan iğneden sonra 15.-16. gun cıkar heraldee hadııı bakalımmm senınde cok yok yanıı tatlımmm

14. gun bellı olur cnmm catlama iğnesınden sonrayı hesapla 15. gun falan iğneden sonra 15.-16. gun cıkar heraldee hadııı bakalımmm senınde cok yok yanıı tatlımmm

ben sana diyordum "bana moral olacaksın" diyee, öyle de oldu vallahi sırnaşık şey

4 temmuz iğne günüydü, o zaman 18-19 gibi belli olacak o zaman sempatiksalakcinni

slm kızlar n asılsınız ben dr gittim yumurtam 19 ml olmuş iğne vermedi kendi çatlıycak dedi 4 gün hergün ilişki dedi:)) bakalım 26 sında gidicem tahlil yaptırıcam çok heyecanlıyım ya olacakmı acaba

ben sana diyordum "bana moral olacaksın" diyee, öyle de oldu vallahi sırnaşık şey

4 temmuz iğne günüydü, o zaman 18-19 gibi belli olacak o zaman sempatiksalakcinni

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 haftaa kaldıııııı deseneee Allahımmm inşşşşşş nasıp ederrr inşşş

kuzucum canım hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin :teytey::teytey::teytey:

Çok güzel büyümüş betus, hayırlı olsun ve kolay gelsin sempatiksalakcinni Sen şimdilik olacakmısını boşver, doktor tavsiyesini büyük bir memnuniyetle yerine getirmeye bakın kaydirigubbakcemile3
Bazen benim eşim dalga geçiyor artık " ararım doktoru, şuna birşey söyle derim ona göre diye" sırnaşık şey

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 haftaa kaldıııııı deseneee Allahımmm inşşşşşş nasıp ederrr inşşş

sağolasın aminnnn :Saruboceq:
Benden önce smallangel var, benden sonra da betus yolda. Ardından da alminasın doğum haberi gelecekkk, bebiş seveceğiz. :dance: Aklıma gelmeyen, unuttuğum olduysa affola arkadaşlar kaydirigubbakcemile3

Bu ay böyle tey tey mutlu haberlerle geçsin inşallah eyvahedigeldismile

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah kuzunu
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

evet haklısınkaydirigubbakcemile3 benimkide gülüyor valla bu işide doktorun isteğine göre yapıyoruz diyekaydirigubbakcemile3 inşallah ayın 26 sında güzel haberi veririm size:Saruboceq:

e bitek benmi kaldım. klava: işyerinde adapte olmadım halay bile cekemedim die koşa koşa eve geldim herkescikler gitmiş akannehir
bizde bebişimle çekeriz halayı :dilcikar: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: buyrunnnnnnnnn

kuzucum canım hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin :teytey::teytey::teytey:
Amın cnmmm saollll sennde yumosların ohhhhhh cok guzel olmus nazar degmesınnn calıs tatlım bol bollll hadı hayırlsı olsun

tskrrr ederımmmmmmmmmmmmm Amın cnm cok saollll inşşşş

kuzu canım tebrik ederim....
canım ne yaptın kısa bi özet yaparmısın lütfen.....klomen iğne ilişki saatleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…