kendine de oğluna da iyi bak Sultaanıım. Öptüm senii.herkese iyi hafta sonları bol hamişli hafta sonları kızlar pazartesiye görüşürüz
şimdilik ben kaçar kızlar
6 da dr. kontrolüm var bi banyo yapiiimmmmm
kuzuuuuu, ben biliyordum, çok ama çok ümitliydim. Nasıl nasıl sevindim anlatamam. Allah tamamına erdirsin canım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
smallangel darısı sana canım, en yakında sen varsın galiba. :Saruboceq:
Amın cnmm benımmmmm aradım az once 100-110 dedılerrr tatlım ii demıstı dr ama ben anlamam pek
Ohhh Ohhh bu bebiş erkek herhalde :teytey::teytey:
Ohhh Ohhh bu bebiş erkek herhalde :teytey::teytey:
bir kız, bir erkek olmasın sırnaşık şey:teytey:
kız ısterddım hep aam sımdı amann saglıklı olsunda farketmez dıorumm :))))
kız erkek neee kısssssss:))))
ahada kuzuuu oglun gelıyorrrr :teytey::teytey::teytey:
birini bulduk ya, ikinciyi zorluyorum şimdiii
Arkadaşlar ya, aşılamadan kaç gün sonra testler sonuç veriyordu, 14 mü? yoksa çatlatma tarihini mi dikkate alacaktık?
Kafam karıştı, aşılamadan sonra 14 gün zaten adet tarihi oluyor. Bekleyecekmiyim kuzu kuzu?
14. gun bellı olur cnmm catlama iğnesınden sonrayı hesapla 15. gun falan iğneden sonra 15.-16. gun cıkar heraldee hadııı bakalımmm senınde cok yok yanıı tatlımmm
ben sana diyordum "bana moral olacaksın" diyee, öyle de oldu vallahi sırnaşık şey
4 temmuz iğne günüydü, o zaman 18-19 gibi belli olacak o zaman sempatiksalakcinni
14. gun bellı olur cnmm catlama iğnesınden sonrayı hesapla 15. gun falan iğneden sonra 15.-16. gun cıkar heraldee hadııı bakalımmm senınde cok yok yanıı tatlımmm
slm kızlar n asılsınız ben dr gittim yumurtam 19 ml olmuş iğne vermedi kendi çatlıycak dedi 4 gün hergün ilişki dedi:)) bakalım 26 sında gidicem tahlil yaptırıcam çok heyecanlıyım ya olacakmı acaba
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 haftaa kaldıııııı deseneee Allahımmm inşşşşşş nasıp ederrr inşşş
kızlarrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMM ayyy şoktayım inanamıyorum hamıleyım dıe yazdıgıma Allahım dualrımızı kabul ettı kızlarrrrrrr ayy cok degısık bı duygu ogrenmekk :))) anaaaaaaa ne yazacagımıda bılemedımm
Çok güzel büyümüş betus, hayırlı olsun ve kolay gelsin sempatiksalakcinni Sen şimdilik olacakmısını boşver, doktor tavsiyesini büyük bir memnuniyetle yerine getirmeye bakın kaydirigubbakcemile3
Bazen benim eşim dalga geçiyor artık " ararım doktoru, şuna birşey söyle derim ona göre diye" sırnaşık şey
sağolasın aminnnn :Saruboceq:
Benden önce smallangel var, benden sonra da betus yolda. Ardından da alminasın doğum haberi gelecekkk, bebiş seveceğiz. :dance: Aklıma gelmeyen, unuttuğum olduysa affola arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
Bu ay böyle tey tey mutlu haberlerle geçsin inşallah eyvahedigeldismile
Amın cnmmm saollll sennde yumosların ohhhhhh cok guzel olmus nazar degmesınnn calıs tatlım bol bollll hadı hayırlsı olsunkuzucum canım hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin :teytey::teytey::teytey:
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah kuzunu
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?