gunaydın kızlarrr
Günaydın Sevda'cım... a.s.
günaydın canım
muhtesem 3 lu nasılsınız bakalımm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
nasılsın gayecımmm mercımek nasıllolumunekankayizsmile
kızıma babası yenı ısım buldu TAKLA GÜVERCİNİ dıyorr cok buyudu ya karnımda hareketlerı oyle cok gozukuyorr kı babamızda oyle soyluyorrr
iyiyim Sevdacım.Mercimeğim de iyi herhalde... Sabah babamız bizi iş yerine bırakıp sınava gitti :))
bizde şimdi bi yandan forumlara bakıyoruz bi yandan kahvaltı ediyoruz
haber veririm canımohhh calısın bakalım gayecım
hayrancım korkma ıns dr zıyaretınız ıyı gecerr donuste bıze haber verr
ıyıyız aysencım sen nasılsınn bebısler ıyı benımkı cok buyudu artık yerıne sıgmıyor cıkmak ıstıyorrr
inşallah iyi geçer canımbugun kpss sınavı var degılmı ıns ıkınızınde esı basarılı olur sınavı gecerr kızlarr
canım bugün muayenemiz var dün de kahverengi lekem geldi korkuyorum ama inşallah bişey yoktur ağrım fallan yok çünkü
doktor canlı kırmızıdan korkacaksın dedi koyu leke sorun olmaz demişti ama yine de korkuyom ben ya
benim de eşim sınava gitti allah yardımcıları olsun
Canım bende de hala haftada 1 kere falan küçücük kahverengi lekelenme oluyor.Ben artık alıştım diyebilirim.Hala progestana devam ediyorum.Allah yardımcımız olsun.Bebişlerimizi korusun.Korkulmayacak bişey olsa da ara ara böyle lekelenme olması mutlaka doktora söylemek gerek.Ultrasonda ona göre muayene yapsın.
Amin canım.İnşallah iyi sonuç alırlar.
canım inşallah sorun yoktur bu 3 ayı bi şekilde atlatacaz bakalım
bakalım bugün ne dicek doktor
Valla baktım iyice pimpirik oluyorum artık takmamaya başladım... Tabiiki yine dikkat ediyorum hareketlerime,giydiklerime,yediklerime ama çokta kendimi dinlemiyorum... 6. ayına kadar bu şekilde ufak kahverengi lekelenmeler yaşayanlar çok oluyormuş. Zaten kahverengi olması demek eski kan demek. yani kanamış ve durmuş.
Muhtemelen rahim genişlerken ordaki hassas bazı kılcal damarlar çatlıyor.Kanama oluyor ve durunca da kahve lekelenme geliyor.
Hep iyisini düşünelim iyisiyle karşılaşalım inşallah.
Mümkün olduğunca karnını sıkmayacak,yüksek belli,beli lastikli yada ipli pantolonlar giymek gerek.Mümkün olduğunca baskı uygulanmamalı.
evet canım ben de kendimi olumsuz düşünmemek için zorluyom ama insan yine de acaba demekten kendini alamıyo
ama olumlu olduğunu düşünüorum ben
evet canım çok h:sm_cool:eyecanlıyımAyy senin 10. haftayı da geçiyor neredeyse... şimdi gidince minik minik parmaklarını ayacıklarını görürsün kuzularının...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?