Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar benim bebiş 9 ağustos spinal anestezi ve sezeryanla dünyaya gelecek.11 ağustosta normal günü doluyor zaten baktık benimkinin dönmeye niyeti yok sezeryan gününü aldık artık.

bızım kızda 4 agustosta sezeryan ıle dogacakk normal gunu 19 agustostu ama beklemıyorr kafamçokkarıştı

selam kızlar benim bebiş 9 ağustos spinal anestezi ve sezeryanla dünyaya gelecek.11 ağustosta normal günü doluyor zaten baktık benimkinin dönmeye niyeti yok sezeryan gününü aldık artık.
mrb canmm Allahım saglıgıyla bebegını kucagına almayı nasıp etsın cnmm cok az kalmıs bebegıne kavsmanaa:))

iyiym sevdacım valla iyidr heralde bızımkıde :))))

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak. ben ilk progesteron testi yaptırdığımda sonucum 10,5 çıkmıştı doktorum düşük dedi. 1. klomenden sonra progesteron hormonum yükselmesi gerekirken 1,35 e düştü. sizce neden böyle olmuştur. kafam çok karıştı.

benim bildiğim kadarı ile klomen yumurta üzerine olumsuz etkisi yok sadece yan etki kist olabilir. Progesteron sadece senin yumurtanın geliştiğini ve çatladığını gösterir. Klomen yumurta sayısını artırıyor.

Merhaba arkadaşlar
Ben ilk klomenden sonra yaşadığım depresyonu atlattım.
İkinci kez klomen kullanmaya bugün başlıyorum..
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun umarın en kısa zamanda hamile kalırız....

işte benim kafamı karıştıran da bu. klomenden önce 10,5 olan değer klomen kullanılınca nasıl 1,35e düşüyor?

hayırlı olsun tedavın en kısa zamandada Rabbım nasıp etsın bebegını

kızlar ben adetin 5.günü 2*1 klomene başladım bugün bitiyor adetiminde 10.günü 2 gündür sarımsı akıntım var normalmi?klomenden olabilirmi?

mrb arkadaşlar
dün eşimin sonucunu aldık çok şükür hiç bir şey çıkmadı
dr. herkesin hayatta bi kere bayılma hakkı vardır bunu ona sayıorum dedi
ama malesef kütahyada sularda mikrop varmış
eşim hep hazır su içmesine rağmen arada çeşmeden içtiği bikaç bardak sudan rahatsızlandı
gece kötüleşince acile gittik serum takıldı
sonrada annemlere gittik daa yeni geldik eve
çok şükür şimdi ii toparladı biraz
buarada bende dün dr.a gittim yumurtam kendi kendine çatlamış
ilk defa böle oluo daa yeni çatlamış
dün ve bugün için çalışn dedi ama nasip bu ayda hastalıklarla geçti
napalım biz ii olalım da bebişimiz olur inş.
benden bu kadarlık kızlar

Zazez, çok geçmiş olsun canım, büyük birşey atlattınız. Ciddi birşey çıkmamasına sevindim ama üstüne gelen hastalık da kötü olmuş. Onun için de geçmiş olsun.
Üzücü tabi ama canınız sağolsun, önce can sonra canan demişler. Hayırlısı olsun canım...

kızlar ben adetin 5.günü 2*1 klomene başladım bugün bitiyor adetiminde 10.günü 2 gündür sarımsı akıntım var normalmi?klomenden olabilirmi?

Benim de klomenden sonra progestan başladı ve sarımsı akıntım olmuştu. Bende endişelenmiştim ama sanırım çok da önemli birşey değil çünkü ilaçların etkisi geçtikçe akıntının rengi de şeffaflaştı. İnşallah seninki de öyle birşeydir, geçmiş olsun.

selam kızlar
bende cmrtsi 20mm de iğneyi oldum
pzr pzrtsi ilişki salı günü gel demişti bugün gittim çatlamış çok şükür hiç bi sorun yok
yumurtan kaliteliydi olmaması için bi sebep yok hadi bu sefer inşlhh dedi doktorum
:Saruboceq: :Saruboceq:
12 gün sonra ya adet olucam ya da hamile haberimi alıcam inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

kuzucum ticker'ın nereye gittiii???
yaaaa zehra yapmıstı neguzel
bu topıc bı yenılendı bı eskı halını aldı ya gecen gun yazdıklarımız hep gıtmıstı hanı
benım tıckerde kaza zede olmuşş valla :))
nanay gıttı yanı
tıckrmı istorummmmmmmmmmmm
cok şükür canım bak sonuc temız cıktı
gecmıs olsun tekrar tatlım
senın yumoslar sabırsız cıktı bu ay :)))

hayılı olsun arkadsım Rabbım nasıp eder inşş cnmm bebegın gelir

Allahım hayırlı doğumlar nasıp etsin civcivim. Ama ben spinal anestezi nedir bilmiyroum. :1ninca:
bızım kızda 4 agustosta sezeryan ıle dogacakk normal gunu 19 agustostu ama beklemıyorr kafamçokkarıştı
Rabbim seni de hayırlısıyla kurtarsın Sevdacığım. Vakti saati ne zamansa o zaman gelecek bebiş, hiiçç kafanı takma tatlımmm. olumunekankayizsmile
Cokkk geçmiş olsun Zehracığıım. Allah bi daha yaşatmasın. Sonucuun güzel çıkması süper olmuşşş. Bi de hiç beklemediğin anda olurmuş ya bu veletler, bu ay bakarsın bebişin de geliverirr.:dance:
günaydın kızlarrrrrrrrr

Günaydın Seldacığım. Hayırlı sabahlar. Nasılsın, görüşemedik birkaç günden beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…