Arkadaşlar test sonucum belli oldu, maalesef negatif. Çok üzgünüm senağlama
çok üzüldüm arkadasım ya ben suan cok korkuyorum.Allah hayırlısı nasip etsin demekten baska ne gelirki elimizden
Canım benim yaa, bende çok üzüldüm senin adına, elbet Mevlam bizlere de nasip edecek canım , bak yeni ay yeni umut bizler için.Üzülüyoruz ağlıyoruz ama şükür çözülmeyecek bir sorunumuz yok, bizim bebişler nazlı olunca birazcık bizi uğraştıracaklar. Aşılama olmuştu dimi senin ,kaç yıl evli olmak gerekli aşılama için canım.
canımm benım herseyde bır hayır vardır dıorz hep belkı hayırlısı buydu..
ıdrar testınde ınanmamıstım sen negatf dıyınce kanda cıkar dıe dusundumnhayırlısı bole imş
canmm uzuluosun bılıorum senı cok ıı anlıorum ama bak goruceksın Rabbım nasıp edıcek sadece sabırlı ve umutlu olmamız yeter dımı tatlım ...Allahım en kısa zmanda bebgını nasıp edıcek guzelım..
yenı ay yenı umut dedık hep öle de olucak yenı ay yenı umudun olucak cnm
kızlar çatlama iğnesini nerde buldunuz, piyasada tükenmiş.. bana yardımcı olun ne olur...
cok uzuldum ama bazı seyler bızım elımızde degıl malesef kader kısmet ısı ısyankar olmadan hakkımızda hayırlısını beklemekten baska caremız yokk ne yazıkkıbilmiyorumkismile
kızlar çatlama iğnesini nerde buldunuz, piyasada tükenmiş.. bana yardımcı olun ne olur...
Off ne sıkıntılı bi süreçmiş zaman geçmek bilmiyor.Klomenle başladım herşey bitti simdi günümü bekliyorum.Aşırı sıkıntılıyım resmen ateş basıyor.Adetle ilgili her ay çektiğim sıkıntı yok suan sıcak dısında.İnsallllahhhhhhhhhhhhhhhhhh olur yaaDUA EDİN KIZLAR ALLAH HEPİMİZE YARDIMCI OLSUNsenağlama
Alminascım sağolasın, dediğin doğru elimizde değil maalesef. İsyan etmemek elde değil be anacım. Madem vermeyecektin neden bebek sevdasını gönlüme koydun diyesim geliyor. Neyse...
Son değil elbet. Oldu - olmadı derdindeyiz ama olunca da bitmiyor, tam tersi herşey o zaman başlıyor... Sen daha iyi bilirsin, sağlıklı mı vb. endişesi geliyor bu sefer...
Canım, allah sıhhatle bir avazda kurtarsın seni de inşallah, sağlıkla kucağına alasın, analı-babalı büyütesin... :Saruboceq:
Kısmetten öte yol yok ne yapalım senağlama
Senin hıçkırık meselesini sormuştum, ama yazıların hepsi gitmiş. Sorabildinmi doktoruna?
çok sağol bejan.
Seninki inşallah tutar canım. Korkma, rahat olmaya çalış, kafanı başka şeyler vermeye çalış canım. İnşallah kavuşursun bebişine :Saruboceq:
Sağolasın smallangel. Benim durumum biraz karışık, belki hatırlarsın veya burada yazdımmı hatırlamıyorum ama zaman sıkıntısı olmaması en büyük nimet emin ol !
Moralini bozma canım, bu ay olmazsa gelecek ay gelecek bebişin sana inşallah :Saruboceq: Kendim için ise hiç umudum yok maalesef :çok üzgünüm:
Aşılama için evlilik yılı vb. aradıklarını sanmıyorum. Bizde vakit sıkıntısı olduğu için, işleri biraz daha hızlandırmak adına denenmişti. Açıkçası çok ta ümitlenmiştim, en kötü yanı da bu olsa gerek...
Kuzu annecik, çok sağol canım :asigim: Çok moralim bozuk şimdi tabi. :çok üzgünüm:
Ben ne sizler kadr gencim, ne de sağlıklıyım...
İnşallah nasip olur ama ümitlerim tükendi diyebilirim...
Allah sizlere uzun ömür versin, sağlıkla analı babalı kucağınıza alın, büyütün bebişlerinizi inşallah :Saruboceq:
Canım, pregnyl iğne pek kolay bulunmuyor veya eczacılar yok diyor çünkü çok uzuc bir ilaç o(12tl civarı). Onun muadili "otriville" denen bir iğne var, epey pahalı (80tl civarı). Bulamazsan eğer doktoruna bir danış otriville al, aynı işi görürür. Tanıdığın eczane vb. varsa onlar belki pregnyl getirtebilir.
Şimdiden hayırlı olsun canım, inşallah işe yarar :Saruboceq:
kızlar ya su klomen kullanıpta hamile kalanlarda ne gibi belirtiler oldu benle paylasırsanız benim bütün işlemler bitti sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum.ya sonuc negatif çıkarsa diye((
canım hıc bır belırtı olmuyorr olsada adet belırtısı ıle aynı ayırt etmen mumkun degıll o yuzden sadece adet gununu beklemekten baska yapabılecegın bırsey yok malesef bilmiyorumkismilekızlar ya su klomen kullanıpta hamile kalanlarda ne gibi belirtiler oldu benle paylasırsanız benim bütün işlemler bitti sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum.ya sonuc negatif çıkarsa diye((
slm kızlarrr
nerelrdesınızzzzzz
zazezcım cnm nerdesın mrk ettım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?