Öyle doğru söylüyosun canım. Ama çok yorulacağım diye korkuyorum her ay busefer olacak mı acaba diye endişelenmek ne kötü bir his olur uff yaaa... Acaba bu şekilde sonuç alınmayınca ne yapılıyo? Yani klomen ile hamile kalınmazsa başka neler yapılıyo tüp bebek öncesinde???
Kızlar ne olmuş bende anlamadım, sabah yazmıştım bakayım dedim hiçbişey yok. Kızlar yardımınıza ihtiyacım var , cumartesi günü adet oldum bugün dr a gittim alttan muayane etti, ya adetliyim bakmaz sanmıştımhiç bi hazırlıkda yapmamıştım , çok kötü oldum Sonra muayene etti ve solda kist oluşmuş dedi, klomenin beklenen yan etkisi dedi ve 1 ay doğum kontrol hapı verdi, kullan adet olunca gel dedi. Yaa ama ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorumki ne olacak şimdi, kendiliğinden gitmezmi bu kist, Allahım birde bu dert çıktı, Sizce doğum kontrol hapını alayımmı, yoksa doğal yollarla kistin yok olmasını mı bekliyimdelikafadulden soğan kürü işe yarıyor diyorlardı ? Ne yapayım kızlarr , (cvp yazan arkadaşları olduysa göremiyorum geçmişi )
Allah bir daha ki aya hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah arkadaşım. Klomeni bende ilk kullandığım ayda kist oluşmuştu ama dr. hiç bir doğum kontrol tavsiye etmedi kendiliğinden yok oldu.
cvbın için teşekkürler arkadaşım. benimde ilk ayımdı canım ama olmadı maalesef, kafam o kadar karışıkki ne yapacagımı bilmiyorum ya , sana önermedi demek, o zaman kulllanmasam bende , kendiliğinden düşüyormuş nede olsa, ama bu ay hiç bişey kullanmıyım mı ben , bugün adetin 3. günü. ne yapacagımı şaşırdım inanki. Allahım ya başka dert vermesin, bi yeri yaparken bi yeri bozuyoruz kızlar ne olacak benim halim :çok üzgünüm:
smallangel, daha önce yazmıştım ama son günler silinmiş. Canım bu ay bende ümitliydim denden yana ama üzmemeye çalış kendini, kısmet inşallah bir dahaki aya demiştim ki kist mesajını gördüm.
Kist çok büyükmüymüş canım? Büyükse belki atmanı kolaylaştırmak için vermiştir hapları. Geçmiş olsun, en kısa zamanda kurtulursun inşallah. İstersen bu aya soğan kürü dene ama tabi kistin boyutuna bağlı...
Canım çok sağol ya sizlerde olmasanız ne yapardım ben, aslında boyutunu söylemişti 2 cm büyüklüğündemi demişti tam anlayamadım ya, birde adetli olunca e birde hazırlıksız gidince zaten kendimi çok kötü hissettim ya hiç muayene olmak istemedime bide kist duyunca birde doğum kontrol hapını duyunca resmen dondum kaldım, ne yapacağımıda bilmiyorum şuanda , o kadar kötüyümki iş yerindeyim ama bitsede gitsem diyorum resmen dakika sayıyorum. Evet canım ya ilk klomen denemem olunca çok ümitlenmiştim ama elimde değilki ne zaman yumurtlama dönemi geliyor bana bi haller oluyor eyvahedigeldismile
Canım çok sağol ya sizlerde olmasanız ne yapardım ben, aslında boyutunu söylemişti 2 cm büyüklüğündemi demişti tam anlayamadım ya, birde adetli olunca e birde hazırlıksız gidince zaten kendimi çok kötü hissettim ya hiç muayene olmak istemedime bide kist duyunca birde doğum kontrol hapını duyunca resmen dondum kaldım, ne yapacağımıda bilmiyorum şuanda , o kadar kötüyümki iş yerindeyim ama bitsede gitsem diyorum resmen dakika sayıyorum. Evet canım ya ilk klomen denemem olunca çok ümitlenmiştim ama elimde değilki ne zaman yumurtlama dönemi geliyor bana bi haller oluyor eyvahedigeldismile
bence kıst ıcın dogum kontrol hapı kullanmana gerek yok vucut kendılıgınden atıyor sadece klomen ıcme 1 ya ara ver yeter bende de kıst olmustu bırkez klomen ıcmedım sonrakı ay gıttı buyutulecek korkulacak bırsey degıll
Canım, ocak ayındaki kontrollerimde benim de 3 cm kist çıkmıştı bir tane ama mayıs ayında kadın doğumcuya söylediğimde hiç önemsemedi. Onu şimdiye kadar atmış bile olabilirsin demişti. Hakikatende atmışım, kist mist görülmedi bir daha.
Seninkide epey küçükmüş. Sen bilirsin tabi, istersen bir başka doktora danış. İnternetten filan mail atarak danışabildiğin siteler varya, onlardan bir başka doktora daha sor istersen.
Arkadaşlar test sonucum belli oldu, maalesef negatif. Çok üzgünüm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?