cnm kütahya merkezdemisin hangi doktora gidiyosun
kızlar
ben sonunda yarın tatile çıkıorum:lepi:
gerçi çok uzun olmayacak ama napalım
sabah 6 da yola çıkıcaz
Allah izin verirse 10:30 gibi antalyadayız inş.
hepinizi öpüorummmmm
14 gün sonra belli olsa ne güzel olur.kan tahlili yaptırıcam değil mi..?ultrasonla da bakmadı sadece yumurtlama olmus dedi.çatlamayla ilgili de hiçbişey soylemedi.kasıklarımda ağrı oluyor
mrb canım kasık agrısı normal ii bsy yanı:)) çatlama iğnesınden sonra 14 yada 15 gun kanda baktr varsa cıkar kesın.inşş Allahım nasıp eder cnm
günaydınnn kızlarrrrrrr
yarın miniğimin kalp atısları için gıtcez dr inşş duyarz inşş hersey yolundadır hamle kalınca dahga cok korku oluomus gercekten hersey yolundamı gıdıomu dıee..hamıle kalmakla bıtmıo :))
Öncelikle Merhaba arkadaşlar....sizleri uzun süredir takip ediyorum ve bilgilerinizden oldukça faydalanıyorum.aranıza katılıp hem duygularımı hemde sorunlarımı paylaşmak istedim umarım birbirimize yardımcı olup güzel haberlerle seviniriz..kısaca kendimi özetlim;2 yıllık evliyim ilk zamanlar bebek için çok erken deyip hapla korunuyordum (ileride bukadar zorlanıcağımı bilseydim hiç kullanmazdım) 1 senedir bıraktım düzenli olan adetlerim 5. aydan sonra aksamaya başladı bazen 5 bazende 10 gün gecikti..tabiki bu durumda dr gittim ve yapılan tetkiler sonucu pko olduğumu öğrendim,bunun üzerine dr klomen tedavisine başladı şuan 2. ayımdayım eğer reglim düzene girdi bu ayda olmazsa tekrar kontrole çağırdı sanırım diğer aşamalara geçicem iğne vs.ama 3 gündür bazen sağ bazen sol tarafıma inanılmaz kramp giriyor ve 2-3 saniye sürüyor.umudum yok ama rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını takdir ettiği zamanda bizlere yaşatıcaktır buna eminim.listenize bende dahil olup hem heyecanlı hem sevinçli hemde stresli bu günlerimizi sizlerle paylaşmak istiyorum(regli tarihim 7 haziran)..hepinize kucak dolusu sevgiler sağlıcakla kalın...opuyorumnanaktan
pardon cnm yanlış yazmışım 7 temmuz daha beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?