evet zehracım kızım hepınızın kızı el bırlıgı ıle buyutecegız ınssGünaydın sevdacımmm
kızımızın gelmesine çok az kaldı çok şükür
kızımızın diorum çünkü hepimizin kızı oldu burdaaa yarmagülümüzkaydirigubbakcemile3
amın cnm ıns darısı senın basınaaİnşallah herşey yolunda gider ve nasıl olduğunu anlamadan mis kokulu kızını kucağına alırsın canım.Sağlıkla döndüğünde deneyimlerini bizimle paylaşırsın.Allah yardımcın olsun,çok öpüyorum...
evet gayecımm suan hersey yenı benım ıcınnn merak etmeyın hamıle kalma asamalarımı hamılelıgımı paylastıgım gıbı dogum tecrubemı ve bebek bakımınıda sızlerle paylasacagım ınss darısı senınde basına fasulyemızde ıns burada buyuyecekkkSevda'cım canım zaman zaman endişelerle dolu zaman zaman heyecanlı ve mutlu geçen 9 ayı bitirdin çok şükür.Şimdi bunca zaman hazırlandığın meleğini kucağına alma zamanı... Evin kızının cennet okusuyla dolacak. Rabbim kolay doğumlar nasip eder inşallah...
Artık 4 Ağustostan sonra kızını da KK 'da görmek istiyoruz :))
Şimdi senin için bambaşka bir süreç başlıyor... Darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Sağlıklı,vakitli doğumlar yapalım inşallah.
beklerızzz tabıkı teyzesı gelde kzımızı gorrrinşşş cnm aslında dusunuodum gelmeyıı :)) sende söleyınce tamamdırr :))))
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayrancım cok sevındımmmm ıns dogru tahmındırrrkızlar bebeklerim biri kız diğeri erkekmiş
doktor erken ama yüzde 50 tahmin işte
merhabalar sevgili arkadaslar.ben forumu bir süredir takip ediyor güzel yorumlarınızı okuyorum.yeni üye oldum sizlerle daha çok sey paylasabilmek için :)) benimde bilgili arkadaslara danısacağım birsey var.
5 gün klomen kullandım ve doktorumbelirli günlerde günaşırı ilişkide bulunmamızı istedi.bunları uyguladık yarın adetin 23. günü progesteron testi istedi sabahtan yaptıracağız.ben şunu sormak istiyorum.göğüslerimde büyüme,karında şişlik,şiddetli gaz sancısı ve mide bulantısı yaşadım birkaç gündür.sizce hamile kalmıs olabilirmiyim bu süreç içerisinde.yoksa herhangi bişey mi dokunmustur
kızlar bebeklerim biri kız diğeri erkekmiş
slm kızlar ben yine adet oldum yani hamile değilim(
canım klomenin yan etkileri olabilir genelde hamilelik belirtileri adet gecikmesinden sonra yaşanıyor ama inşallah hamilesindir ben adet tarihim geçmeden hiç belirti yaşamamıştım sadece belimi doğrultamayacak bir ağrı hissetmiştim karnımda o da ovülasyondan yaklaşık 1 hafta sonraydımerhabalar sevgili arkadaslar.ben forumu bir süredir takip ediyor güzel yorumlarınızı okuyorum.yeni üye oldum sizlerle daha çok sey paylasabilmek için :)) benimde bilgili arkadaslara danısacağım birsey var.
5 gün klomen kullandım ve doktorumbelirli günlerde günaşırı ilişkide bulunmamızı istedi.bunları uyguladık yarın adetin 23. günü progesteron testi istedi sabahtan yaptıracağız.ben şunu sormak istiyorum.göğüslerimde büyüme,karında şişlik,şiddetli gaz sancısı ve mide bulantısı yaşadım birkaç gündür.sizce hamile kalmıs olabilirmiyim bu süreç içerisinde.yoksa herhangi bişey mi dokunmustur
alminas canım evet inşallah doğru tahmindirevet zehracım kızım hepınızın kızı el bırlıgı ıle buyutecegız ınss
amın cnm ıns darısı senın basınaa
evet gayecımm suan hersey yenı benım ıcınnn merak etmeyın hamıle kalma asamalarımı hamılelıgımı paylastıgım gıbı dogum tecrubemı ve bebek bakımınıda sızlerle paylasacagım ınss darısı senınde basına fasulyemızde ıns burada buyuyecekkk
beklerızzz tabıkı teyzesı gelde kzımızı gorrr
hayrancım cok sevındımmmm ıns dogru tahmındırrr
canım merhaba soyledıgın tum bu belırtıler klomen ve catlatma ıgnesının etkılerı sakın endıselenme normal belırtıler bunlarr hamıle kalmıs olmanla ılgılı bı yorum yapamayızz cunku ılacın etkısı hamılelıgın etkısı ve adetın etkısı hepsı bu belırtılerı verıyorr ayırt etmek mumkun olmuyorr o nedenle adet gununu beklemekten baska yapacak bırseyın yokk gorusmek uzere umarım hamılelık belırtısıdır
Oooo süperrr olur ozaman.. inşallah doktor nokta atısı yapmıştır.
hayrancım cnmm neguzel bırı kız bırı erkek olursa :)) en önemlısı saglıkları tabıkı yüreginden gecenı nasıp etsın Rabbım cnmmkızlar bebeklerim biri kız diğeri erkekmiş
hosgeldın cnmmerhabalar sevgili arkadaslar.ben forumu bir süredir takip ediyor güzel yorumlarınızı okuyorum.yeni üye oldum sizlerle daha çok sey paylasabilmek için :)) benimde bilgili arkadaslara danısacağım birsey var.
evet zehracım kızım hepınızın kızı el bırlıgı ıle buyutecegız ınss
amın cnm ıns darısı senın basınaa
evet gayecımm suan hersey yenı benım ıcınnn merak etmeyın hamıle kalma asamalarımı hamılelıgımı paylastıgım gıbı dogum tecrubemı ve bebek bakımınıda sızlerle paylasacagım ınss darısı senınde basına fasulyemızde ıns burada buyuyecekkk
beklerızzz tabıkı teyzesı gelde kzımızı gorrr
hayrancım cok sevındımmmm ıns dogru tahmındırrr
canım merhaba soyledıgın tum bu belırtıler klomen ve catlatma ıgnesının etkılerı sakın endıselenme normal belırtıler bunlarr hamıle kalmıs olmanla ılgılı bı yorum yapamayızz cunku ılacın etkısı hamılelıgın etkısı ve adetın etkısı hepsı bu belırtılerı verıyorr ayırt etmek mumkun olmuyorr o nedenle adet gununu beklemekten baska yapacak bırseyın yokk gorusmek uzere umarım hamılelık belırtısıdır
evet canım inşallah doktorun tesbiti doğrudurhayrancım cnmm neguzel bırı kız bırı erkek olursa :)) en önemlısı saglıkları tabıkı yüreginden gecenı nasıp etsın Rabbım cnmm
günaydınopuyorumnanaktan
ben bu ay klomene başladım doktorum 3 gün içerisinde yumurtamın çatlayacağını söylemişti bugün son gün ama hiç ağrım olmadı acaba çatlamamış olabilirmi?
çok umutlyum ticker bile yaptım yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorummafoldumben
günaydın zehracımmmm artk acılışlar senden:)))GÜNAYDINNNNNN
umutlumla sultan olmayınca açılış bana kaldı
evet canım inşallah doktorun tesbiti doğrudur
evet ama öncelikle sağlık tabiguclubacismile
arkadaslar bişey sormak istiyorum.yumurta oluşmussa çatlatma iğnesi ne zaman vuruluyor?biz cuma gunu tatile çıkıyoruz bugun doktor kontrolum var progesteron testi istedi sonucunu öğlen götürücem.sonucların kaç olması gerekiyor ve hangi değerlere bakıcaz
verdiğiniz bilgiler için tesekkür ederim.benim doktorum progesteronun adetin 23.günü yapılacağını soyledi ve bugun 23. gün..sabah test yaptırdım öğleden sonra göstermeye gidicem.doktorum dünya çapında tanınan bir doktordur hata yapmış olduğunu hiç sanmıyorum.yumurta çatlamıssa iğne olmaya gerek yok mu yani.peki çatlama olduysa gebelik olup olmadığı ne zaman belli olur.yardımlarınız için tesekkür ederim
canım ben hata yapmış olduğunu söylemedim
ama benm kendi dr.um ve burdaki biçok arkadaşımızın dr.u 21. günde bakıo
yumurta kendiliğinden çatlamışsa iğne olmaya tabiki gerek yok
örneğin benm bu ay kontrole gittiğimde kendiliğinden çatlamıştı (13. gün)
normal şartlarda çatlamadan 14 gün sonra regl olunur
bugün senin 23. günün ise 1 hafta sonra eğer regl olmazsan belli olur hamile olup olmadığın
progesteron değerin kaç çıktı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?