Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tsk canım desteğin için....

Senin de kandilin mübarek olsun.Allah tamamını erdrsin ins.bu arada dr kim ve ayrıca baska ne yaptın ilacı bıraktıktan sonra?

amiin canımm çok sağol...
doktorum funda doğan çok cici bi hanım herşeyi rahatça sorabiliyorum klomeni bıraktıktan sonra eşime keçi boynuzu kürü uyguladım sabah akşam haşlayıp suyunu içirdim birde funda hanım gün aşırı ilişki demişti adet biter bitmez ben hep otomatik olarak yumurtlama günlerini hesaplıyodum bilgisayardan oda adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki önermişti bizde öyle yaptık ve 4 haftalık hamile olduğuma göre adetim biter bitmez hamile kalmışım birde geçen ay kaplıcalara gitmiştim 15 gün onunda ii geldiğini düşünüyorum

Son düzenleme:

canım bu keçiboynuzu sperm sayısını yükseltiyor değil mi?benimde içmem lazım mı:)sırnaşık şey

artık soğan kürüne başlıyacam bi dünya kimyasal ilaç içiyoruzda sonuç kist oluyor.bide bunu deniyelim hem kistte temizlenmiş olur.cok farklı görüşeleri olan arkadaslar var sogan kürüyle ilgili benim adetim 3 günü acaba başlasam mı genelde 7 günü diyorlar ama bilgi verrirseniz sevinirim....

cnmm gozun aydınn 9 ayı cok şükür bıtırdınız kızın ve sen
haftaya miniğini kucagına alıcaksın ben bıle heyecanlandım dusununce
Allahım rahat dogum nasıp etsın sevdacım kızın saglıgıyla dünyaya gelsın inşş
kendıne cok cok iyi bak
bir istegın olursa hemen soyle bılıosun yakınzzz :))
Alaha emanet olun eger bu hafta gıremezsen kızınla bırlıkte haftaya beklıoruzzzzemuszemus

Canım bende çoğunlukla adetin 7. günü başlanır diye duydum ama internetten araştırdığım kadarıyla adet döneminde de kür uygulanabilir diye okudum.bende adetimin 3. ve 4. günü yapmaya başlamıştım sonrasında bıraktım, birde yumurtlama döneminde kürü uygulamaman lazımmış.

Hayırlı doğumlar cnm ..Bir batıl inanç ama ben denedim hakkatten öle oldu sezaryan olmama rağmen ertesi gün eve dönmüştüm.Evden çıkmadan bir musluğu hafif açık bırak su kadar hızlı gidip dönermişsin..

hayırlı haberlerle gel inş.Dualarım seninle ve buradaki herkesle cnm...

Herkese merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir biz çok şükür iyiyiz cma günü kontrolümüz vardı şükür oğlumda iyi 2100 gr olmuşuz bu hafta evim temizlendi boyandı epeyce bi yorulduk ama iyiyiz alminasım sana kolay doğumlar denk gelir inşallah bitanem umutlum bol bol dinlen tamam mı tatlım hepinizi çok özledik arada yine uğrar haber veririm sizlere hepinizi öpüyorum

canım çok kolay bir doğum gecırırsın umarım. sağlıkla büyütürsün inşallah..

Kandiliniz mübarek olsun Arkadaşlar..

Canım doğumun inşallah kolay geçer. Kızına kavuşacaksın ne güzel hayırlısıyla, nasıl bir heyecandır o.. Kızınla beraber gelirsin inşallah bi dahaki sefere.. Allaha emanetsin.

kuzu sen gelıp hastanede kızı gorebılırsın sana cok yakınız :))
tamam canım mutlaka deneyecegımmm
oh cok sukur damadım buyumuss evınız temızlenmısss ıyı olmana sevındım sultanımm cok sagol
canım çok kolay bir doğum gecırırsın umarım. sağlıkla büyütürsün inşallah..
amın ıns

amın ıns sag salım hastaneden eve donmek nasıp olsunnn

Günaydın sevdacımmm
kızımızın gelmesine çok az kaldı çok şükür
kızımızın diorum çünkü hepimizin kızı oldu burdaaa yarmagülümüzkaydirigubbakcemile3

İnşallah herşey yolunda gider ve nasıl olduğunu anlamadan mis kokulu kızını kucağına alırsın canım.Sağlıkla döndüğünde deneyimlerini bizimle paylaşırsın.Allah yardımcın olsun,çok öpüyorum...

Sevda'cım canım zaman zaman endişelerle dolu zaman zaman heyecanlı ve mutlu geçen 9 ayı bitirdin çok şükür.Şimdi bunca zaman hazırlandığın meleğini kucağına alma zamanı... Evin kızının cennet okusuyla dolacak. Rabbim kolay doğumlar nasip eder inşallah...
Artık 4 Ağustostan sonra kızını da KK 'da görmek istiyoruz :))
Şimdi senin için bambaşka bir süreç başlıyor... Darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Sağlıklı,vakitli doğumlar yapalım inşallah.

inşşş cnm aslında dusunuodum gelmeyıı :)) sende söleyınce tamamdırr :))))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…