Tamam canım, sormak istediğin bişey varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum, ama kiste takılma bence , eğer çok büyük olsaydı yada gerek duysaydı verirdi drun.
Seninde kandilin mübarek olsun canım ya senin adına çok sevindim, Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına da almayı nasip etsin inşallah, bizlere de dua edermisin cnaım.:kedi:
Senin de kandilin mübarek olsun.Allah tamamını erdrsin ins.bu arada dr kim ve ayrıca baska ne yaptın ilacı bıraktıktan sonra?
amiin canımm çok sağol...
doktorum funda doğan çok cici bi hanım herşeyi rahatça sorabiliyorum klomeni bıraktıktan sonra eşime keçi boynuzu kürü uyguladım sabah akşam haşlayıp suyunu içirdim birde funda hanım gün aşırı ilişki demişti adet biter bitmez ben hep otomatik olarak yumurtlama günlerini hesaplıyodum bilgisayardan oda adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki önermişti bizde öyle yaptık ve 4 haftalık hamile olduğuma göre adetim biter bitmez hamile kalmışım birde geçen ay kaplıcalara gitmiştim 15 gün onunda ii geldiğini düşünüyorum
canım bu keçiboynuzu sperm sayısını yükseltiyor değil mi?benimde içmem lazım mı:)sırnaşık şey
slm kızlarr hepınızın kandılı mubarek olsunn
sımdı dr dan geldık cok sukur son kontrolumuzdu ve bıttı uzun olan 9 aylık surecı nıhayet bugun kazasız belasız sonlandırdıkk 4 agustos carsamba aksam 16 00 da kartal hospital de kısmet olursa kızım dunyaya merhaba dıyecekkk bu surecte yanımda olan bana destek veren tum arkadaslarıma tesekkur ederımm darısı tum hamıle arkadaslarımın basına ıns hamıle olmayan arkadaslarım ıcınde bugece dua edecegımm rabbım hepımıze evlatlarımızı sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın
belkı bu hafta topıge gıremem malum mısafırler olacak gorumcem kayınvalıdem eltım annem hepsı bende kalacaklarr artık nasıpse dogumdan sonra gorusuruzzz sımdılık hoscakalın hepınızı opuyorummm
serselo umutlu kuzu zazez esemos sultan adını yazmayı unuttugum tum arkadaslarım sızlere ayrıca tesekkur edıyorumm hepınızın ıyı haberlerını beklıyorummm benım ıcın cok ozel arkadaslarım oldugunuzu bılmenızı ısterımm
artık soğan kürüne başlıyacam bi dünya kimyasal ilaç içiyoruzda sonuç kist oluyor.bide bunu deniyelim hem kistte temizlenmiş olur.cok farklı görüşeleri olan arkadaslar var sogan kürüyle ilgili benim adetim 3 günü acaba başlasam mı genelde 7 günü diyorlar ama bilgi verrirseniz sevinirim....
sımdı dr dan geldık cok sukur son kontrolumuzdu ve bıttı uzun olan 9 aylık surecı nıhayet bugun kazasız belasız sonlandırdıkk 4 agustos carsamba aksam 16 00 da kartal hospital de kısmet olursa kızım dunyaya merhaba dıyecekkk bu surecte yanımda olan bana destek veren tum arkadaslarıma tesekkur ederımm darısı tum hamıle arkadaslarımın basına ıns hamıle olmayan arkadaslarım ıcınde bugece dua edecegımm rabbım hepımıze evlatlarımızı sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın
belkı bu hafta topıge gıremem malum mısafırler olacak gorumcem kayınvalıdem eltım annem hepsı bende kalacaklarr artık nasıpse dogumdan sonra gorusuruzzz sımdılık hoscakalın hepınızı opuyorummm
serselo umutlu kuzu zazez esemos sultan adını yazmayı unuttugum tum arkadaslarım sızlere ayrıca tesekkur edıyorumm hepınızın ıyı haberlerını beklıyorummm benım ıcın cok ozel arkadaslarım oldugunuzu bılmenızı ısterımm
kızlar benm cumartesi geceden beri kasıklarım çok ağrıo
bugün biraz hafifledi
sanırım idrar yollarım iltihaplandı
zaten iltihaplıda
2 yıldır pek sıkıntı vermiodu
11de randevum var bakalm bi tahlil yaptıriim
sonrada çarşıda işlerim var muhtemelen eve gece dönerim
şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun
Rabbim dualarımızı kabul etsin
benide unutmayın dualarda
Kandiliniz mübarek olsun Arkadaşlar..slm kızlarr hepınızın kandılı mubarek olsunn
Canım maşallah 4 agustos da geliyor demek kızın, Allah kolay doğumlar versin , sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok duygulandım yaa, maşallah. Allahım bu sevinci bizede yaşatsın inşallah. Duaların için şimdiden teşekkür ederim.
kuzu sen gelıp hastanede kızı gorebılırsın sana cok yakınız :))cnmm gozun aydınn 9 ayı cok şükür bıtırdınız kızın ve sen
haftaya miniğini kucagına alıcaksın ben bıle heyecanlandım dusununce
Allahım rahat dogum nasıp etsın sevdacım kızın saglıgıyla dünyaya gelsın inşş
kendıne cok cok iyi bak
bir istegın olursa hemen soyle bılıosun yakınzzz :))
Alaha emanet olun eger bu hafta gıremezsen kızınla bırlıkte haftaya beklıoruzzzzemuszemus
tamam canım mutlaka deneyecegımmmHayırlı doğumlar cnm ..Bir batıl inanç ama ben denedim hakkatten öle oldu sezaryan olmama rağmen ertesi gün eve dönmüştüm.Evden çıkmadan bir musluğu hafif açık bırak su kadar hızlı gidip dönermişsin..
oh cok sukur damadım buyumuss evınız temızlenmısss ıyı olmana sevındım sultanımm cok sagolHerkese merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir biz çok şükür iyiyiz cma günü kontrolümüz vardı şükür oğlumda iyi 2100 gr olmuşuz bu hafta evim temizlendi boyandı epeyce bi yorulduk ama iyiyiz alminasım sana kolay doğumlar denk gelir inşallah bitanem umutlum bol bol dinlen tamam mı tatlım hepinizi çok özledik arada yine uğrar haber veririm sizlere hepinizi öpüyorum
amın ınscanım çok kolay bir doğum gecırırsın umarım. sağlıkla büyütürsün inşallah..
Kandiliniz mübarek olsun Arkadaşlar..
Canım doğumun inşallah kolay geçer. Kızına kavuşacaksın ne güzel hayırlısıyla, nasıl bir heyecandır o.. Kızınla beraber gelirsin inşallah bi dahaki sefere.. Allaha emanetsin.
kuzu sen gelıp hastanede kızı gorebılırsın sana cok yakınız :))
tamam canım mutlaka deneyecegımmm
oh cok sukur damadım buyumuss evınız temızlenmısss ıyı olmana sevındım sultanımm cok sagol
amın ıns
amın ıns sag salım hastaneden eve donmek nasıp olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?