inşallah canım benimİnşallah uğurlu gelir o zaman canım
aycan tbrk ederim canım seni...bende 27 temmuzda iğnemi oldum bakalım bu ayda kırmızılar gelecekmi...büyükkk bir merak içerisinide bekliyorum sonucu
bu arada çok fazla kasık ve bel ağrım var...sendede olmuşmuydu şeker
canım hosgeldın bız ıyıyız bugun dr umuza son kez gıttık sorun yok dedı kısmet olursa yarın saat 16 00 gıbı dogum yapacagımm ve kızıma kavusacagımmm sende buay calısmalara baslaaaa
canım tbrk ederımmmm
ıgnenın etkısı ıle bu sıkayetler oluyor endıselenmene gerek yok canım
ben varımya
evet yaaa...neyse en güzeli kafaya takmamakseni görmedim yaaaa. :1ninca:
diger yazıları okuodum ben de. iice kafam karıştı. herkes faarklı bişler yazıo. kafamçokkarıştı
3 ve son canım...bundada olmazsa bir ay dinlenecekmişim...eylüll adetinde gidecekmişim..ne yapacak bilmiyorumduruşah sen de çatlatma iğnesi olmustun. kaçıncı denemen senin
evet yaaa...neyse en güzeli kafaya takmamak
nasıl olacaksa artıkkk..hep öyle diyolar ama olmuyo işte canım...neyse tatlım bana müsade ben çıkıyorum...uykum geldi...yarında malum iş var...yarın görüşürüzzza.s.ewet ya dün doktor bana ilişkiye gir dedi. ama sakın ben sölüyorum die girme sanki daha yeni evlisiniz birbirinizi o kadar istiyorsunuz gibi girin dedi.
valla zor işlermiş bunlar. anlamadım gitti. bakalım ayın 23 ünü veya 12 sini beklicez..:uhm:
3 ve son canım...bundada olmazsa bir ay dinlenecekmişim...eylüll adetinde gidecekmişim..ne yapacak bilmiyorum
nasıl olacaksa artıkkk..hep öyle diyolar ama olmuyo işte canım...neyse tatlım bana müsade ben çıkıyorum...uykum geldi...yarında malum iş var...yarın görüşürüzzza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?