kizlar yaaa en fazla kac. kere klomen ve ov'trelle kullanuilio_
inşallah canım ya birazda olsa rahatlattığın için teşekkürler :)Sperm hareketliliğini arttıran ilaçlar var onlardan yzabilir doktorunuz..Birde bu durumda en önemlisi stres yapmamak ..Stres yaparsan olmadıkça olmuypor. Hem sen hemde eşin bebek fikrine sabitlenmeyin.Zamanını bekliyordur eminim arkadaşımda eşi varikosel ameliyatından sonra tüüp bebek dediler ama tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden hamile kaldı %40 düşük bir oran değil...
en fazla 3 öneriyo dr. 3 ay kullandın hala kalmadı klomenin iğnesi deneniyo iğnede olmadı aşılama oluyo..
günaydın hepinizee
Sevadacım dan haber yokmu daa yaaa
inşallah canım...rabbim gönlüne göre versin tatlımmerhaba arkadaşlar bende başladım klomene dün bakalım inş olur bu ay da mutlu haberler veririz hepimiz
ben geçen sene bu zmanlar yine kullanmıştım ve hamile kalmıştım ama meleğim beni 10 . haftada terk etti
bakalım bu sefer nolucak gerçi çok düşünmek istemiyorum hayırlısı bakalım herkese allah nasip etsin bi bebek sahibi olmayı:))))
merhaba arkadaşlar bende başladım klomene dün bakalım inş olur bu ay da mutlu haberler veririz hepimiz
ben geçen sene bu zmanlar yine kullanmıştım ve hamile kalmıştım ama meleğim beni 10 . haftada terk etti
bakalım bu sefer nolucak gerçi çok düşünmek istemiyorum hayırlısı bakalım herkese allah nasip etsin bi bebek sahibi olmayı:))))
cnm doktorum çevresel faktörler olduğunu söyledi
benim başlangıçta ikizdi ilk önce bi meeleğim düşmüş ondan haberimiz olmadı doktora gittiğimizde iki kese 1 bebek vardı düşmesin diye iğne falan kullandım ama kısmet değilmiş
zaten ilk gebelikte düşük riski oluyomuş inş bundan sonrakilerde allahın izniyle kucağımıza alırız mübarek cuma saatinde allahım dualarımız kabul leder inş kızlar:)))
canımmmmm iyiym coook sıcak yaaaseldaaa burdada buldum seni nbr?
amin cnm inş hayırlısıyla alırsın meleğini ama tedirgin olma herzman bişey olucak diye bi kaide yok
doktorunla iletişim halindeysen ve bi sorun yok dediyse rahat rahat hamileliğin tadını çıkar:)
bu arada kaç aylık bebiş???
maşallah cnm sadece dikkat et yatma imkanın varsa yat dinlen 1 ay sonra daha rahat edersin muhtemelen 3 ay bitince. sakın bi iş falan yapma şimdiye kadar yaptığına say inş bizde güzel haberlerimizi burdan söyleriz herkese:)))
ohhhhhh kaynatmışsınız
bi arkadaşa kahvaltıya gitmiştim bende
hayırlı cumalar olsun hepimize
Rabbim dualarımızı kabul etsin
canımmmmm iyiym coook sıcak yaaa( sen nasılsın
haklısın ama işte ınsan dusunmedende edmıooo
8 haftalık oldu :)
Selda'cım ne güzel 8. haftaya geldiniz kuzucuğunla... bende ilk öğrendiğim zamanlar 4 haftaydı ve o zamanlar 12. 13. haftaları hayal ediyordum o zamanlar cinsiyeti belli olur falan diyordum... Bugün 12. haftaya girdik,inanamıyorum! Allahıma çok şükür inşallah her böyle sorunsuz devam eder ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?