oyyy oy valla benimde 5 günüm kaldı ve dediğin gibi zaman dondu sankiufff yaaaa cok sıcaaakkkk. canım hiç ne iş yapmak istio ne temizlik. öleeee boşşş boşşş oytumak istioooo. çatlatmamın 4. günündeyimmm. daha coook varrrrr uffff nassıl zaman gececek beeeeee
günaydın kuzucum
utandırdınız beni
uyuyosunuzdur dedim ama maşallah herkes sesimi duymuş gibi kalkıp gelmiş
kızlar hormonlarda kanallarda eşde yumurtlamada çatlamada bi problem yoksa gene de gebelik olmuyosa sorun ne olur ki yaaaaa......???????
stressssssss canımkızlar hormonlarda kanallarda eşde yumurtlamada çatlamada bi problem yoksa gene de gebelik olmuyosa sorun ne olur ki yaaaaa......???????
:)) valla normlade esım gıttınten sonra yatıom tekrar ama cıkıcm bırazdan uyumadım oyuzden :))köpeğimi anneme bırakıcm malum bız gıdıoruz 10 gun anneme emanet :))
sımdı kacr ben öptum cokkkkkkkk
canım herşeyi normal olan bi çiftte herhangi bi ayda hamile kalma olasılığı %20-%25
ve herşeyi normal olan çiftlerde 12 aydan önce tedavi başlanmıo
olucak inş. hepimizin olucak
ama biraz sabır
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.zaten doktor bana da "ben beraber olun die beraber olmayın sanki yeni evlenmiş gibi birbirinizi isteyin "dedi. :)
ama o da olmuyo ki. kişiye ders gibi gelio
oyyy oy valla benimde 5 günüm kaldı ve dediğin gibi zaman dondu sanki
bende dün dra gittim çok umut verici konuştu bu ay ümitliyim senden dedi tedaviye çok çabuk cevap verdin dedi 2 tanede yumurtam oluşmuş bakalım bu ay nolcak 24 ağustosta test yaptırıcam bu ayda olmazsa eşime test falan yapılacakmış çünkü bende problem kalmamış herşey düzene girdi diyo doktorum
eee ilk başta eşine de test falan yaptırmadı mı ki?ben iki doktora gittim ikisi de eşimin testlerini istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?