Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yok canım yaptırmadı bu 3. ayım tedaviye başlayalı

eee ya eşde bi problem varsa. benim önceki dandik doktorumda rahimde yara verken tadeviye başlamış. iki ayım boşuna gitti. bu doktor da hemen smear testi yaptı olmadı rahim filmi cekti sonra klomen ve catlatma verdi. doktorlar öle yaaa. ii bi doktor olması cok önemli. inş. eşinde bişeye bakmadan gebe kalırsın amiiinnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yok ya yumurtamın çatlamasına göre 12sinde regl olacağım...5 gün var ve ben az önce bir test yapayım dedim...sonuç her zamanki gibi negatifffsempatiksalakcinni

Sevdacım,bebişinin resmini gördüm çok tatlı maşallah.Rabbim analı babalı hayırla büyütmeyi nasip etsin.Tedavi vs derken mutlu son.Rabbim bizede hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

inşallah canım ya direk bende problem vardıya ondan eşimden istemedi sanırım adet düzensizliğiyle gittim önce doktora 5 ay ilaçla adet oldun daha geçen ay düzene girdi tedaviyle

yok ya yumurtamın çatlamasına göre 12sinde regl olacağım...5 gün var ve ben az önce bir test yapayım dedim...sonuç her zamanki gibi negatifffsempatiksalakcinni

canım daa çok erken
varsa bile idrarda çıkmaz
inş. bu ay güzel haberler alırsın

Aaaa niye bayıldın peki canım?? Korkudanmı yoksa çokmu canın yandı?

4000 gr 52 cm dogdu ıkımızde ıyıyız cok sukur sadece benım gaz sorunum var ve sutum gelmedı onlarla ugrasıyorummm

Canım çok şeker maşallah,inşallah hep çok sağlıklı ve şanslı olur.Babasına benzettim ben sanki,olabilir mi?Sana da çok geçmişolsun diyorum.Süt olayını çok takmamaya çalış,arkadaşım yakın zamanda hem de normal doğum yapmasına rağmen sütü gelmedi bi süre ama sonra lıkır lıkır gelmeye başladı ve şu an emiyor,öncesinde mama versen bile alışmaz merak etme,annesine yapışıp keyif yapmanın tadını hiçbirşeye değişmez.
Ben de dün doktora gittim erkeğin kafası rahim ağzına yaklaşmış,erken doğum olabilir dedi ve hep yatmamı istedi,dün ciğer geliştiri iğnelerden oldum.Daha 29 hafta 4 günlük,umarım uslu durur kızkardeşinide riske atmaz
Sana kızınla birlikte mutluluklar diliyorum canım...

İnşallah olumsuz birşey olmaz. Rabbim yavrularını sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

gunaydınnnnnnnnnnnnn kızlarr
zazez cnm gunaydınoh ohh annecıgınle gezmıssın neguzell valla

günaydın canım sanada
evet anneciğimle gezdik valla anneden başkası çekmio insanın nazını
oyyy canım annem benimm
bide bizim anne kız olduğmza kimse inanmıo
herkes kardeş sanıo
annem genç gösterio baya
acaba bnde biraz büyükmü gösteriorumbilmiyorumkismile

hahahahhahahaha :)) aynı bızzz :)) annemle benıde görenler öle dıo yada anne dıorum aaa annenmıı senın falan dıe sasırıolar :))
küçük evlenmıs bayaa annem ama sanslıyız ıkımızde aynı seylerı gıyebılıoruz kıyafetlrımızı degıstırıoz falan,dertlesıoruz bunlar cok guzell yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…