yok canım yaptırmadı bu 3. ayım tedaviye başlayalı
gunaydın kızlar ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım rabbım hepınıze en kısa zamanda bu duyguyu nasıp etsın ıns
sıze bıraz dogum hakkında bılgı vereyımm tecrube olsunn once hastaneye gıttık yanımıza bebek hemsıremız geldı neler yapılacagını anlattı cok ıyı cok tecrubelı bır kadındı cok faydasını gorduk ısını cok ıyı bılıyordu sonra benı hazırladılarr amelıyata aldılar cok korktum cok agladım bebegıme bırsy olacak dıye amelıyat yaklasık 1 saat suruyor ılk 10 dk da bebegı hemen aıleye verıyorlar sonra dıkısler bıtıyor odaya getırıyorlar ılk gece cok sancı oluyor ama dayanılmayacak kadar degıl o gece bıraz zor gecıyor benım ekstra gaz sorunum oldu o cok sancı yapıyorrr öldüm öldüm dirildimm daha ancak bu sabah cıktı gazım sıze tavsıyem hastanede gazınız cıkmasa bıle cıktı deyın yoksa hastaneden cıkarmıyorlar hastaneler ıse mıkrop yuvası bebekler cok cabuk etkılenıyorr evınıze gıdın bol yuruyus yapın gazınız cıkarr ılk 10 gun dr um bana sadece kayısısuyu bıskuvı corba ve muhallebı ve gunde 3 lt su verdı bagırsak hareketlerı duzenlı olsun benı zorlamasın dıye cunku dıkıslerımız cok yenı dıkkatlı olmamız lazımm yanınızda mutlaka bırılerı olsun cunku egılıp dogrulamıyorsunuz cok acınız oluyor bebegı alamıyorsunuz ılgılenemıyorsunuz allah razı olsun kızkardesımden hep o baktı ben elımı suremedım cok agrım sancım vardı annemle esımde bana baktılar babamız mamasını verıyor ve gazını cıkarıyorr cok ılgılenıyor kızıyla nasıl sevıyor bır gorsenız saatlerce onu seyredıyor hep gogsunde uyutuyorr
hastaneye gıderken bebek ıcın bol bol kıyafet alın kayısısuyu bıskuvı ve gogus pompası alın pıjama ve gecelık cok alın degıstırmek zorunda kalıyorsunuz hasta bezı var yataga serılen ondan alın cok lazım oluyor bırde DETTOL marka sıvı el sabunu antıbakterıyel kullanmanız gerekıyor sımdılık hatırladıklarım bunlar yıne aklıma geldıkce paylasırımm
yok ya yumurtamın çatlamasına göre 12sinde regl olacağım...5 gün var ve ben az önce bir test yapayım dedim...sonuç her zamanki gibi negatifffsempatiksalakcinni
eee ya eşde bi problem varsa. benim önceki dandik doktorumda rahimde yara verken tadeviye başlamış. iki ayım boşuna gitti. bu doktor da hemen smear testi yaptı olmadı rahim filmi cekti sonra klomen ve catlatma verdi. doktorlar öle yaaa. ii bi doktor olması cok önemli. inş. eşinde bişeye bakmadan gebe kalırsın amiiinnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yok ya yumurtamın çatlamasına göre 12sinde regl olacağım...5 gün var ve ben az önce bir test yapayım dedim...sonuç her zamanki gibi negatifffsempatiksalakcinni
ay ne bileyim canım yaaaaa....canım daa çok erken
varsa bile idrarda çıkmaz
inş. bu ay güzel haberler alırsın
ay ne bileyim canım yaaaaa....
inşallah ama sanmıyorum
sanki içim boşmuş gibi geliyoooooo
Aaaa niye bayıldın peki canım?? Korkudanmı yoksa çokmu canın yandı?eee senin ağustos 10 yazıo. 3 günün kalmış. test falan yaptın mı. en geride benim yaaaaaaaa. 16 gün mü ne kaldı adetime tabiiiii kiiii beklenmeyen adetime.
gecen ay rahim filmi cektirdim kızlar inanır mısınız 3 kere bayıldım komedi yaaa hemşireler eşime tuzlu bişe al tansiyonu düştü dediler. o akıllı da gidip çubuk almış. ben hayal meyal hatırlıom .bana bi iki tane verdi tabi ben onu yeme halinde miyim. sonra gözlerimin önünde bulutlar uçuşuurken baktım ki o yiyo... bağırdım o haldeyken ona. komedi yaaaa. içimden de ök.z dedim:) :roflol: :roflol: :roflol:
doktor bu ay kesin gebe kalırsın dedi ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bakalım bu ay nolceeeeeeek?????
Aaaa niye bayıldın peki canım?? Korkudanmı yoksa çokmu canın yandı?
4000 gr 52 cm dogdu ıkımızde ıyıyız cok sukur sadece benım gaz sorunum var ve sutum gelmedı onlarla ugrasıyorummm
İnşallah olumsuz birşey olmaz. Rabbim yavrularını sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Canım çok şeker maşallah,inşallah hep çok sağlıklı ve şanslı olur.Babasına benzettim ben sanki,olabilir mi?Sana da çok geçmişolsun diyorum.Süt olayını çok takmamaya çalış,arkadaşım yakın zamanda hem de normal doğum yapmasına rağmen sütü gelmedi bi süre ama sonra lıkır lıkır gelmeye başladı ve şu an emiyor,öncesinde mama versen bile alışmaz merak etme,annesine yapışıp keyif yapmanın tadını hiçbirşeye değişmez.
Ben de dün doktora gittim erkeğin kafası rahim ağzına yaklaşmış,erken doğum olabilir dedi ve hep yatmamı istedi,dün ciğer geliştiri iğnelerden oldum.Daha 29 hafta 4 günlük,umarım uslu durur kızkardeşinide riske atmaz
Sana kızınla birlikte mutluluklar diliyorum canım...
Kimse yoook muuuu??? :hulya:
Günaydınnnnn hepinize
güzel bi pazar günü sizinle olsun
gunaydınnnnnnnnnnnnn kızlarr
zazez cnm gunaydınoh ohh annecıgınle gezmıssın neguzell valla
günaydın canım sanada
evet anneciğimle gezdik valla anneden başkası çekmio insanın nazını
oyyy canım annem benimm
bide bizim anne kız olduğmza kimse inanmıo
herkes kardeş sanıo
annem genç gösterio baya
acaba bnde biraz büyükmü gösteriorumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?