[I]Selam Kızlar..
Ben bugün Regl oldum. akannehir Yapacak bişey yok. Bu yola baş koyduk, inatla bu yola devam edeceğiz. Oturup ağlasakda hamile kalmıyoruzki. Yeni Ay Yeni Umut.. [/I]
:çok üzgünüm:klava:
Kuzucum Adetimle yeni Randevum 07 Eylül.. En azından Eylül listesinde Adım yazsın madem Hamişler listesine giremiyorum
merhaba arkadaslar
benıde lısteye alırmısınız.klomen basladım bu ay.yarın doktora gıdıcem.yumurtalarıma bakacak.bırsey sormak ıstıryorum ben.acaba kendı kendıne catlamıs olabılırmı yumurtslsrım.ovulasyon donemındekı uzayan sıvı ıkı gundur var bende.ve ıgneler batıyor kasıklarıma agrım var.kacırmamak ıcın ben dun bugun ılıskıye gırdım ama olur mu acaba offf.yarın ınsallah kıst falan olmamıstır catlamadıysada ıgne ıle catlatırlar.herkes ıcn hayırlısı olsun arkadaslar.
:)) guncellıorum cnmmm ama gerılerde kalıo bazen cokkuzu 84 arada sırada bu listeleri güncelle hayatım bakıp bakıp gözümüz gönlümüz açılsın
merhaba arkadaslar
benıde lısteye alırmısınız.klomen basladım bu ay.yarın doktora gıdıcem.yumurtalarıma bakacak.bırsey sormak ıstıryorum ben.acaba kendı kendıne catlamıs olabılırmı yumurtslsrım.ovulasyon donemındekı uzayan sıvı ıkı gundur var bende.ve ıgneler batıyor kasıklarıma agrım var.kacırmamak ıcın ben dun bugun ılıskıye gırdım ama olur mu acaba offf.yarın ınsallah kıst falan olmamıstır catlamadıysada ıgne ıle catlatırlar.herkes ıcn hayırlısı olsun arkadaslar.
kuzucum msn den yazdım ama çıkdın galba
seve seve ilgilenirim listeyle
inş. çok güzel bi tatil geçirirsin canım benim
güle güle git güle güle gel inş.
İnşallah olumsuz birşey olmaz. Rabbim yavrularını sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?