iyi akşamlar arkadaşlar alminas bebeğin analı babalı büyüsün canım bende 2 ağustosta doğum yaptım 30 haftalık şu anda küvezde durumu iyi şükür ne olur dua edin ismini umutcan koyduk çünkü o bizim umudumuz bir hafta yoğun bakımda kaldım ölümlerden döndüm
kızlar bu arada ben bikaçgündür yoktum internet çalışmıyordu burayı ve sizleri çok ihmal ettim farkındayımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
günaydın kızlar biliyorum bana kızgınsınız ama kpss çalışıyorum o yüzden yanınıza gelemiyorum yeni tarihimi yazayım 12 eylül hepinizi seviyorum
iyi akşamlar arkadaşlar alminas bebeğin analı babalı büyüsün canım bende 2 ağustosta doğum yaptım 30 haftalık şu anda küvezde durumu iyi şükür ne olur dua edin ismini umutcan koyduk çünkü o bizim umudumuz bir hafta yoğun bakımda kaldım ölümlerden döndüm
arkadaşlar merhaba...benim lekem gellmişti hatırlarsınız...sonra arkası gelmedi...bu sabah idrar testi yaptım pozitif ama az öncede kan verdim sonuç 3te çıkacak..beklemedeyim..bir ihtimal hamile olabilirim arkadaşlar
öğrenir öğrenmez yazacağım güzelim...inşallah hepimiz hamileyizdir inşallahhhayyyyyyy inanmıoruuum inş. hamilesindir yaaaaa. Rabbiiiiiiiiim ramazanın ilk gününün hürmetine gebe olmanı ve olmamızı nasip eder inş.
innnnnnnşaaaallaaaaaah hamilesindiiiiiiiiiiiiiiirrr. sonucu hemmen yaz bize de yaaaa.hihoyyythihoyyythihoyyyt
öğrenir öğrenmez yazacağım güzelim...inşallah hepimiz hamileyizdir inşallahhh[/QUOTE
4 gözle bekliommeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:1shok:delikafadulden
2.5 saat kaldı bende heyecanla bekliyorum güzelim....:Saruboceq:öğrenir öğrenmez yazacağım güzelim...inşallah hepimiz hamileyizdir inşallahhh[/QUOTE
4 gözle bekliommeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:1shok:delikafadulden
slm canım bende ve esımde sorun yoktu bızım sebepsız olmuyordu 3 ay klomen ve catlatma ıgnesı tedavısı gordum ama olmadıı tedavıyı bıraktıktan 2 ay sonra dogal yoldan hamıle kaldımm hamıle kaldıgım ay adacayı ıctım belkı onun faydası olmustur dıye dusunuyorummmalminas sen tedavi gördün mü? klomen veya catlatma. nasıl hamile kaldın .normal yollarla mı
arkadaşlar merhaba...benim lekem gellmişti hatırlarsınız...sonra arkası gelmedi...bu sabah idrar testi yaptım pozitif ama az öncede kan verdim sonuç 3te çıkacak..beklemedeyim..bir ihtimal hamile olabilirim arkadaşlar
2.5 saat kaldı bende heyecanla bekliyorum güzelim....:Saruboceq:
arkadasım ıns hamılesındırrr ıdrarda pozıtıfse kanda da pozıtıf cıkar merak etme ıyı haberlerını alırız ıns
slm canım bende ve esımde sorun yoktu bızım sebepsız olmuyordu 3 ay klomen ve catlatma ıgnesı tedavısı gordum ama olmadıı tedavıyı bıraktıktan 2 ay sonra dogal yoldan hamıle kaldımm hamıle kaldıgım ay adacayı ıctım belkı onun faydası olmustur dıye dusunuyorummm
aynen bizde de öle. ikimizde de bi sorun yok. ama bi senedir dşünüyok olmuyo. benim de bu 3. klomemim.bakalım nolcek?adacayını nasıl içtin?:içelim: ben de içim. adet döneminde mi yoksa herhangi bi zamanda mı?
slm canım bende ve esımde sorun yoktu bızım sebepsız olmuyordu 3 ay klomen ve catlatma ıgnesı tedavısı gordum ama olmadıı tedavıyı bıraktıktan 2 ay sonra dogal yoldan hamıle kaldımm hamıle kaldıgım ay adacayı ıctım belkı onun faydası olmustur dıye dusunuyorummm
aynen bizde de öle. ikimizde de bi sorun yok. ama bi senedir dşünüyok olmuyo. benim de bu 3. klomemim.bakalım nolcek?adacayını nasıl içtin?:içelim: ben de içim. adet döneminde mi yoksa herhangi bi zamanda mı?
adetın 3.gunu basladım gunde 3 fıncan ıctım yumurtlama ve catlama zamanım gecene kadar devam ettım yanı yaklasık 20 gun
inşallah canım benimayyyyyyyyy canımmm
çok heycanlandımmm
hadi inş. güzel haberler verirsin bizeeee
Çok geçmiş olsun!! Rabbim yavrunu sana bağışlasın! İyi olmasına sevindim, gerçekten çok erken doğum yapmışsın.. Bir an önce sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz inşallah..iyi akşamlar arkadaşlar alminas bebeğin analı babalı büyüsün canım bende 2 ağustosta doğum yaptım 30 haftalık şu anda küvezde durumu iyi şükür ne olur dua edin ismini umutcan koyduk çünkü o bizim umudumuz bir hafta yoğun bakımda kaldım ölümlerden döndüm
kızlarrr cok yorgunumm gece sabaha kadar uyumuyorumm gunduzlerıde uyutmuyor bebekk( mahvoldum valla sureklı emmek ıstıyorr altı kırlenıyorr gazı oluyorr bebek bakmak cok zormuss ( hamıle arkadaslarım sımdıden uyuyabıldıgınız kadar uyuyun depolayın uykuyu :)) 1 haftada tam 10 kılo verdımm kılolar cok hızlı gıdıyorr yemek ve uyku duzenı yok vakıt kalmıyor bırde sureklı hareket halındeyım 2 gunde tam 3 kılo vermısımm dogumdada 7 kılo vermıstım toplamda 10 kılo olduuu
dun kızımı dr a goturduk kontrole cok sukur saglııgı yerındeymıs hafıf bı sarılıgı varmıss dr gecer dedı benı muayene ettı dıkıslerım kapanmıs banyo yapabılırsın dedı
bırrde dogum yapacak arkadaslarımın bılmesını ıstıyorum sezeryandan sonra karın cok kalıyorr ve rahım 1 haftada toparlamaya calısıyor bu esnada cok sancı yapıyorr haberınız olsun ayaklarınızı sıcak tutun hastaneye corap ve patık goturun amelıyattan sonra ayaklarınız cok usuyorrr
Çok geçmiş olsun.Bende 30 haftalık hamileyim doktorum geçen ay erken doğum olabileceğini,çünkü erkek bebeğin kafasının aşağıya geldiğini,rahim ağzı uzunluğunun 2,5 cm.olduğunu söyledi.Sen neden erken doğum yaptın?Kaç kilo doğdu bebeğin?Çok endişeliyim şu an yardımcı olabilirsen sevinirim.
İnşallah bebeğinle birlikte biran önce evinize dönersiniz,dua edicem sizin için.
canım öncelikle UMUTCAN ımız hoşgelmiş
sana çok geçmiş olsun canım
Rabbim biran önce kuağına almayı nasip etsin
şu mübarek günlerde dualarımız seninle arkadaşım
hoşgeldin canımmmm bidaa bırakıp gitme bizi
günaydın serselom
Allah kolaylık versin çalışmalarında
tarihini de değiştiriyorum canımm
Çok geçmiş olsun!! Rabbim yavrunu sana bağışlasın! İyi olmasına sevindim, gerçekten çok erken doğum yapmışsın.. Bir an önce sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?