Canım hoşgeldin aramıza.Çatlatma iğnesine gerek varmı yokmu ona yumurtaların durumuna göre Doktor karar veriyor. Benim iki defa iğnesizde çatlamıştı ama tabiki Doktor kontrolü altında. Bende özelde tedavi oldum Canım. Ben Ovitrelle diye çatlatma iğnesi kullandım 80 TL civarıydı. Muayene ücreti her yerde aynı değildir herhalde. Ben 150 TL Muayene ücreti diye hatırlıyorum. Ama Canım birde bunun Laboratuvar ücreti falanda var Doktor Tahlil falan isterse. Allah yardımcınız olsun. Ben 4 ay tedavi gördüm sonra bıraktım.. İnşallah yavruna kavuşursunkızlar herkese herhaba size bi sorum olucak devlet hastanesine gitsem ve orda muayene olup kontrollere gitsem oluyomu yoksa illa özel doktoramı gitmek gerek bide klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi olmak şartmı devlette olsam tüm bunları bana maliyeti ne olur sağlık güvencem yok
Sende hoşgeldin aramıza.. İnşallah Rabbim yüzünü güldürür bundan sonra. Yavruna kavuşursun inşallah..arkadaşlar benide alın aranızaaaaa bende klomen kullanmaya başladım bu ay 1-2-3 eylülde beklenmeyen adet günüm geçen senede klomen kullanarak hamile kalmıştım ama düşük yaptım 10. haftada
inş. allahım isteyen herkese çocuk nasip eder
adet oldum kızlarrrr....çok üzzgünüm çooook
15 ay olmuştu canım..ama daha 3 gün vardı adetimeyaaa canımmm ne denir ki üzülmemeye çalış ama yaaa...inş. bi dahaki aylarda tutar:Saruboceq::Saruboceq:
senin kaçıncı ayındı canım .*?
15 ay olmuştu canım..ama daha 3 gün vardı adetime[/QUO
ben de gecen aylarda klomen kullandıgımda 2 gün erken adet olmuştum. krizler gecirdim tabii doktorumu bıraktım. ama bu ay da 2 gün önce oldum. yeni doktorum bana " tam istedigim gibi adet oluyosun 28 günde bir " dedi. demek ki olması gereken bu mu. öyleyse sen de 1 gün öncesinden oldun.
aman hayatım ay hesabıyla benim de 13 mü 14 mü ne oldu........
Canım bende dün Adet oldum.. Ama üzülmek yok tatlım. Yola devam..adet oldum kızlarrrr....çok üzzgünüm çooook
Bende bir erken bir geç oluyorum Canım. Anlamadım gitti. Klomenden mi bilmiyorum ama düzenim tamamen bozuldu. -tatlicadiarzu-15 ay olmuştu canım..ama daha 3 gün vardı adetime[/QUO
ben de gecen aylarda klomen kullandıgımda 2 gün erken adet olmuştum. krizler gecirdim tabii doktorumu bıraktım. ama bu ay da 2 gün önce oldum. yeni doktorum bana " tam istedigim gibi adet oluyosun 28 günde bir " dedi. demek ki olması gereken bu mu. öyleyse sen de 1 gün öncesinden oldun.
aman hayatım ay hesabıyla benim de 13 mü 14 mü ne oldu........
canım böle olumsuz dusunme inşş yolunda gıdıcek hersey senın oğluşun sabırsızmı ne ??İnşallah herşey yolunda gider canım teşekkür ederim.Ama çok tedirginim sürekli kafası çıkacakmış gibi geliyor,biraz da psikolojik tabi.
slm kızlar nasılsınız
zehracım yıne calısmalara devam durmak yokk sana uzulme demıyorum cunku bılıyorumkı sen pozıtıfsın yıne denersın
seldacım sanada ıyıtatıller oralarda dıkkatlı ol atlamak zıplamak yokk
deryaberıl ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederızz ozelden attıgın mesajı cevaplamak ıstedım fakat ozel mesaj kabul etmedıgıne daır mesaj aldım
canım böle olumsuz dusunme inşş yolunda gıdıcek hersey senın oğluşun sabırsızmı ne ??
:)) Allahım sorunsuz bır dogum nasıp etsın tatlım
Sağol canım inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde zamanında doğum yaparız.Sana da çok güzel bir tatil diliyorum,birşey olur diye tereddüt etme sadece dikkatli ol.Ona birşey olmasına izin vermezsin,doktorunda onayladığına göre riskli bir durumun yok demek ki.Allaha emanet ol bebişinle birlikte.Çok öpüyorum...
Marhaba kızlar...
Bu ay ikinci kez klomen ayımdı bitinci ay üç yumurta bu ay ise tek yumurtam vardı. Cuma günü13 ağustosta beta hcg baktırmamı istedi doktorum...Geçen ay baktırdığımda negatif görünce yıkılmıştım..Bu ayda da aynı yıkımı yaşamak istemiyorum...Bedenimde hiçbir değişiklik hissetmiyorum...Büyük ihtimalle bu ay da boşa geçen bir ay oldu...Cuma günü test yapıp yapmamakta kararsız kaldım yine aynı şekilde yıkılırım diye..Artık ben başedemiyorum üç yıl dile kolay..Allah hepimize sabır versin
Canım 3 yumurta olmasındansa tek yumurta aslında döllenebilirlik açısından daha iyi çünkü kalitesi daha yüksek oluyor... Belirtiye falan da takılma... Benim progestan bittikten sonra 4 gün geçmişti doktorum 4 gün daha bekle demişti ve beklemeye de kararlıydım.idrar testi bile almamıştım.Çünkü hiçbir belirtim yoktu... ne kasık batması,ne halsizlik,ne mide bulantısı,ne göğüslerde değişim... hiç birşey yoktu.
Arkadaşların gazına geldim ve test yaptım... Süpriiiizzz 2. çizgi şak diye çıkıverdi.
Yani bu işler tek yumurtaya 5 yumurtaya yada belirtilere bakmıyor...
Elbet negatif çıkınca hayal kırıklığı oluyor ama birgün elbet olacağına inanarak tekrar devam etmek psikolojik olarakta sonuca katkı sağlıyor.
Canım 3 yumurta olmasındansa tek yumurta aslında döllenebilirlik açısından daha iyi çünkü kalitesi daha yüksek oluyor... Belirtiye falan da takılma... Benim progestan bittikten sonra 4 gün geçmişti doktorum 4 gün daha bekle demişti ve beklemeye de kararlıydım.idrar testi bile almamıştım.Çünkü hiçbir belirtim yoktu... ne kasık batması,ne halsizlik,ne mide bulantısı,ne göğüslerde değişim... hiç birşey yoktu.
Arkadaşların gazına geldim ve test yaptım... Süpriiiizzz 2. çizgi şak diye çıkıverdi.
Yani bu işler tek yumurtaya 5 yumurtaya yada belirtilere bakmıyor...
Elbet negatif çıkınca hayal kırıklığı oluyor ama birgün elbet olacağına inanarak tekrar devam etmek psikolojik olarakta sonuca katkı sağlıyor.
Canım adetinin kaçıncı günü bugün?? Büyür merak etme. İnşallah pozitif sonuç alırsın tedavinden.merhabalar arkadaslar
ben bugun gıttım doktoruma.ıkı tane yumurtam var ama bırı kucuk dıgerı 11 mm imiş.doktor cumartesıye kadar 18 falan olur dedı.cumartesı ıgne yaparız dedi.acaba buyurmu cumartesıye kadar.azıcık moralım bozuldu benım bugun ıgne olurum dıyordum ama olmadı.ıcımde bu ay olacakmıs gıbı bır hıste yok zaten.
kuzu adet tarıhımı sormussun lıste ıcın.ama benım adet duzensızlıgım var.gecen ay 28 inde oldum bu ay ne olur bılemem.ama ıstersen 28 diye yazalım.hayırlısı olur ınsallah.en azından 11mm olan bıraz daha buyurde bır umut yenı bır sansım olur ınsallah.siz ne dersiniz?aranızda bole buyumeyıp bırkac gun ıcınde buyuyen var mı acaba?eyvahedigeldismile :sinifsinif: :sinifsinif:
Canım herkeste aynı olacak diye bişey yok. Kafana takma rahat ol.. İnşallah büyümüştür..bugun 13. gunu.cumartesı 18.gun olacak.cok gec deılmı ne bılım anlamadım valla.o kadarda cok agrım varkı.neden buyumedı acaba sımdıye kadr.genelde herkes 12.gun falan ıgne oluyor snaırım benım gec olacak herhalde.gercı gec olsunda guc olmasın ne dıyım valla sasırdım bende.sadece kist olmamıs en azından ona sevındım.
arkadaşlar benide alın aranızaaaaa bende klomen kullanmaya başladım bu ay 1-2-3 eylülde beklenmeyen adet günüm geçen senede klomen kullanarak hamile kalmıştım ama düşük yaptım 10. haftada
inş. allahım isteyen herkese çocuk nasip eder
slm kızlar nasılsınız
zehracım yıne calısmalara devam durmak yokk sana uzulme demıyorum cunku bılıyorumkı sen pozıtıfsın yıne denersın
seldacım sanada ıyıtatıller oralarda dıkkatlı ol atlamak zıplamak yokk
deryaberıl ıyı dıleklerın ıcın tesekkur edeyrızz ozelden attıgın mesajı cevaplamak ıstedım fakat ozel mesaj kabul etmedıgıne daır mesaj aldım
adet oldum kızlarrrr....çok üzzgünüm çooook
ben de perşembe günü progesteron testi vercem .bakalım ona göre yumurtladığım ve çatladıgı belli olcek. olursa 23 üne kadar beklicem olmazsa beklemeye gerek bile yoookkk zazez sen beni 21 eylül listesine en tepeye bi yerlere yaz. orasını kendime kral dairesi ilan ediombayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?