Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar ya bi kişiden degil de bi kaç kişiden alıntı nasıl yapılıo. Denedim ama olmadı

canım alıntı yapmak istediğin mesajların alt bölümünde
alıntı yap butonunun yanında MQ butonu var
ona basıyorsun son alıntı yapacağın msjda Alıntı yapa tıklıosun
ve hepsine birden msj yazabiliosun
umarım anlatabilmişimdir
bidaa dene istersen

inş. yaaaa. yarına kadar SABIRLA BEKLİCEMdelikafadulden delikafadulden

ammmmmiiiiiiiiiinnnnnnn caaanıııııııımmmmmm inşşşşşş.:Saruboceq:boshayallersmile

Kızlar ya bi kişiden degil de bi kaç kişiden alıntı nasıl yapılıo. Denedim ama olmadı

denedim olcek mi aceeepppp. oldu gibi... teşekkür ederim:)))

kızlarrr slm nasılsınz kaçamak yapıp sıze bakım deıdm :))
ne var ne yok ? bıraz gecmıse baktım duruşah cnm hayılıs olsun inşş bu ay gelıcek melegın
zazezcım sennasılsın cnm alımınas cnm inşş melegının uykusu duzene gırer sende rahat edersın ama bır sure bole olur heralde..
esemoscum bı gelısun bı gıdıosn :))

kızlar hastanenin sitesinden laboratuar sonuçlarına baktım. hemen doktorun yanına gittim. progesteron 30 çıkmış. doktor cok güzel yumurtlamışsın eşinle birlikte olma dedi. bakalım 23 üne kadar bekliyip test olmak icin gidicem. ama aranızda tecrübesi olan varsa çatlatma olalı 9 günü gecti. illa adetimin gecmesini mi beklim.

Niye eşinle birlikte olma dedi tatlım anlamadım??

canım değerin güzel çıkmış gerçekten
eşinle birlikte olma die de hamile olma ihtimalini düşünmüştür
canım daa 9 gün olmuş çatlama olalı
döllenme olmuş olsa bile daa hormonlara yansımamış olabilir
ve şu durumda test yapsan iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilir
buda seni yanıltır beklemek zor ama başka çaremiz yok

ahh canım benim ne güzel söylemişsin sen öyle...inşaallah bende bekliyorum inş...

herkese merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir biz gayet iyiyiz 42 günümüz kaldı herkes kendine iyi baksın öpptüm hepinizi

kızlar lütfen bana yardım edin klomen kullanmayı düşünüyorum ama hayatım hiç jinekolog masasına oturmadım yumurta takibi şartmı şartsa çok acıyormu ben aynı zamanda vajinismusu 8 ay önce atlattım korkuyorummmm

Yumurta takibi şart tabi canım. Klomenin kist yapma ihtimalide var çünkü burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla. Bende olmadı ama kist olan arkadaşlarda var. Vajinal ultrasonla bakıldı bende canım. Öyle korkacak bişey yok Canım. Mümkün olduğunca kasma kendini. Tabi söylemesi kolay benim için. Ben acı falan hissetmedim Ultrason esnasında Canım.

arkadaşlar uzun süredir giremiyorum biraz geçmişe baktım sevdacım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bende hala bişey yok banada dua edersen sevinirim çok geçmiş olsun beklenmeyen adetim 24 ağustos umarım hamiş olurum bu ay yine umudum yok ama hayırlısı inş

merhaba arkadaşlar.bende klomen ve ateş ölçmeyi kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum.klomende 2. ayım.ilk ayımda kontrole çağırdığında 12.günde yumurtam 16mm idi.bu ay ise yine 12. günümde 26mm çıktı.doktor tekrar çağırmadı.şuan 16.günümdeyim.çatlama oldmu bilmiyorum.doktor birşey demedi ama korkuyorum kist olur diye.bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi??26mm nasıl??

Oooo İlknurcum yoksun bayağıdır ortalıkta. İnşallah tutmuştur bu ay..
Hoşgeldin Canım
İnşallah tedavinden pozitif sonuç alırsın ve yavruna kavuşursun. Yanlış bilgilendirmek istemem seni. Yumurtan biraz fazla büyümemişmi? Çatlatma iğnesi vuruldunmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…