Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bulantı kusma bende de var canım. hende cok kotu.. hayırlı olsun bebişlerinde. zaman cok. güzel güzel isimler bulursun. kacıncı haftada oğrendın cınsıyetı..

ne çok hamiş var... allah sağ salim kavuştursun bebişlerinizee... darısı başıma..
a.s.

haydaaa dosbaacım hani pazartesini beklicektin. hayırlısı tatlım ama 0,1 çıkmamış 2,6 çıkmış bu yükselebleceği anlamına gelebilirmiymiş doktoruna sordunmu?

anamm şok şok şok ben gittikten sonra havalar değişmiş yaa.. exorcist_trex hayırlısı tatlım bende idrarda negatifi gördüm bugün.. napalım bebişin geleceği günü Allah biliyo biz elimizden geleni yapalımda boshayallersmile

kan tahlili yaptırdım sonuç negatif ( 2.6
moralim çok bozuk çok ümitlenmiştim (
cnm hıc uzulme bence hamılesın.gunun gecmemıstı dımı senın.benım ılk gebelıgımde ılk kan testınde 3,5 cıkmıstı.negatıf dedıler.sıkayetlerım devam ettı ısrar testı yaptım bır hafta sonra cıft cızgı cıktı.aynı gece kan tahlılınde bhgc 23,50 cıktı.bence yukselıcek degerın arkadasım.

sen hamile miydin hayran, öyle okumuştum karıştırmıyosam.
evet canım hamileyim 16. haftayı doldurduk şükür
bulantı kusma bende de var canım. hende cok kotu.. hayırlı olsun bebişlerinde. zaman cok. güzel güzel isimler bulursun. kacıncı haftada oğrendın cınsıyetı..
canım benim bir tanesine 12. haftada erkek dedi diğeri göstermemişti diğeri de 14. haftada belli oldu
yalnız doktorun tecrüesine de bağlı canım benimkiler bayağı erken belli oldu
normalde 15. 16 haftada öğreniyor bir çok kişi

canım yolculuk mide bulantısı yapar özellikle de aç isen
benim hala bulantılarım var sabahları istisnasız kusuyorum hep:bbo:
yok cnm ya ac da dgldım baya toktu karnım ayy inşş sadece yolculuk yuzundendır .)senın mınıkler erkekmı oyy 2 tane oğlusun olcak :)kusmalarn nezman gecermıskı dr nedıo

ayy sorma tatlım berbet bsydı bıde okadar ınsanın ıcınde otobuste((inşş sadece yolcukuk yuzunden kusmus olurum :)

bebeek canım yeni gördüm yazmışsın buraya bebişin nekadarlık olduğunu sağsağlim birbirinize kavuştuğunuz gün çabucak gelsin inş.maaşallah kocaman olmuş bebişin:CüvCüv:

inş canım teşekkürler iyi dileklerin için rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ben çok hastayım midem kötü boğazım şişti ağrıyo öksürüyorum sesim bile çıkmıyo çok kötüyümmm (((

oy oy oy canı yeşil erikte istermiş lülülülülülü ay bende hamiş kalsamda tek canım yeşil erik istese boshayallersmile

inş kalırsın hayatım ama zor ya canının bişey istemesi hemde hiç olmadık bişeyi istemesi gözümün önüne kasa kasa erikler geliyo valla bi yeseydim tuzlu tuzlu ağzım sulandı vallaa

kan tahlili yaptırdım sonuç negatif ( 2.6
moralim çok bozuk çok ümitlenmiştim (

kızlar çok üzüldüm. ümidinizi kaybatmeyin.hayırlısı böyleymiş demekki. siz çalışmaları bırakmayın sakın..

canım insallah yolculuktandır
evet canım erkekler
artık azalacakmış ama annem bebekler tekme attı mı tamamdır o zaman daha kusmazsın dedi

kontrolum önümüzdeki hafta sonu. bizde ozamana kadar 15+4 haftalık oluyoruz. belki bizimde belli olur ozamana..nedense hiç merak etmiyorum. kız cocugu isterdim hep ama hamile oldugumu öğrendiğimde içime erkek olacağı doğdu.bakalım hayırlısı. sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda kız erkek farketmez..

canım büyük ihtimalle cinsiyet tahmininde bulunabilir
evet canım cinsiyet çok önemli değil sağlıklı olsunlar da
bu sene erkek senesi hep sanki

canım napalım nasip degilmiş bu ay.
belki de bizim için hayırlısı bu nerden bilecez??????????

evet nasip değilmiş... ama çok üzüldüm...kendimi bu kadar adapte ettiğimi hiç hatırlamıyorum

haydaaa dosbaacım hani pazartesini beklicektin. hayırlısı tatlım ama 0,1 çıkmamış 2,6 çıkmış bu yükselebleceği anlamına gelebilirmiymiş doktoruna sordunmu?
canım eşim ısrarla götürdü...zaten kanımı 2 kolumdan da aldılar...damar bulamadılar kan az geldi vs. bi de çok eziyet çektim (
dr. sormadım çnk akşam acilde verdim ve sonucu tel ile öğrendim
kendi dr.umu p.tesi ararım artık

bilmiyorum ki canım
ben ağrım var bi de ateşim
ağrılarım adet ağrısına benziyor inş. dediğin gibi olur ama çok ümidim kalmadı

canım senin adına da dosba ya da üzüldüm ama sıkmayın canınızı emin olun kısa zamanda görüceksiniz olumlu sonuçları herşeyin hayırlısı dualarım hep sizinlee
adet olana kadar bu agresifliği üzerimden atamam ...yeni bi başlangıca ihtiyacım var

kızlar çok üzüldüm. ümidinizi kaybatmeyin.hayırlısı böyleymiş demekki. siz çalışmaları bırakmayın sakın..

kısmet canım... dün akşamdan beri hiç bişi yapmak istemiyorum

oyyyyy kuzum gelmiş hoşgelmiş
canımm kıyamam bulantların mu başladı acaba?
ama seninde dediğin gibi yolculuktandır inş.
bakalım bikaç güne kadar belli olur yolculukta mı yoksa bebiştenmi?
ben hala puzzle başındayım ama inş. bugün biticek
hayranncımm çok sevindim canım senninde belli olmuş erkeklerimiz
neyse Allah nasip eder bi kızım olursa birine alırsın artık
dosba ve exorcist_trex sizler içinde hayırlısı olsun arkadaşlar
üzmeyin lütfen kendinizi Rabbim bizlerede nasip edecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…