merhaba kızlar nasılsınız
uzun zaman oldu nete giremedim bir türlü
evet canım canım hiç internete bakmak istemedi kendimi tamamen kitap okumaya verdim
sağol canım iyiyim şu bulantılarda geçseydi daha iyi olacağım inşallah sen nasılsın canım bebeğin iyidir inşallah
bu arada bebeklerimin cinsiyetleri artık belli ikisi de erkek netleti artık
isim bakıyoruz şimdi de
kan tahlili yaptırdım sonuç negatif( 2.6
moralim çok bozuk çok ümitlenmiştim(
cnm hıc uzulme bence hamılesın.gunun gecmemıstı dımı senın.benım ılk gebelıgımde ılk kan testınde 3,5 cıkmıstı.negatıf dedıler.sıkayetlerım devam ettı ısrar testı yaptım bır hafta sonra cıft cızgı cıktı.aynı gece kan tahlılınde bhgc 23,50 cıktı.bence yukselıcek degerın arkadasım.kan tahlili yaptırdım sonuç negatif( 2.6
evet canım hamileyim 16. haftayı doldurduk şükürsen hamile miydin hayran, öyle okumuştum karıştırmıyosam.
canım benim bir tanesine 12. haftada erkek dedi diğeri göstermemişti diğeri de 14. haftada belli oldubulantı kusma bende de var canım. hende cok kotu.. hayırlı olsun bebişlerinde. zaman cok. güzel güzel isimler bulursun. kacıncı haftada oğrendın cınsıyetı..
yok cnm ya ac da dgldım baya toktu karnım ayy inşş sadece yolculuk yuzundendır .)senın mınıkler erkekmı oyy 2 tane oğlusun olcak :)kusmalarn nezman gecermıskı dr nedıocanım yolculuk mide bulantısı yapar özellikle de aç isen
benim hala bulantılarım var sabahları istisnasız kusuyorum hep:bbo:
canım yaa nerelerdesin.. arada uğra..
üzüldüm. hayırlısı. ümitsiz olma. çalışmalara tam gaz devam..
canm nasıl gidiyor. sende buaralar uğramayanlardansın. iyisin dimi?
ayyy canım çok iyi anlıyorum seni. yoldan olabilir ama bulantılarında başlayabilir. bu aylar baslıyor cunku. nazar ettin kendine. inşa uzun sürmez..
bebeek canım yeni gördüm yazmışsın buraya bebişin nekadarlık olduğunu sağsağlim birbirinize kavuştuğunuz gün çabucak gelsin inş.maaşallah kocaman olmuş bebişin:CüvCüv:
oy oy oy canı yeşil erikte istermiş lülülülülülü ay bende hamiş kalsamda tek canım yeşil erik istese boshayallersmile
canım napalım nasip degilmiş bu ay.
belki de bizim için hayırlısı bu nerden bilecez??????????
kan tahlili yaptırdım sonuç negatif( 2.6
anamm şok şok şok ben gittikten sonra havalar değişmiş yaa.. exorcist_trex hayırlısı tatlım bende idrarda negatifi gördüm bugün.. napalım bebişin geleceği günü Allah biliyo biz elimizden geleni yapalımda boshayallersmile
canım insallah yolculuktandıryok cnm ya ac da dgldım baya toktu karnım ayy inşş sadece yolculuk yuzundendır .)senın mınıkler erkekmı oyy 2 tane oğlusun olcak :)kusmalarn nezman gecermıskı dr nedıo
ayy sorma tatlım berbet bsydı bıde okadar ınsanın ıcınde otobuste((inşş sadece yolcukuk yuzunden kusmus olurum :)
canım benim bir tanesine 12. haftada erkek dedi diğeri göstermemişti diğeri de 14. haftada belli oldu
yalnız doktorun tecrüesine de bağlı canım benimkiler bayağı erken belli oldu
normalde 15. 16 haftada öğreniyor bir çok kişi
canım büyük ihtimalle cinsiyet tahmininde bulunabilirkontrolum önümüzdeki hafta sonu. bizde ozamana kadar 15+4 haftalık oluyoruz. belki bizimde belli olur ozamana..nedense hiç merak etmiyorum. kız cocugu isterdim hep ama hamile oldugumu öğrendiğimde içime erkek olacağı doğdu.bakalım hayırlısı. sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda kız erkek farketmez..
canım napalım nasip degilmiş bu ay.
belki de bizim için hayırlısı bu nerden bilecez??????????
canım eşim ısrarla götürdü...zaten kanımı 2 kolumdan da aldılar...damar bulamadılar kan az geldi vs. bi de çok eziyet çektimhaydaaa dosbaacım hani pazartesini beklicektin. hayırlısı tatlım ama 0,1 çıkmamış 2,6 çıkmış bu yükselebleceği anlamına gelebilirmiymiş doktoruna sordunmu?
bilmiyorum ki canımcnm hıc uzulme bence hamılesın.gunun gecmemıstı dımı senın.benım ılk gebelıgımde ılk kan testınde 3,5 cıkmıstı.negatıf dedıler.sıkayetlerım devam ettı ısrar testı yaptım bır hafta sonra cıft cızgı cıktı.aynı gece kan tahlılınde bhgc 23,50 cıktı.bence yukselıcek degerın arkadasım.
adet olana kadar bu agresifliği üzerimden atamam ...yeni bi başlangıca ihtiyacım varcanım senin adına da dosba ya da üzüldüm ama sıkmayın canınızı emin olun kısa zamanda görüceksiniz olumlu sonuçları herşeyin hayırlısı dualarım hep sizinlee
kızlar çok üzüldüm. ümidinizi kaybatmeyin.hayırlısı böyleymiş demekki. siz çalışmaları bırakmayın sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?