günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnzemuszemus
Emineem merhaba canıım. olumunekankayizsmileayyyyy yerim ben o tatlılığı maaşallah bebişin çok yaramaz olacak anlaşılan ayyy nasıl heyecanlandım şimdi....sonuçlarında güzel ilerliyor ohhh maaşallah canım sağlıkla kavuşun birbirinize...
hayırlısı olsun canım durmak yok çalışmalara devam inş. bu ay hamiş kalırsın...
canım anlıyorum üzülmemek elde değil bende senin gibiyim ama üzülee üzüleee vakitte geçmiyor en iyisi ne yapmak istiyorsan onu yap ki aklında hiçbişey kalmasın inş. en kısa zamanda hamiş heberini duyarız...
kızzzzzzzz yoksaaaaaa inşşşşşşş:CüvCüv:
ayyyyy canım yaaa valla bu karışıklık beni çok yoruyordu dün eşimle konuştuk ve bayramdan sonra tekrar hastaneye gitmeye karar verdik bakalım 2 yıldır benim doktor boşyeremi bekletmiş beni farklı bir hastaneye gidecem belli olmaz gerekirse hemen tüp bebekte yaptırabiliriz hayırlısı...
canım çok saol mutlaka onuda değerlendirecem bana özelden yazarmısın muayene ücretini ve randevu sistemini...inş. hakkımızda hayırlısı olur...
kuzum inş. birgün ya istanbulda ya ankarada tanışırız canım...hele sen sağlıkla hamişliğin tadını çıkar kilo durumunada fazla takılma bidenem..
canım ben genetik test yaptırdım sonuç olarak bende kan pıhtılaşması çıktı eşimdede az derecede kromozon bozukluğu çıktı... ben coraspirin kullanıyorum hergün malesef eşimin bir tedavisi yok onunki doğuştan bir sorunmuş doktorun dediğine göre önemli değil ama ben biraz araştırdım bizi en güzel sonuçla bırakacak şey tüp bebekmiş bakalım araştıracam canım bayramdan sonra hastane marotonum tekrar başlayacak sanırım...haaaa benim doktorum hiç bir önlem almadı onun bana dediğini söyleyim belki 3. ve hatta 4. bebeğinide kaybedebilirsin buna yapacak bişey yok dedi..ben doktorun bu söylediklerinden etkilendiğim için 5 ay korundum hamişlik istemedim ama doktorumu değiştirip tahlillerimi başka bir doktora daha göstermeye karar verdim...
tatlım bırak artık özel hastaneleri bende senin gibi yaptım özel hastaneye verdiğim parayla bugün bi tüp bebek yaptırabilirdim düşün artık ne kadar para verdiğimi...ben bayramdan sonra devlet üniversite hasatnelerini tercih edecem doktorun muayenehanesinede gidersem birkere giderim sonra hastane ortamında olacak herşeyim sende öyle yap bence biz özel olunca sanki doktorları daha iyiymiş gibi düşünüyoruz haaa daha ilgili olabilirler ona bişey diyemem ama gerçekten sonuç alınamayınca ilgide bir işe yaramıyor canım sende benim gibi yap istersen devlet hastanelerini bir düşün...
Ben de artık senin gibi düşünüyorum . Hatta ikinci defadır devlet hastanesine gittim. Gerçi acayiip bi sıra, acayip bi sıkıntı oluyor. Ama ne yapalım, bir günümüzü de oraya ayıracağız artık. Dediğin gibi özel doktorlar, özel hastaneler kesinlikle para tuzağı. Rabbimin vermediğini onlar mı koyacak orayaa kafamçokkarıştı Ben bugün yine gittim devlet hastanesindeki doktora, tahlil yaptı sonuç yine negatif sanırsam Ferlutal verdi. Adetinin 12. günü gel dedi. Yani sil baştaan. akannehir Ama ne yapayım, böyle doktora gitmeden de olmuyor. Bomba gibi şiştim yine adet olamamaktan. Ne yapacağını artık çok iyi biliyorum, yumurtlama olmamış bu defa 3. günü gel ilaç yazayım diyecek. Beklemenin faydası yok yani, biz bebek istiyorsak tedavi olacağız. Rabbim ne zaman isterse o zaman vereceek tabi. Ben iki tane kız istiyorum Allahımdan. oğluma iki tane kız kardeş ver Yaa Rabbiim. :Saruboceq: Arkadaşlar gülüyor bana, bir taneyi buldun da ikinciyi istiyorsun diye. Ne yapayııım, ben iki isteyeyim de bire de razıyııımm sırnaşık şey
Sevdacıığğm özledim seni de gülüm. Sağlığınz sihhatiniz yerinde anladğım kadarıyla. ANa kız gezmelere gittiğinize göree.gunaydın kızlarrr nasılsınızzz
asyacım cok sevındım umarım erkektırr esemosum nasılsınn zehracım ya senn nasılsınn selda mercımek ne yapıyorrr umutlum nerelerdee
kızlar ben yıne cok uykusuzumm dun gezmeye gıttık kuzenımın oglunun 1. yasgunuydu onlara gıttık aıle arasında ıftar yemegı ıle kucuk bı kutlama yapıldı ama kızım butungece uyudu hıckımse sevemedıı
eve geldık uyandı sabaha kadar gozunu kırpmadı tabı bende(((((( valla hayalet gıbı oldumm arkadaslar benım sutum kızıma yetmıyorr gecelerı mamaya basladıkk karnı doymuyorr cunku kendımı vıcdanen cok kotu hıssedıyorumm ama ne yapalım mecburen verıyoruz mamayıı yoksa aclıktan uyumuyorr cumartesı gunu 1 aylık oluyoruz vakıt hızla ılerlıyorr cumartesıde dr kontrolumuz ve asımız varr bakalım dr umuz ne dıyecekk
arkadaşlar merhaba
sizlere bir sorum olacak
ben 5 klomen kullandım ve bugün doktor konrtolüne gittim
ancak yumurtalar istenilen büyüklükte değilmiş
doktor puregon diye bir iğne verdi
sizler hiç böyle bir durumla karşılatınızmı
bu puregon etkili bir iğnemi bilginiz varmı
Merhaba Royancığım. Evet purogon etkili bir iğne. Yani klomenden daha etkili. Göbekten yapılıyor dimi? Hem bu tarz iğneler rahimi de gebeliğe daha güzel hazırlıyormuş. Klomene nazaran daha pahalı. Senin doktorun bu ay devam etmen için mi verdi, yoksa bir dahaki ay başlaman için mi verdi.