selam arkadaşlar
bende 5 ağustosta adet oldum 3.gunden sonra 5 gün klomen kullandım ve ayın 23.de çatlatma iğnesi oldum ve beklemedeyim
sizce test yapsam çıkarmı normalde 26 gunde bır adet olurum bugun 28. gun
iğne olunca adet normal olduğumuz gundemı gelıyor yoksa 14 gun sonramı bılenınız varmı
selam arkadaşlar
bende 5 ağustosta adet oldum 3.gunden sonra 5 gün klomen kullandım ve ayın 23.de çatlatma iğnesi oldum ve beklemedeyim
sizce test yapsam çıkarmı normalde 26 gunde bır adet olurum bugun 28. gun
iğne olunca adet normal olduğumuz gundemı gelıyor yoksa 14 gun sonramı bılenınız varmı
cnm gozumden kacmıs sen beklenen adet tarıhını yazarmısın eklıym hemen lısteyeslm kızlar nasılsınız ya şu listeye benide eklesenizzzz:kedi:
kızlar ben adet oldum yeni tarihim 28 eylül
Eveet gülüm nerden bildin temizlik yaptığıımı -tatlicadiarzu- Ama kendime değil, anacığıma yaptıım. Sağlıklı sihhattli gelsin de bebişin, cinsiyeti ne olursa olsun. Valla arada bir bardak kolanın o kadar zararı yoktur sanırım bitanem. Aşeriyorsun nihayetinde dimii. yerimseniben ben adetim yine gelmediği için doktora gittim gülüm, gebelik var mı yok mu diye baktı ve olmadığını görünce adet söktürücü verdi. Adetinin 12. günü gel dedi. Yaa ben biliyorum boşa uğraşma yumurtam olmuyor benim diyecektim, amaan sus serap vardır hatunun bi bildiği dedim kafamçokkarıştıaaa dogruu tatıldı evett :)) ohhhhh dınlenmıssındr hos temızlık yapmıssın ama :)
ne tahlılı yaptıkı bıdenem dr Allahımmm yuregımzdekını versıın inşşşşşşşş
evet gıtcez valla herkez erkek dıoo artık bende alıstrdım erkege hehe oğlum olcek dıom kız olursa hepıcınıze sorecem heheheheh:)) saglıklı olsunda kız erkek farketmez
yaaa ben arada kole ıcıorum( acayıp ıstıo cnm ya anlatamam yanı o derece bır bardk ıcıom .zararı yok dımııı okadr yanı arada ıcılebılır dımı :)))
mrb kızlar
daa önce bu saatlerde günaydın diodum sizlere ama
bugün okul başladığından malesef kalkalı nerdeyse 6 saat oldu
ama şuan gözlerim kapanmak üzere
sizlerde iisinizdir inş
cnm gozumden kacmıs sen beklenen adet tarıhını yazarmısın eklıym hemen lısteye
nbrr kızlarrrr
ben bugun anneme gıdıyorum 3 gun orada kalacagımm esım seyahate cıkacakk evde yalnız olmayayım dedımm
donuncede zaten afyona gıdecegızz epey bı sure yokuzz ayın 14 unde gerı gelecegızz benı merak etmeyınn hepınızı opuyorum gorusuruzz
canım degerın 1000 oldugunda kese gorunuyor benım doktorum oyle demıstı baska bır doktorada gostermıstım oda oyle demıstı. ama sadece kese gorunuyor bebek gorunmuyor :) kalp atısı 7. haftadan sonra duyuluyor. bence senın kızın olacak :):):):)
Arkadaşlar bugün dayanamadım gittim doktora cumartesiyi bekleyemedim göründü benim kesem nihayet:)) Ama doktor iki tane olabilir diyo ik görünüyo çünkü:) Nese cumartesi doktorda belli olcak tam olarak. Belki ikiside kızdır:)
Arkadaşlar bugün dayanamadım gittim doktora cumartesiyi bekleyemedim göründü benim kesem nihayet:)) Ama doktor iki tane olabilir diyo ik görünüyo çünkü:) Nese cumartesi doktorda belli olcak tam olarak. Belki ikiside kızdır:)
bilmiyorumkismileya olemıydı betusss canım ya kusurabakma nolur ama sen bana bı soyleyıver ben unuttum yaacanım betus19 hamıle değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum Uhm
cnm baya gorusemıycez guzelce gezın melegınle ohh nazar degmesın sızeeeenbrr kızlarrrr
ben bugun anneme gıdıyorum 3 gun orada kalacagımm esım seyahate cıkacakk evde yalnız olmayayım dedımm
donuncede zaten afyona gıdecegızz epey bı sure yokuzz ayın 14 unde gerı gelecegızz benı merak etmeyınn hepınızı opuyorum gorusuruzz
kuzu84 beni de 10 eylül diye ekler misin? muhtemelen o tarihlerde adet olmam gerekiyor. ama inşallah olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?