cnm 23ünde diilmiydii senin adetin erken gelmş kahverengi bile olsa olurmuydu böle? hay allah :çok üzgünüm: bnde hasta olcm galba öle gibi.. bnmde 2 günden beri belim ağrıo özellikle sağ tarafım.. sanırım bu ayda ertelencek bebek hayalimz CADIARZU olsn allah sağlık versn olur er yada geç sıkma canını snde tatlım:1hug:
canım doğrusu söylemesi ayıp aşırı gaz sancısı ve gazım oluyor.bir anormallik var.bu iğneden nmi oluyor acaba.bu ay ilk kullanışım klomen ve prenglyi.o yüzden bilgim tecrübem yok.bana yardımcı olursanız sevinirim. birde ilişki sırasındada ağrı oluyor.bu ağrılar normal miyoksa yumurtam çatlamamışmıdır?mirmirmirmir
arkadaşlar benimki geldi dün beni aralık listesine alabilrsiniz 19 aralık olarak.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar bende hala tık yok acaba düzenimi bozuldu yine......
inş.hamişliktendir.
arkadaslar ben gonapane kullandım ama kist yaptı sonra klomen kullandım ve hemen o ay hamile kaldım ama hamilelik boyunca lekelenmem oluyo inş normaldir birde bende miyom var doktorum ondan diyo dua edinde sağasalim kucagıma alayım allh sizlerede benim gibi şans versin ve hemen hamile kalın inş çok zor günler geçirdim şükür oldu ama kaybetmek korkusu beni mahvediyor..sağlıcakla kalın
selam kızlar herkeze merhaba bakalım ne olacak benim kasıklarımda hiç geçmeyen sürekli bir ağrı var....
benisec2 duaların için sagol allahın izniyle hayırlısı ile kucagına almak nasip etsin..bende ilk bu ay klomen kullandım bakalım tutacakmı ama bir tane şuanda büyüklügü ne derce oldugnun bilmedigim yumurtam var bakalım hayırlısı artık..
kızlar beni sorularım var bilen varsa cvplasın lütfen
-- ssklı olarak rahim filmi çektiren varmı maliyeti nedir (ank olup zekai tahirde çektiren varmı)
--aşılama fiyatları tam olarak nedir özelde ve normal hastanede olarak fiyatları merak ediyorum
normalde doktorum direk aşılama yapacaktı ama psosedür geregi (önüzmüzdeki ay igen ile devam edecegiz) ilaçları ssk nın ödemesi için önce rahim filmi olması gerekirmiş..eger sen ilaçları alırsan ilaçlar 150 200 arası tutar demişti..ignelei zaten özel yerinde vuracak aşılamada herhalde hastanede olur bakalım ne olacak bende tam bilmiyorum güvendigim bir doktor oldugu için ona bıraktım fazla sormuyorum ama bu ara bu sorular kafamı karıştır dı..muhtemelen günümde olmazsam regl tarihim(inş regl olmam da hamiş çıkarım) bayramda falan olabilir yani rahim filmi içinde aşılama da bana o ay kalabilir diye düşünüyorum bayram tatilinde bu işleri yaparlarmı hastanede..
şimdiden tşk ediyorum...
Canım balık bana dokunmazdı ki normalde. Ilk defa oldu böyle ama eşimde yedi ona hiçbişey olmadı hamilelikte ishal olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?