kızlar galiba ben hastalancagım sadece gögüslerim şiş birde belim agrıyor akşam üztü tuvalete gittim
çok azıcık kahverengi leke gelmiş.
canım biliyorsun stres yumoşları olumsuz etkiliyor bu kadar üzme kendini,başka meşgale bul kendini oyala birazcık, kafana takmamaya çalış.pozitif düşünki tatlım, testinde pozitif çıksın inşallah.MEVLAM gönlümüzdeki muradımızı en kısa zamanda verir inş.reyyancım bu tip ilaçları saatinde içmekte fayda vardır ama arada çok az saat farkı yoksa sorun dgl bence sürekli unutmadıkça bir şey olmaz..
kızlar bilmiyorum ama bugünlerde çok hassas oldum sabırsızlıkla bekliyorum regl tarihimi bu ay bişe çıkmazsa çok üzülürüm sanırım bugün bir arkadaş regl olmuş oda ümitliydi onu okurken bile çok kötü oldum aglamamk için zor tuttum kendimi korkuyorum bendede pko var..bu ay ise sadece bir yumurta vardı oda küçük idi..allahım ne olur dualarımı geri çevirme bir ümit ver bu ay...bayramda çifte bayram yaşamak nasip olur inşallah..eger negatif çıkarsa kötü olurum şimdiden bile negatif olma ihtimali beni sıkıntıya sokuyor içim daraldı acayip bir şekilde..off biliyorum bunları yazmak için çok erken ama paylaşmak istedim bogulacak gibiyim yoksa başka birine anlatman imkansız..eşime ise hiç söyleyemem oda bu ay ümitli rahim filmi aşılam için konuştugumuzda bile şimdiden bunları düşünme bakalım regl olabilecekmisin belki gerek kalmaz bunlara diyor..neyse ben fazla yazamayacam şimdi..
canım ya üzülme daha kırmızıları görmeden umutsuzluga kapılma normalde heray adet olmadan belirtilerin oluyormuydu?
bende artık heray kendimi dinleye dinleye hamile olmadıgımı adet olacagımı en küçük belirtiden anlar oldum ama buay o kadar çok belim agrıyorki artık bel agrısı hayatımın parçası oldu resmen bugün adetin 14 günü tam yumurtlama dönemindeyim ama bu seferde eşim rahatsızlandı buayda olmayacak zannedersem :çok üzgünüm:
Selam kızlar bu ay yumurtam cok büyüdüğü için kiste dönüşmüştü.Ben de çok korktum az kalsın bu ay tedaviye başlayamayacaktık.Ama bugün doktor normale döndüğünü küçüldüğünü söyledi ve yarın klomene başlıyorum bu sefer günde 4 tane içeceğim ve son aymış bu klomen için gelecek ay farklı ilaça başlıyacakmışız bu da iğne olucakmış açıkcası bu konuda çok bilgim yok bunları yaşayanlar varsa tedavinin devamını bana anlatabilirmi acaba.Herkesin yüzü güler inşallah :uhm:
arkadalar ben geçen cumartesi çatlatma iğnemi yaptırdım. 36.saat sonra ve sonra günaşırı birlikte olduk.bende pazartesinden beri bir ağrı var ama ağrı yumurtalıklarımda pek değil.karnımda aşırı şişlik ve sertlik var.sanki hamileyim. bide yumurtamın büyük olduğu tarafta belimin yan tarafı ağrıyor. bu ağrılar normal mi sizce? yoksa yumurtam çatlamamış olabilr mi?
maviş inşallah hamişsindir pazartesiye kadar gelmesse kan testi yaptır canım tabi sabredemez evde test yaparsanda haber vermeyi unutma sakın
kızlar galiba ben hastalancagım sadece gögüslerim şiş birde belim agrıyor akşam üztü tuvalete gittim
çok azıcık kahverengi leke gelmiş.
bence yumurtan çoktan çatlamış olmalı çünki igne vurunmuşsun gaz sancısı olabilirmi acaba bazen banada oluyor hamileymişim gibi oluyordum
ama inşallah sen hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?