Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızlar valla sersem gibiyim akşam arkadaştaydık eve geç geldik birazcıkta alkol aldı admlar azıcık ucundanda biz fındık bunaldı uykusuzluktan hmen uyuttum tabi kociş uyumadı hadi aşkım çalışmalara devam yılmak yok dedi canıma minnet anlıyacagınız geç yattım malum kahvaltı hazırlamak için kalktım birde buraya bakayım dedim hepinizi öptüm bol hamişli günler canlarım.

Nerdesiniz arkadaşlar?Ya benim bugün çatlatıcı iğnem var sizce bi ultrasona giriyimmi bugün.Doktorum sadece 8.gün çağırdı ve o zaman sağ tarafta 10mm lik bir yumurtam olduğunu söyledi.İğneye kadar 16 yı geçer dedi.Gidip baktırsammı acaba?Ne diosunuz sizler hap kullanırken kaçıncı günler gittiniz?

filizcim istersen baktır klomende 12 gün gittim 18 ve 22 mm olmuşlardı bile ama igne vermedi sen git dr emin ol canım hadi iyi şanslar.

12 gün gittin demek ala ala beni 1 kere çağırdı..Nası iş.......................saol canım.....

ama dr buay degiştirdi klomeni gonaohene verdi 12 gün gittigimde daha büyümemişlerdi 11 ve birazdaha büyük digeri dedi ama sen klomen kullandın çabuk büyümüşlerdir.
of ya sabah sabah annem canımı sıktı bütün moralim gitti dün küçük gelin evini temizledi benim işim vardı çıkamadım akşamda arkadaşa gittik geç geldik akşama misafirim var erken kalkıp işlerimi bitireyim dedim kardeşimin yorganı alıncak yorgancıda tel etmek için çagırdı çıktım yukarı surat iki karış ters cevap veriyor yahu evli kadınım benim evimde işim olmazmı bir yere gidemezmiyim eşimle sanki aynı binada oturuyorum diye millete kul köle olucam kiradayken daha rahattım valla insnalar nankör anacım nankör seninde canını sıktım kusura bakma ama sizinle ancak dertleşe biliyorum.

Hımm napsam anlamadımki...............Hapı bıraktığın zaman klomeni,yine yumurtalarda büyüme devam ediyomu arkadaşlar?

Hımm napsam anlamadımki...............Hapı bıraktığın zaman klomeni,yine yumurtalarda büyüme devam ediyomu arkadaşlar?

bence doktora git kontrolünü yaptır ben ilaç bitse bile büyüyorlar diye biliyorum canım ama sen yinede doktora danış istersen

kızlar günaydınlar..... nasılsınız bakalım ben bugün daha iiyim.sabahtan beri midem bulanıyodu daha ancak kahvaltı edebildimmmm.havalar dengemi altüst etti vallahi.bi günüm bi günüme uymuyo.sizler nerelerdesiniz?konumuz aşağılara düşmüş

16.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde inş hamiştir
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?haberleşelim canlarım muckkkk

kızlar birşey sorucam buay yumurtlama döneminde doktorum yumurtaların küçük olduğunu söylemişti ilaç başlayalım olgunlaştırmak için dedi sonra iki üç ay kendiniz deneyin olmazsa gel ilaç verelim dedi bu ilaçlar sizin kullandığınız klomen ve glophenemi acaba yani onun için mi veriliyor bilgilendirirseniz sevinirim.

evet canım klomen ve gonaphene yumurta uyarıcı ilaçlar büyümesine yardımcı oluyo.sonra da genelde çatlatma iğnesi veriyolar ama normal yoldan çatlıyosa gerek yok.tatlım inşallah ilaçlara gerek kalmadan hamiş kalırsınnnnn....inş yardımcı olabilmişimdir:1hug:

çok teşekkür ederim bilmiyorum adetim 5gün geçti ama idrar testi negatif çıktı acaba yumurtam geç büyüdüğü için geçmi adet olucam sence yani öylemi oluyor........

çok teşekkür ederim bilmiyorum adetim 5gün geçti ama idrar testi negatif çıktı acaba yumurtam geç büyüdüğü için geçmi adet olucam sence yani öylemi oluyor........

sanmam canım sonuçta hiç yumurtası olmayanlarda adet oluyo.biraz daha bekle olmadu kan testi yaparsın.idrar testleri yanlış sonuç verebilia.s.yolarrrrr

iidir beetycim evde bu sıcakta yanmakla meşgulüm valla millet nasıl yüzüyo sanırım yarın dayanamayıp bende gircem balkondan onlara bakıyom ikide bir.sen napıyosun cicim iisin inşallah?

Umarım hamile kalırsın cnm.ama ben 2 ay gonaphane kullandım 3 ay da klomen bir sonuc alamadık catlatma ignesi pregnyl ve duphaston kullandım 5 ay bitti ve artık bizde ara vermeye karar verdik cunku moralim sıfır o yuzden umarım yakın zamanda Allahım bizede isteyen herkesede nasip ederrr..

iidir beetycim evde bu sıcakta yanmakla meşgulüm valla millet nasıl yüzüyo sanırım yarın dayanamayıp bende gircem balkondan onlara bakıyom ikide bir.sen napıyosun cicim iisin inşallah?

bende iyiyim canm hala ağrılarım devam ediyo kaç gün daha sürer bu böyle bilmem inşallah şu çektiğimiz şeylere değer...bebişlerimiz gelir en kısa zamanda...
burada bugün bir yağmur bir yağmur valla sel aldı götürdü...çok güzel...serin bir hava var...

dibinde deniz var ya girsene cnm mis gibi...burada olsa ben hiç çıkmam valla artık haftaya yüzerim bende tatilde...sen ne durumdasın adet belirtileri falan varmı...?

kızlar ben gonaphane kullandım ilk 2 ay sonra catlatma iğnesi duphaston ama tık yok ondan sonra klomen kullandım 2 ay ve çatlatma iğnesi pregnyl oldum ama yine yok bu ay artık 5 ay tedaviye başlayalı ama bişi yok ve yumurtam bu ay 12 ydi çok küçük değilmi??hangi hap daha çok büyütüyor bilgi verin kızlar lütfeeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…