12 gün gittin demek ala ala beni 1 kere çağırdı..Nası iş.......................saol canım.....
Hımm napsam anlamadımki...............Hapı bıraktığın zaman klomeni,yine yumurtalarda büyüme devam ediyomu arkadaşlar?
kızlar birşey sorucam buay yumurtlama döneminde doktorum yumurtaların küçük olduğunu söylemişti ilaç başlayalım olgunlaştırmak için dedi sonra iki üç ay kendiniz deneyin olmazsa gel ilaç verelim dedi bu ilaçlar sizin kullandığınız klomen ve glophenemi acaba yani onun için mi veriliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
evet canım klomen ve gonaphene yumurta uyarıcı ilaçlar büyümesine yardımcı oluyo.sonra da genelde çatlatma iğnesi veriyolar ama normal yoldan çatlıyosa gerek yok.tatlım inşallah ilaçlara gerek kalmadan hamiş kalırsınnnnn....inş yardımcı olabilmişimdir:1hug:
çok teşekkür ederim bilmiyorum adetim 5gün geçti ama idrar testi negatif çıktı acaba yumurtam geç büyüdüğü için geçmi adet olucam sence yani öylemi oluyor........
iidir beetycim evde bu sıcakta yanmakla meşgulüm valla millet nasıl yüzüyo sanırım yarın dayanamayıp bende gircem balkondan onlara bakıyom ikide bir.sen napıyosun cicim iisin inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?