Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım aslında mikrop kapmıyım diye girmiyom 4 bina ötemde deniz.kaçırmam aslında bende ama ya bebiş varsa diye.pazar günü regl olmam gerekiyo bakalım nolcak bugün progestan bitiyo işte progestan dan sonra 10gün içinde adet olmam gerekiyo ama ben pazartesine kadar olmazsam test yaparım.ben bu ay hiç bi belirtiye bakmıyom.nolcaksa olsun valla artık.ne bilim öle bi asabiyet falan yok daha erken bişe diyemiyom.bakalım ilk size sölerim zaten regl olsamda hamiş olsam da:1hug:

canım sanırım klomen daha etkili herkes öle diyo.ama sana bişe daha söliyim tedaviye ara verip de kafası rahatlayanlar ilk aydan hamiş kalıyo valla benden sölemesi hakkında hayırlısı olsun canım.benim klomen de 2nci ayım.20si regl tarihim.bakalım.bu ay da olmazsa yumurta büyütücü günlük iğnelere geçicez ondan rahatım bu ay::):1hug:

sevdalinka sakın moralini bozma cnm hiç belli olmaz pat diye hamile kalıverirsin a.s ben bu ay klomene yeni başladım pek bilgim yok benimde ama manevi olarak yardımcı olabilirim...

bu durumlarda stres çok önemli stresten uzak durmaya bak doktoruna güven...herşey olacağına varır inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine...a.s.

inşallah hamilesindir cnm artık bir bebiş heberi alalım da sevinelim ya...

semacım saol canım bende netten takip ettigim kadarıyla klomen diye biliyodum ama olmayınca hatta daha da dusurdu yumurta çapımı gonaphane de 17 olmustu klomende 12 ye duştu umarım seninde iğne yarar bu iğne karından vurulanmı?

evet öleymiş göbekten vuruluyomuş bu ay olmazsa klomen son artık iğnlere geçcez hayırlısı ben artık daha az takıyorum umursamamaya çalışıyorum napim düşün düşün nereye kadarrrrr???

inşallah hamilesindir cnm artık bir bebiş heberi alalım da sevinelim ya...

hayırlısı be tatlım allah alnımıza ne zaman yadıysa o zaman olcak.eğer düşünmele stres yapmayla olsaydı şimdi doğuma 1 ay kaldıydı 8 aydır takıntı yaptım.eşimde öle çok üzüldük takmıyoz artık hiç konuşmuyoz evde bu konuları ben de sizlerle konuşuyom işte..:1rolleyes:

betty uamrım bu moralini bozmaman hep devam eder bende oyle diyordum ama 5 ay bitince ve hamis kalamayınca oyle olamıyor umarım hep pozitif kalabilirsin elimde değil çok uzuluyorumm senağlama

16.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde inş hamiştir
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?haberleşelim canlarım muckkkk

canım sevdalinka benim 8 ay bitiyo olmadı .hiç korunmadım evlendiğimden beri ama nasip değilmiş her ay tek çizgi.napalım bizim bebişler uğraştırcaklar biraz hayırlısı böyleymiş.allah sevdiği kuluna dert verirmiş.sabretmeliyiz elbet olucak ben eminim ama herşeyde bi hayır olduğunu unutmayalım.senelerce uğraşıp olmayanlar var 5 ay ne ki ? canım sen bol bol dua et dr la irtibatta ol kontrollerini bırakma.gerisi allaha kalmış....

semacım biz 1 yıldır korunmuyorduk olmadı sora dr başvurduk 5 aydır da tedavi görüyorum infertilite tanısı konuldu yani yumurtlama yapamıyomuşum yani toplamda 1,5 yıldır uğraşıyozsenağlama

sevdalinka tabiki moralini bozmanı normal karşılıyorum insan başkasına gelince moral vermek destek olmak istiyo ama kendine yapamıyosun aynı şeyleri...
bende hamile kalmazsam senden pek farklı olamam heralde... benim bu gruba katılmamın sebebide o zaten birbirimize destek olmak....benden başka hamile kalamayan bayanlarda varmış diyebilmek...çüzkü bizi en iyi biz anlarız diye düşünüyorum ve eminim şu listedekiler yavaş yavaş heğsi hamile kalacak...geç olsun güç olmasın demişler...

semacım en iyisini yapıyosun evde insan daha kötü oluyo sürekli bebek muhabbeti yapmaktan...en iyisi eve taşımamak oluruna bırakmak hayırlısı olsun hepimiz için...

semacım biz 1 yıldır korunmuyorduk olmadı sora dr başvurduk 5 aydır da tedavi görüyorum infertilite tanısı konuldu yani yumurtlama yapamıyomuşum yani toplamda 1,5 yıldır uğraşıyozsenağlama

canım ne diyim şimdi bilmem ki ne olursa olsun daha çok erken umudunu kaybetmek için halamın da olmadı hiç.15 sene uğraştıktan sonra tüp bebkle ikizleri oldu ama bi talihsizlik sonucu düşük yaptı. hep hayırlısı diye dua etmişti ama demekki hayrılısı buymuş onlar geçen seneye kadar tekrar uğraştılar.ama sonra yaştan dolayı bırakmak zorunda kaldılar.ama neticede 20 sene uğraştılar ve o kaza olmasa bebişleri olcaktı.yani kıssada hisse sakın amacından vazgeçme emi.olacak diye düşün ama çalışmalı uğraşmalıyız de bi gün olacak emin ol:teselli:

Kızlaaaar benim çoook midem bulanıyor,hiç yan etki olmadı derken feci bir yan etki ile karşılaştım yaaaa. Mide bulantısından duramıyorum. Ne zamana kadar sürecek buuuuu? Ben bu ayın 8'inde adet gördüm, 10,unda klomene başladım ve 14'ünde bitirdim. Bu sabaha kadar hiç bir şey yoktu, sabah bir mide bulantısı başladı, feciii durumdayım...

cnm eminmisin klomanden olduğuna çünkü bitmiş artık hapın...hatta 2 gün geçmiş üstünden yediğin birşey falan dokunmuş olmasın...benimde bugün 4. günüm klomende yarın bitiyo bende çok ağrı oldu yumurtalıklarımda ve belimde...ama mide bulantısı olmadı...

asistantrus,
ferticenter adlı tup bebek kliniginin sitesinde az once okudum yumurta gelistirici igne ve haplar nadirende olsa mide bulantısı kusma yaparmıs. bilgin olsun. umarım ondandır

kıslar merhaba .nasılsınız?benım gecen ay gonaphene ı kullanırken kasıklarda agrı olmustu bu ay hıc bırsey yok.bugun 4.gunum yarın ılacım bıtıyor ama hıc agrı felan yok..acaba normal mı? agrı olmasımı ıyı yoksa olmaması mı bır bılgınız varmı?:çok üzgünüm:

Cnm bir şey yemeden sabah uyandığımda mide bulantısı oldu bende. Daha henüz bir şey yememiştimki

adetimin 7.günü.adetim 5 gün sürüyor.gonalf kullanışımın da 3.günü..
yumurtlama testi yaptım.hep bir çizgi silik çıkıyordu.şimdi az evvel yaptım ,çok da beklemedim.1-1 buçuk dakika belki beklemişimdir. kesin sonuç için 5 dakika bekleyin diyor.ancak o silik çizgi de koyulaştı bu 1 dak içinde..:1shok:Bu kadar erken yumurtlamaya başlama ihtimalim olabilir mi kafamçokkarıştıfisfisfis

cnm benimde bugün 4. günüm çok ağrım oldu klomenden dr aradım normal dedi... ama bazılarındada hiç olmuyomuş ağrı bence oda normal herkezin bünyesi farklı sonuçta sen kafana takma onları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…