bende iyiyim canm hala ağrılarım devam ediyo kaç gün daha sürer bu böyle bilmem inşallah şu çektiğimiz şeylere değer...bebişlerimiz gelir en kısa zamanda...
burada bugün bir yağmur bir yağmur valla sel aldı götürdü...çok güzel...serin bir hava var...
dibinde deniz var ya girsene cnm mis gibi...burada olsa ben hiç çıkmam valla artık haftaya yüzerim bende tatilde...sen ne durumdasın adet belirtileri falan varmı...?
kızlar ben gonaphane kullandım ilk 2 ay sonra catlatma iğnesi duphaston ama tık yok ondan sonra klomen kullandım 2 ay ve çatlatma iğnesi pregnyl oldum ama yine yok bu ay artık 5 ay tedaviye başlayalı ama bişi yok ve yumurtam bu ay 12 ydi çok küçük değilmi??hangi hap daha çok büyütüyor bilgi verin kızlar lütfeeeennn
kızlar ben gonaphane kullandım ilk 2 ay sonra catlatma iğnesi duphaston ama tık yok ondan sonra klomen kullandım 2 ay ve çatlatma iğnesi pregnyl oldum ama yine yok bu ay artık 5 ay tedaviye başlayalı ama bişi yok ve yumurtam bu ay 12 ydi çok küçük değilmi??hangi hap daha çok büyütüyor bilgi verin kızlar lütfeeeennn
canım aslında mikrop kapmıyım diye girmiyom 4 bina ötemde deniz.kaçırmam aslında bende ama ya bebiş varsa diye.pazar günü regl olmam gerekiyo bakalım nolcak bugün progestan bitiyo işte progestan dan sonra 10gün içinde adet olmam gerekiyo ama ben pazartesine kadar olmazsam test yaparım.ben bu ay hiç bi belirtiye bakmıyom.nolcaksa olsun valla artık.ne bilim öle bi asabiyet falan yok daha erken bişe diyemiyom.bakalım ilk size sölerim zaten regl olsamda hamiş olsam da:1hug:
inşallah hamilesindir cnm artık bir bebiş heberi alalım da sevinelim ya...
semacım biz 1 yıldır korunmuyorduk olmadı sora dr başvurduk 5 aydır da tedavi görüyorum infertilite tanısı konuldu yani yumurtlama yapamıyomuşum yani toplamda 1,5 yıldır uğraşıyozsenağlama
Kızlaaaar benim çoook midem bulanıyor,hiç yan etki olmadı derken feci bir yan etki ile karşılaştım yaaaa. Mide bulantısından duramıyorum. Ne zamana kadar sürecek buuuuu? Ben bu ayın 8'inde adet gördüm, 10,unda klomene başladım ve 14'ünde bitirdim. Bu sabaha kadar hiç bir şey yoktu, sabah bir mide bulantısı başladı, feciii durumdayım...
cnm eminmisin klomanden olduğuna çünkü bitmiş artık hapın...hatta 2 gün geçmiş üstünden yediğin birşey falan dokunmuş olmasın...benimde bugün 4. günüm klomende yarın bitiyo bende çok ağrı oldu yumurtalıklarımda ve belimde...ama mide bulantısı olmadı...
kıslar merhaba .nasılsınız?benım gecen ay gonaphene ı kullanırken kasıklarda agrı olmustu bu ay hıc bırsey yok.bugun 4.gunum yarın ılacım bıtıyor ama hıc agrı felan yok..acaba normal mı? agrı olmasımı ıyı yoksa olmaması mı bır bılgınız varmı?:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?