Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

15.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::???????:.....
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????.........
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?:uhm:haberleşelim canlarım muckkkk

kızlar valla oturamıyom pc başında stoparlanim gelirim sizleri seviyorum canlarım muckkkkk

ben adetimin 5. günü başladım klomene 2 gün sonra hemen ağrım olmaya başladı halada devam ediyo normalmi acaba başak senin 12-13 gün ağrıların oluyomuş ...bu arada bu 3.günüm...

canım dr bana ilşkide olsun ilacın bitimini bekleme dedi haklı ilaç kullanıyoruz yumurtalar birden büyüyüp çatlıya bilir biz anlamadan gün aşırı ilişkide bulununki yumurta çatladıgında kanallarda canlı spermler olsun yumurtayı döllesin diye sıkı sıkı tambihledi benimde çalışmalar iyi gitti ama temmuz 27 bekliycem hadi hayırlısı güzel haberler verir inşallah dr bizde seviniriz canım.

ben adetimin 5. günü başladım klomene 2 gün sonra hemen ağrım olmaya başladı halada devam ediyo normalmi acaba başak senin 12-13 gün ağrıların oluyomuş ...bu arada bu 3.günüm...

evet canım adtin 5 günü başladım 12 gittim dr sonra agrılarım başladı 13- 14- 15- 16 -17 de bitti agrılarım klomenle erken başlar agrıların çünki daha etkili ben buay gonaphene kullandım yumoşlar geç büyüdü seninkiler büyümeye başlamışlar zannedersem sen çalışmalara başla canım.

merhaba arkadaşlar.dün benim de adetimin 5 günüydü.gonaphene kullandım.günde 1 kez kullanıyorum.Bu gün.2.kez kullandım.bende herhangi bir ağrı oluşmadı henüz.ama bu sabaha karşı banyoya kendimi zor attım.Kustum:bbo:
yan etkisi mi acaba.sabahtan beri de hala birşey yiyemedim:sm_confused:

canım havalardan olabilir ama bendede oldu migde bulantısı hep yemekten sonra lavaboya zor atıyordum kendimi kafayı bozup gebelik testi bile yapmayı düşündüm reçetesini okumadım iatersen oku belkide yan tesirdir canım

ben geldim anam koltukta dizi izlerken uyumuşum hemen anca uyudum sıcaktan baygın düşmüşüm valla.ssersem gibi oldum.geçen ay olsa aha da uyku hal de başladı diye kendi kendime belirti derdim tabi progestanın etkisi de olabilir.uzun zamandır gündüz uyumamıştım ii oldu valla.

BAŞAK IM.......temmuz 27 de tabi ki allahın izniyle.....memleketimdeyim....yupppii...
eşim gidebilirsin dedi,hemde özleşiriz birbirimizi.............yani sizin o taraflardayım.yakınım canım....AKÇAY DA......

SEMOŞ cum.....merhaba..........ama bir şeyler yazmadan geçemiycem.bu 3.dönem KLOMEN e başladım da...çok fazla gögüslerimi şişirdi.LÜTFEN BOŞUNA GÖĞÜS AMELİYATI OLANLAR.....BOŞUNA DİKLEŞTİRMEK İÇİN BIÇAK ALTINA YATANLAR........çok basit ucuz yöntem.bir iki ay klomen kullanın...bakın göğüslerde ki farka.anacım silikon taktırsam böyle olmaz....uçları sütyene zor sığıştırıyorum.hi hi hiiii...ben memnunum da.......
ama............klomen prospektüsün de ki bütün yan etkiler gene başladı.adet olunca düzeliyorum.yutunca gene başlıyor...........ÇOK BAŞ AĞRISI,KASIKLARDA AĞRI,,,GÖĞÜSLER MALUM...GÖZLERİMDE HASSASİYET...BOZUKTU BULANIK GÖRÜYORUM....ALT BÖLGE ŞİŞLİK HİSSİ,aaaaaaa...ve iç sıkıntısı.sebepsiz...sinirliyim...ne yapalım dayanmaya çalışıyorum.
2 gün daha yutup dr.a.....

canım ne tatlısın ya valla birgün hamiş olupta emzirmek nasip olursa ben benim memişlerin halini düşünemiyorum valla işte o zaman küçülttürebilirim zaten şimdi kocaman.yen etkiler olacak mecbur ama inşallah bu sefer tutar allahımın izniyle aramızda kalsın ben sana yarın kave içip fal bakim tatlım ii bakarım he seni niyetine yazarım sonra sana ok????:dance::dance:

kızlar eşim bana oyuncak bebek getirmişlaelaelaelaelae
mimik yapan ,emme refleksi olan et bebeklerden.:roflol::roflol::roflol:

kızlar eşim bana oyuncak bebek getirmişlaelaelaelaelae
mimik yapan ,emme refleksi olan et bebeklerden.:roflol::roflol::roflol:

inşallah sende ona gerçeğini verirsin en kısa zamanda hehe o gelene kadar seversin bende normal bitane var.onla oynayıp duruyım hehe napimmmmm:asigim:

yine herkes dağıldı eeeee yemek saati valla bende küstüm kocişe bugün sabah çoruma gitti geldi hala arkadaşının işiyle uğraşıyo.ben 2gündür yalnızım sıkıldım evde yandım bugün sıcaktan sahildeki kafelere gidiyoz biz.oralar offff esiyo serin.ben böle evde pinkeliyom yapış yapış öööffffff aramadım da hiç.sizde olmasanız delirririm heralde

seni seni.maviş kız.....fal ın F sini duydun mu nasıl da kulak kabarttın.....
sana da niyet eder balım.....muradın ney di ki?

kızlar sıkıntıdan patlıcam evin içinde tek başıma ses yok araba gürültüsünden başka valla millet akın akın dışarlara çıkmış benim koce hala gelmedi arkadaşlarıyla nasıl sinir oldum.yani kötü bişe yapmaz çok dürüsttür ama ben yalnızım kimsem yok burda komşum bile yok tek başımayım siz olmasanız.? çok sinirim bozuldu ağladım az önce ben neden yalnızım diye???? sanırım regl olcam sinirlerim çabk bozuluyo

neyse kızlar ben burdada yalnız kaldım bu gece yatıcam biraz moralim bozuldu iice az kendimi toparlıyım.sonra görüşürüz.öptüm hepinizi......

yaaaa arkadaslar bi bakabilirmisiniz yorumlariniza ihtiyacim var lutfen bisey soyleyin, benim adet tarihim 12.07 idi ama 11.inde gordum yani 1 gun once, normalde 7 gun surer yani 7.gun lekelenme gibi olur fakat bugun 5.gunumdeyim ve bugun pedime hic bisey gelmemis sadece silince cok ucuk kahverengi akinti geliyo kesik kesik gibi hic boyle oldugunu hatirlamiyorum 2 gundur migden cok kotu yaniyo ozellikle yemeklerden sonra dun daha kotuydum her yerim aciyodu sanki ozellikle belim cok kotuydu arada kasiklarimada agri giriyodu, klomen kullaniyorum bu 2.ayim acaba haptanmi diye aklima geldi ama gecen ay hersey gayet normaldi, baska biseymi var acaba ???
bide cok kucuk bi ihtimal de olsa ustume gorme olabilirmi
biraz uzun oldu ama kafam cok karisti hic basima gelmemisti

günaydın canım sakın hamiş olmayasın istersen biraz zaman geçince bir test yaptır bvazen öyle olan arkadaşlarımızın hamiş haberini aldık canım çünki adetin normal olarak gelmemiş sen emin ol test yaptır ilaç falan kullanmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…