Adetim 8'inde başladı, ben de 3. gün başladım klomene.Benim klomenim pazartesi bitti cnm. Şu an için hiç bir şey hissetmiyorum. Bu aralar çalışma falan yapmadık, doktor 11. gün olan cuma çağırdı beni kontrole. Bu aralar çalışma yapmalı mıyız sence????
ben adetimin 5. günü başladım klomene 2 gün sonra hemen ağrım olmaya başladı halada devam ediyo normalmi acaba başak senin 12-13 gün ağrıların oluyomuş ...bu arada bu 3.günüm...
merhaba arkadaşlar.dün benim de adetimin 5 günüydü.gonaphene kullandım.günde 1 kez kullanıyorum.Bu gün.2.kez kullandım.bende herhangi bir ağrı oluşmadı henüz.ama bu sabaha karşı banyoya kendimi zor attım.Kustum:bbo:
yan etkisi mi acaba.sabahtan beri de hala birşey yiyemedim:sm_confused:
BAŞAK IM.......temmuz 27 de tabi ki allahın izniyle.....memleketimdeyim....yupppii...
eşim gidebilirsin dedi,hemde özleşiriz birbirimizi.............yani sizin o taraflardayım.yakınım canım....AKÇAY DA......
SEMOŞ cum.....merhaba..........ama bir şeyler yazmadan geçemiycem.bu 3.dönem KLOMEN e başladım da...çok fazla gögüslerimi şişirdi.LÜTFEN BOŞUNA GÖĞÜS AMELİYATI OLANLAR.....BOŞUNA DİKLEŞTİRMEK İÇİN BIÇAK ALTINA YATANLAR........çok basit ucuz yöntem.bir iki ay klomen kullanın...bakın göğüslerde ki farka.anacım silikon taktırsam böyle olmaz....uçları sütyene zor sığıştırıyorum.hi hi hiiii...ben memnunum da.......
ama............klomen prospektüsün de ki bütün yan etkiler gene başladı.adet olunca düzeliyorum.yutunca gene başlıyor...........ÇOK BAŞ AĞRISI,KASIKLARDA AĞRI,,,GÖĞÜSLER MALUM...GÖZLERİMDE HASSASİYET...BOZUKTU BULANIK GÖRÜYORUM....ALT BÖLGE ŞİŞLİK HİSSİ,aaaaaaa...ve iç sıkıntısı.sebepsiz...sinirliyim...ne yapalım dayanmaya çalışıyorum.
2 gün daha yutup dr.a.....
kızlar eşim bana oyuncak bebek getirmişlaelaelaelaelae
mimik yapan ,emme refleksi olan et bebeklerden.:roflol::roflol::roflol:
seni seni.maviş kız.....fal ın F sini duydun mu nasıl da kulak kabarttın.....
sana da niyet eder balım.....muradın ney di ki?
yaaaa arkadaslar bi bakabilirmisiniz yorumlariniza ihtiyacim var lutfen bisey soyleyin, benim adet tarihim 12.07 idi ama 11.inde gordum yani 1 gun once, normalde 7 gun surer yani 7.gun lekelenme gibi olur fakat bugun 5.gunumdeyim ve bugun pedime hic bisey gelmemis sadece silince cok ucuk kahverengi akinti geliyo kesik kesik gibi hic boyle oldugunu hatirlamiyorum 2 gundur migden cok kotu yaniyo ozellikle yemeklerden sonra dun daha kotuydum her yerim aciyodu sanki ozellikle belim cok kotuydu arada kasiklarimada agri giriyodu, klomen kullaniyorum bu 2.ayim acaba haptanmi diye aklima geldi ama gecen ay hersey gayet normaldi, baska biseymi var acaba ???
bide cok kucuk bi ihtimal de olsa ustume gorme olabilirmi
biraz uzun oldu ama kafam cok karisti hic basima gelmemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?