- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
tedavın hayırlı olsun cnm. Umarım bebısın tez zamanda gelır..
meraba tarioronar
daha önce de listedeydin galiba dimi hatırlıorum seni
bende eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay son kez klomen kullanıcam
ondan sonra rahim filmi ve aşılma olucak muhtemelen benimde
Rabbim çok aratmasın inş.
ekledım cnm inşş melegın gelır ve asılamaya gerek kalmaz:Saruboceq:
mrb canmbende klomen kullaniyorum beni de ekleyin listeye bakalim hamis kalabilecemiyimmm
Merhaba arkadaşlar, hergün girip yazışmaları okuyorum , bugün yazayım dedim.Kuzu84 kontrole gidecektin sanırım, İnşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde görürsün, ayy yavaş yavaş belli olur artık cinsiyeti de dimi ? Alminas da kızını büyütüyor maşallah . Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah. Bende gerçekten yoruldum artık, adetimde gelmedi üstelik 16. gün farlutal kulalndım hala yok. Adet gelmeden de tedaviye başlayamıyorum, Göğüslerim çok ağrı yağıyor arada adet sancısı giriyor ama herdefasında bakıyorum yok. Adet olmayı hiç bu kadar istememiştim
kızzzlarr geldımmmmmmm bıraz gec oldu ama
dr gıttık ayyyyyyyyy gorduk mınıgımızı bır hareketlı bır zıplıo sok oldum ellerını almıs kafasının ustune sankı dıskoda dr dıokı dur bı cocugum :) ensesını olctu 1.5 kan aldılar haftaya cıkıcak sonucları ıkılı test ıcın. ıcım rahatladı valla ole hareletlı gordum ya.resımlerı nı cd ye attı verdı. dıger randevum 1 ay sonra 30 eylul cınsıyetı ozman bellı olabılır
Darısı basınıza canlarımm Allahım isteyen herkeze nasıp etsın tez zamanda inşşşşşşşşşşş
maşaallah maşallah nazarlar değmesin bebişine. büyüsün güzel güzel..
bn heyecanlandm ha :))
sağ salim kavuşursun yavruna inş kuzu :))
canim tze vakitte kalisrsin insallahhhh hamisss yok dedilerse yoktur mevlam dan izin cikmadi demekkianlıyorum.inşaallah hayırlısı olur hakkında.tek tüple de kalabilirsin.ben de nerdeyse 1 yıldır 2.yi istiyorum.kistim vardı laporoskopi oldum.çikolata kisti gebeliğe engelmiş.muayenede çikolata kisti olabilir dediler.fakat aldıktan sonra değilmiş dediler.aldıkları kist gebeliği engellemiyormuş.sadece gebelikle birlikte sorun yaşayabiliyormuşsun.gerçekten laporoskopi de olmama rağmen neden olmuyor anlamış değilim. inşaallah zamanı gelmediği içindir.şimdi klomenle birlikte yumurta takibi yapıyoruz.inşaallah hayırlısı olsun.
evte canim insallah cifter cifter dogurun emi ben debayilirum cocuklara kalabalik aileden geldim o yuzden cok seviyorum cocuklariAllahim isteyen herkese nasip etsin insallahhhhCnm ya 3 çocuk var dimi?süper ya biz 1 tane olsun diye düz duvara tırmanıyoruz..ne güzel 3 kere yaşamışsın o sevinçleri,Allah tekrara yaşatsın umarımm:Saruboceq:
yumurtalar catladimi ona bakar herhalarkadaşlar 4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum bugün 4 de randevum var yine bakalım ne olmuş:)dualarınızı eksik etmeyin tutmuş olsun gerçi bugün neye bakacak bilmiyorum ama,hepinizin de tedavisi hayırlı olsun inşallahh..opuyorumnanaktan
canim bu yolculukta hep destekciniz olacagiz insallah yilmak yok ümitsizlik yok Dlileyin mevlam vecekk insallahh kollar bos kalmasin Allahimmmmselamlaarrrrkaydirigubbakcemile5
beni de aranıza kabul ederseniz, ben de klomen macerasına yeni başlamış pko hastası bi bağyanımzemuszemus
hastalığımı öğrendiğim ilk günden beri zerre kadar üzülüp dertlenmedim...herşey Allahtan dedim, yeri geldi gamsızlığa delilğe vurdum, çok şükür yuvarlanıp gidiyorum işte...pko sayfalarında tedavimib bu zamana kadar olan sürecini paylaşmıştım, bundan sonra burdan da klomenle münasebetimi paylaşacam naçizane...
Allah hakkımızda hayırlısını çok bekletmeden nasip etsin amin:Saruboceq:
hadi gözün aydinnnnnnnkızzzlarr geldımmmmmmm bıraz gec oldu ama
dr gıttık ayyyyyyyyy gorduk mınıgımızı bır hareketlı bır zıplıo sok oldum ellerını almıs kafasının ustune sankı dıskoda dr dıokı dur bı cocugum :) ensesını olctu 1.5 kan aldılar haftaya cıkıcak sonucları ıkılı test ıcın. ıcım rahatladı valla ole hareletlı gordum ya.resımlerı nı cd ye attı verdı. dıger randevum 1 ay sonra 30 eylul cınsıyetı ozman bellı olabılır
Darısı basınıza canlarımm Allahım isteyen herkeze nasıp etsın tez zamanda inşşşşşşşşşşş
canim belenen tarih 29 eylülmrb canm
beklenen adet tarıhını yazarsan ugurlu lıstemıze eklerım hemen:))
canim tze vakitte kalisrsin insallahhhh hamisss yok dedilerse yoktur mevlam dan izin cikmadi demekki
evte canim insallah cifter cifter dogurun emi ben debayilirum cocuklara kalabalik aileden geldim o yuzden cok seviyorum cocuklariAllahim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
yumurtalar catladimi ona bakar herhal
canim bu yolculukta hep destekciniz olacagiz insallah yilmak yok ümitsizlik yok Dlileyin mevlam vecekk insallahh kollar bos kalmasin Allahimmmm
hadi gözün aydinnnnnnn
canim belenen tarih 29 eylül
kuzum84 ellerine saglik canimmmmmmmmm
Mattıkacım saol cnm yarıdımn ıcın :)
kim var kim yok görünmüyo ya sen yoksun diye ekledim bn de
baya uzadı eylül listesi bol hamişli olsn inşş...
kızzzlarr geldımmmmmmm bıraz gec oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?