Kuzucum demek dün bebeğini gördün ha, maşallah kırkbir kere maşallah. Allahım nazarlardan korusun meleğini seni de. Ayyy nasıl hareketliymiş maşallah . İnşallah herşey yolunda gider tatlım.
kızzzlarr geldımmmmmmm bıraz gec oldu ama
dr gıttık ayyyyyyyyy gorduk mınıgımızı bır hareketlı bır zıplıo sok oldum ellerını almıs kafasının ustune sankı dıskoda dr dıokı dur bı cocugum :) ensesını olctu 1.5 kan aldılar haftaya cıkıcak sonucları ıkılı test ıcın. ıcım rahatladı valla ole hareletlı gordum ya.resımlerı nı cd ye attı verdı. dıger randevum 1 ay sonra 30 eylul cınsıyetı ozman bellı olabılır
Darısı basınıza canlarımm Allahım isteyen herkeze nasıp etsın tez zamanda inşşşşşşşşşşş
canımmmm ohh masallaahallahım saglıklada kucagına almanı nasıpp etsın innşşşşalllaahhh.yaa darsınıda bızeee verssınn inşşşşlaahhhh:Saruboceq::Saruboceq:kuzucum benı lısteye eklermısın bunda ilaçsız olcak ama sogan suyuna baslıcam calısmalara devam
gunaydın kızlarrrr
kızse yok galıba :)bende cıkıcam bırazdan anneme gıtcem öptum hepınızı
günaydın kızlar bende yarın adetimin 3. günü dr a gidicem adetken ilk defa dr a gidiyorum. genital muayne yapıyormuş sanırım. bu beni çok rahatsız etti. daha önce adetken genital muayene olan var mı aranızda bana yardımcı olurmusunuz. doğal yollardan 6. denemedede bebek olmayınca sanırım tedaviye başliycaz
merhaba jakobi,a.s.
ben de dün gittim doktora adetimin 3. günüydü...bahsettiğim gibi klomene başlattı yumurta takibi yapıcaz...daha öncesinde de bir defa genital muayene olmuştum adetliyken...açıkçası benim de pek hoşlandığım bi durum değil ama mecbur kalınca napacanboshayallersmile
kızlar bişey sormak istiyorum .reglin 12.günü yumurta takibine gittim bugünde.
çarşamba günü soldaki yumurta 16.2*14.6 m sağdaki yumurta 12*10m
bugün soldaki 22*13 m sağdaki 14*13 olmuş.sanki soldakinde bir tuhaflık yok mu.ikinci değer küçülmüş gibi gözüküyor.bunu yorumlayabilen var mı?doktor pazartesi yine gel dedi.olumsuz bişey söylemedi.siz ne diyosunuz.?
Ayyyyy kızlar ben bittim. Okadar yorgunumkı anlatamam. Kafamı koydugum yerde uyuya kalıyorum. Bide işteyim siz düşünün. Ha yorgunum dememe bakmayın. Aman aman bişey yapıpta yoruldugumdan değil. İğne bile kaldımıyorum. Böyle üzerimde tonlarca yuk varda tasıyamıyormusum gıbı bı halsızlık varkı anlatamam. Eve gıtıp doğruca yataga gırıyorum. Arada uyanıyorum. Sonra bıdaha yatıp taaaaa ertesı gun ıse gıtmek ıcın uyanıyorum ama kalakabılene askolsun. Ay ben ne yapıcam boyle. Kımseyle konusamaz oldum. Bırakın konusmayı biri benımle konusurken yüzüne bakıyorum ama o an ayakta uyuyorum kendıme gelıncede sen bıseymı dedın dıyorum. Tam bır rezıllık. Ne olacak benım bu halım. Akıl verın ya.
Amın cnm Amın inşşş
Rabbım ısteyen herkeze nasıo etsın
senınde guzel hblerını alalım tez zamanda tatlımm :))
ya o durum kötü bazen eşim gececei oluyor ben gece uyuyorum,birde o geldiğinde tüm gün onunla yatıyorum sesizlikten uykum geliyor insan sersem gibi oluyor ,bide senin gibi olsam vay halime sen kaçıncı ayındasın daha önce sorduysam kusura bakma a.s.
Ayyyyy kızlar ben bittim. Okadar yorgunumkı anlatamam. Kafamı koydugum yerde uyuya kalıyorum. Bide işteyim siz düşünün. Ha yorgunum dememe bakmayın. Aman aman bişey yapıpta yoruldugumdan değil. İğne bile kaldımıyorum. Böyle üzerimde tonlarca yuk varda tasıyamıyormusum gıbı bı halsızlık varkı anlatamam. Eve gıtıp doğruca yataga gırıyorum. Arada uyanıyorum. Sonra bıdaha yatıp taaaaa ertesı gun ıse gıtmek ıcın uyanıyorum ama kalakabılene askolsun. Ay ben ne yapıcam boyle. Kımseyle konusamaz oldum. Bırakın konusmayı biri benımle konusurken yüzüne bakıyorum ama o an ayakta uyuyorum kendıme gelıncede sen bıseymı dedın dıyorum. Tam bır rezı llık. Ne olacak benım bu halım. Akıl verın ya.
kızlar bişey sormak istiyorum .reglin 12.günü yumurta takibine gittim bugünde.
çarşamba günü soldaki yumurta 16.2*14.6 m sağdaki yumurta 12*10m
bugün soldaki 22*13 m sağdaki 14*13 olmuş.sanki soldakinde bir tuhaflık yok mu.ikinci değer küçülmüş gibi gözüküyor.bunu yorumlayabilen var mı?doktor pazartesi yine gel dedi.olumsuz bişey söylemedi.siz ne diyosunuz.?
canım benım Amın cnm inşş Rabbım nasıp edıcek enkısa zamanda dualarımzı kabul etsın.eklıorum lısteye cnmcanımmmm ohh masallaahallahım saglıklada kucagına almanı nasıpp etsın innşşşşalllaahhh.yaa darsınıda bızeee verssınn inşşşşlaahhhh:Saruboceq::Saruboceq:kuzucum benı lısteye eklermısın bunda ilaçsız olcak ama sogan suyuna baslıcam calısmalara devam
canımmmmmmmm saollll Amın bıdeneminşş cnm inşşCanıım olumunekankayizsmile maşallaahh . Allahım nazarlardan saklasın yavrunu. Dün problem vardı sitede sanırım giremedim. bugün de çok işim var ama senden haber alabilmek için girdim. İyi haberlerini aldım şüükür. Rabbim tamamına erdirecek inşallah. Sağ salim kucağına da aldığın günleri görürüüüz inşallah. :Saruboceq:
cnmm benım olurmu ole sey umutrsuz dıe bsy yok sakın öle deme beklenen regl tarıhını yaz hemen eklıyım lısteye:çok üzgünüm: slm kızlar... beni eylül listesine yazmamışsınıs bilmiyorumkismile okdr mı umutsuz gözüküorum ordan :çok üzgünüm: :a015: :gitme:
cnm okudum yazdıklarını aynı mutluluğu paylaşıyorum sizlerle,çok şaslısınızçok sevindim
onun ellerini yiyim ben maşallah Allah bağışlasınnninşallah tahillernizde temiz ve güzel olur,bütün hamiş arkadaşlarıma..:Saruboceq:
bende şimdi beklemelrdeyim,hamilelerin duası tutar bol bol dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?