Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kuzucum demek dün bebeğini gördün ha, maşallah kırkbir kere maşallah. Allahım nazarlardan korusun meleğini seni de. Ayyy nasıl hareketliymiş maşallah . İnşallah herşey yolunda gider tatlım.

Amın cnm Amın inşşş
Rabbım ısteyen herkeze nasıo etsın
senınde guzel hblerını alalım tez zamanda tatlımm :))

gunaydın kızlarrrr
kızse yok galıba :)bende cıkıcam bırazdan anneme gıtcem öptum hepınızı

canımmmm ohh masallaah allahım saglıklada kucagına almanı nasıpp etsın innşşşşalllaahhh.yaa darsınıda bızeee verssınn inşşşşlaahhhh:Saruboceq::Saruboceq:kuzucum benı lısteye eklermısın bunda ilaçsız olcak ama sogan suyuna baslıcam calısmalara devam

canım adet tarıhım 23 eylul lıstedekı herkes hamıle kalsın bu ay inşşş

canlarim yumurtlama gununu falan takip ediyonuz dimi bilmeyen varsa yardimci olurum hani yumurtlama gununu kacirrsaniz hamis kalmakta o kadar zor oluyorrr

gunaydın kızlarrrr
kızse yok galıba :)bende cıkıcam bırazdan anneme gıtcem öptum hepınızı

Canıım olumunekankayizsmile maşallaahh . Allahım nazarlardan saklasın yavrunu. Dün problem vardı sitede sanırım giremedim. bugün de çok işim var ama senden haber alabilmek için girdim. İyi haberlerini aldım şüükür. Rabbim tamamına erdirecek inşallah. Sağ salim kucağına da aldığın günleri görürüüüz inşallah. :Saruboceq:

günaydın kızlar bende yarın adetimin 3. günü dr a gidicem adetken ilk defa dr a gidiyorum. genital muayne yapıyormuş sanırım. bu beni çok rahatsız etti. daha önce adetken genital muayene olan var mı aranızda bana yardımcı olurmusunuz. doğal yollardan 6. denemedede bebek olmayınca sanırım tedaviye başliycaz

:çok üzgünüm: slm kızlar... beni eylül listesine yazmamışsınıs bilmiyorumkismile okdr mı umutsuz gözüküorum ordan :çok üzgünüm: :a015: :gitme:

merhaba jakobi,a.s.
ben de dün gittim doktora adetimin 3. günüydü...bahsettiğim gibi klomene başlattı yumurta takibi yapıcaz...daha öncesinde de bir defa genital muayene olmuştum adetliyken...açıkçası benim de pek hoşlandığım bi durum değil ama mecbur kalınca napacanboshayallersmile

merhaba canım olumunekankayizsmile

napalım adetliykende muayeneye alışcaz artık demek inşallah çok uğraştırmaz hemen beiş oluverir isteyen herkesin

Ayyyyy kızlar ben bittim. Okadar yorgunumkı anlatamam. Kafamı koydugum yerde uyuya kalıyorum. Bide işteyim siz düşünün. Ha yorgunum dememe bakmayın. Aman aman bişey yapıpta yoruldugumdan değil. İğne bile kaldımıyorum. Böyle üzerimde tonlarca yuk varda tasıyamıyormusum gıbı bı halsızlık varkı anlatamam. Eve gıtıp doğruca yataga gırıyorum. Arada uyanıyorum. Sonra bıdaha yatıp taaaaa ertesı gun ıse gıtmek ıcın uyanıyorum ama kalakabılene askolsun. Ay ben ne yapıcam boyle. Kımseyle konusamaz oldum. Bırakın konusmayı biri benımle konusurken yüzüne bakıyorum ama o an ayakta uyuyorum kendıme gelıncede sen bıseymı dedın dıyorum. Tam bır rezıllık. Ne olacak benım bu halım. Akıl verın ya.

kızlar bişey sormak istiyorum .reglin 12.günü yumurta takibine gittim bugünde.
çarşamba günü soldaki yumurta 16.2*14.6 m sağdaki yumurta 12*10m
bugün soldaki 22*13 m sağdaki 14*13 olmuş.sanki soldakinde bir tuhaflık yok mu.ikinci değer küçülmüş gibi gözüküyor.bunu yorumlayabilen var mı?doktor pazartesi yine gel dedi.olumsuz bişey söylemedi.siz ne diyosunuz.?

Yumurtalar hergun 2mm büyür demıstı benım doktorum. Umarım iyi sonuc alırsın..

ya o durum kötü bazen eşim gececei oluyor ben gece uyuyorum,birde o geldiğinde tüm gün onunla yatıyorum sesizlikten uykum geliyor insan sersem gibi oluyor ,bide senin gibi olsam vay halime sen kaçıncı ayındasın daha önce sorduysam kusura bakma a.s.

Amın cnm Amın inşşş
Rabbım ısteyen herkeze nasıo etsın
senınde guzel hblerını alalım tez zamanda tatlımm :))

cnm okudum yazdıklarını aynı mutluluğu paylaşıyorum sizlerle,çok şaslısınız çok sevindim
onun ellerini yiyim ben maşallah Allah bağışlasınnninşallah tahillernizde temiz ve güzel olur,bütün hamiş arkadaşlarıma..:Saruboceq:
bende şimdi beklemelrdeyim,hamilelerin duası tutar bol bol dua edin bize

16 hafta 3 gün oldu canım..

kıyamamn ben sana yaaa
uykusuzluk hallerini çok ii bilirim
şuan senle aynı şeyleri hissesidorum
okul açıldığından beri uykusuzum ve misafirim gelicek iftara şekerleme bile yapamıorum
dün annemle konuştm 5 dk evden çıkıorum dedim tel. elimde uyuya kalmışım:bbo:
20 dk. sonra uyandım ama şaşkın gibiydim gece boyu
ama bu gece misafirim gidince vurup kafayı yatıcam
artık yarın 1 mi olur 2 mi olur bilemiorum kalktığımdasositososito

canım yumurtalarının gelişimi gayet güzel
özellikle soldaki
o 1 mm lik fark hiç önemli diil
muhtemelen ölçerken oluşan bi hatadır
sonuç olarak usg direk ölçüm vermio dr. mouse la ölçüo
bunlara takılmamaya çalış canım

canım sağol ya.kafama takılmıştı.cevap verdiğin için teşekkür ederim.içim rahatladı şimdi.hihoyyyt

canım benım Amın cnm inşş Rabbım nasıp edıcek enkısa zamanda dualarımzı kabul etsın.eklıorum lısteye cnm
canımmmmmmmm saollll Amın bıdeneminşş cnm inşş
bende annemdeydım msn yede gıremedım hıç tatlısım
:çok üzgünüm: slm kızlar... beni eylül listesine yazmamışsınıs bilmiyorumkismile okdr mı umutsuz gözüküorum ordan :çok üzgünüm: :a015: :gitme:
cnmm benım olurmu ole sey umutrsuz dıe bsy yok sakın öle deme beklenen regl tarıhını yaz hemen eklıyım lısteye

canım Amın saol
Allahım en guzelını yasatsın hepımıze inşş dualrımız kabul olur Rabbım ısteyen herleze nasıp etsın
inşş bızınde sonuclarım ii cıkar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…