bdebegin hayirli olsun canimm afyonun nersindesinizzzzzznbrr kızlarrrr
ben bugun anneme gıdıyorum 3 gun orada kalacagımm esım seyahate cıkacakk evde yalnız olmayayım dedımm
donuncede zaten afyona gıdecegızz epey bı sure yokuzz ayın 14 unde gerı gelecegızz benı merak etmeyınn hepınızı opuyorum gorusuruzz
insallah canimmmm benimmm insallahhhhh 5 gun derken gunde bir tanemi aldin senmerhaba ben de bu ay ilk kez klomen kullandım.doktorum kist oluşmasın diye 5 adet kullandırdı.dün gittim.iki yumurtam varmış.soldaki daha iyi gelişiyo dedi.cuma tekrar geleceksin dedi.12.günüm cuma günü.cumartesi de gelmen gerekebilir dedi.iğne vuracakmısınız dedim.yumurta sayısı 3 olursa vurmam dedi.bakıcaz duruma göre.hayırlısı bakalım.inşaallah klomen vesile olur da oğluma kardeş gelir.
sabah aksam 5 gun boyunca kullanildigida oluyor mesela ben adetin 3. gunu basladim ve sabah aksam aliyorum cumartesi son insallahhh ayin 10 ila 15. gunu yumurtlam gunlerim ona gore degerlendirm yapicam bide benim sol tup tikali tek tuple hamis kalbilirmiyim bilmiyorum sansin ne kadar yuksek bakalim görucez herseyi zamana birakicam bide benim 3 iki erkek ve bir kiz evladim var 4. ve sonuncuyu istiyorum kismetse kiz olursa sevimirim fakat oglan olursada uzulmem Allahtan gelene raziyizzzzevet günde bir tane 5 gün kullandım.reglin 5.günü başladık.günde daha fazla da kullanılıyor mu?
yok canım herkes olmuyorrrgünaydın kızlar.ye ben de klomen kullanacam ama çatlatma iğnesi vermedi doktor.herkes çatlatma iğnesi oluyo mu?
günaydın kızlar.ye ben de klomen kullanacam ama çatlatma iğnesi vermedi doktor.herkes çatlatma iğnesi oluyo mu?
sabah aksam 5 gun boyunca kullanildigida oluyor mesela ben adetin 3. gunu basladim ve sabah aksam aliyorum cumartesi son insallahhh ayin 10 ila 15. gunu yumurtlam gunlerim ona gore degerlendirm yapicam bide benim sol tup tikali tek tuple hamis kalbilirmiyim bilmiyorum sansin ne kadar yuksek bakalim görucez herseyi zamana birakicam bide benim 3 iki erkek ve bir kiz evladim var 4. ve sonuncuyu istiyorum kismetse kiz olursa sevimirim fakat oglan olursada uzulmem Allahtan gelene raziyizzzz
evet günde bir tane 5 gün kullandım.reglin 5.günü başladık.günde daha fazla da kullanılıyor mu?
sabah aksam 5 gun boyunca kullanildigida oluyor mesela ben adetin 3. gunu basladim ve sabah aksam aliyorum cumartesi son insallahhh ayin 10 ila 15. gunu yumurtlam gunlerim ona gore degerlendirm yapicam bide benim sol tup tikali tek tuple hamis kalbilirmiyim bilmiyorum sansin ne kadar yuksek bakalim görucez herseyi zamana birakicam bide benim 3 iki erkek ve bir kiz evladim var 4. ve sonuncuyu istiyorum kismetse kiz olursa sevimirim fakat oglan olursada uzulmem Allahtan gelene raziyizzzz
arkadaşlar 4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum bugün 4 de randevum var yine bakalım ne olmuş:)dualarınızı eksik etmeyin tutmuş olsun gerçi bugün neye bakacak bilmiyorum ama,hepinizin de tedavisi hayırlı olsun inşallahh..opuyorumnanaktan
selamlaarrrrkaydirigubbakcemile5
beni de aranıza kabul ederseniz, ben de klomen macerasına yeni başlamış pko hastası bi bağyanımzemuszemus
hastalığımı öğrendiğim ilk günden beri zerre kadar üzülüp dertlenmedim...herşey allahtan dedim, yeri geldi gamsızlığa delilğe vurdum, çok şükür yuvarlanıp gidiyorum işte...pko sayfalarında tedavimib bu zamana kadar olan sürecini paylaşmıştım, bundan sonra burdan da klomenle münasebetimi paylaşacam naçizane...
Allah hakkımızda hayırlısını çok bekletmeden nasip etsin amin:saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?