Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gunaydın kızlarrr
sevdacım nasılsınnn cnmm revnamız nasıl

uykusuzum canımmm (( kızımda sureklı accc ((

sen nasılsınn mınıgımızı gormussun cok hareketlıymıss masaallahh anne olmak ne guzel dımı ekranda onu gorunce ıcıne nasıl sevgısı gelıyorr :ecrin_bebek:

( kıyamam ya anlattıosun ya bn sımdıden dusunuorum valla mamayla arası nasıl pekı
evet ekranda gorunde anladım galıba dedım evetg ben hamıleyım :) cok degıskmıs cok guzelmıs Allahım ısteyen herkeze nasıp etsın bu duyguyu

ayy evet sevda cok farlıymıs yaa :)) Rabbım nasıp ettı buı gunlerı de cok sukur :)

dur bakalım bu daha basıı :ecrin_bebek:hele bırde kucagına al o kokusunu bır duy o zaman gor annelık nasıll allahım ısteyen herkese nasıp etsınn herkese bu duyguyu tattırsınn gecen yıl bu zamanlar olmuyor dıye aglayıp zırlıyordum bak sımdı kucagımdaa cok sukurr:Saruboceq:

valla canım denemelık 2 gece verdık annemle mamayı yedı yedıkten sonrada 4 saat uyudu ama once emzırdımm sonra mama verdımm benımkı ıcın fark etmıyorr agzına bırseyler aksında mamaymıs memeymıs fark etmezz yeterkı o 24 saat yesınn kız daha bugun ayı doldu 5 kıloyu gectıı goren herkes kac aylık dıyorr 25 gunluk dıyorumm kımse ınanmıyorr bı gorsen tosun oldu tosunn

masalhhh masalhh 41 kere
ama cnm hatrlasana hamıleykende aclıga gelmıoduı pek acıkınca huysuzlnıodu :)
Allah nazarladn sklasın cnm revnamızı:)
evet dogdugundaa dahada bı farklı olur :)ü
evet ya bı zaman nasıl uzuluoduk omuo dıe Allahım nasıop etsın herkezeee

ben tıcker yapmak ıstıyorum nasıl yapacagımm

Günaydın kızlar, Alminascım adetim gecikince 9. gün kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı, sonrasında farlutala başladım ve bugün 18. günü biteli bugün 2. günü. Farlutal kaç günde söktürür adeti acaba ya ? Ya da benim gibi olanınız varmı kızlar, bayadır resmen adet ağrısı çekiyorum arada giriyor ,sonra çıkıyor bakıyorum kesin adet oldum diye ama yok:çok üzgünüm: Adet olmadan da tedaviye başlayamıyorum kimafoldumben

cnm gunaydınn
benımde bıkere regl gecıkmıtı
farlutal kullanmadım baska bsy verdı dr 3 gun kullanmıstım onu.toplamındaa 10 -15 gun gec oldum.dr stersten demıstı ozman ayy bı şiştım bı şiştım.sende cok takma kafana taktıkca gecıkıo olabılır raht ol kendı halıne bırak cnmm :)kırmızılar gelıcek ozman bak gorursun

Hiç adetimin gelmesini bu kadar çok istememiştim valla, dediğin gibi kuzum şiştim resmen bende acayip rahatsız ediyor salıya kadar gelmezse bende tekrar dr a gitmeyi düşünüyorum artık ne verecekse alayımda olsun artık.

okadar ii anlıorum kı senı cnmm bende öleydım cunku regl olmayı hıc bole ıstememıstım dedım hata ay bıde ınss regl olmam demıycem dedım ıns hamıle kalırım dıycem demıstım oyuzden senı cok cok ii anlıyrumm.sen rahat ol olursun mutlaka cnm

günaydınnnnnnn şekerler nasılsınız bakalım.... benim bilgisayar çöktü yine fazla uğrayamadım özledimmmm siziiii...kuzummm nasılsın bebişin nasıl büyüdü kocaman oldu kızzz doktor kontrolün nasıl geçti...

canımmm maaşallah kızımıza ALLAH nazarlardan korusun biraz büyüsün hareketlensin kilo alması yavaşlar zaten sen şimdi bol bol besle prensesimizi...

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr hazır olunnnnnnnn cok guzel bır hbr aldım bu sabah ve hemen paylasıyorum dayanamadım cunku
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
firstmoonxxx arkadasımıznn ıkızlerı dünyaya geldııı
RÜYA-RÜZGAR Allahım analı babalı buyutsun saglıklı huzurlı coook guzel bı ömur nasıp etsın

cnmm nasılsnnn özlettın kendınıııü
gıttık grduk cnm ayy bır hareketlı bı zıplıo kendını one atıo ellerını almıs kafasının ustune resmen dans edıo :))) cok sukur gordum ya ıı oldugunu rahatladım
sen nasılsın tatlım

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.................................
UMUTLU22...........................3 AĞUSTOS
OZDAGE...............................5 AĞUSTOS
ENDLEESLOVE....................13 AĞUSTOS
BİRSEN29............................20 AĞUSTOS
G.ERKL_........................... 25 AĞUSTOS

.............................EYLÜL AYI LİSTEMİZ..............................

A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
MAWWİ35............................3 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
ZEYNO_81............................7 EYLÜL
ZAZEZ..................................7 EYLÜL
GAMZELİ KIZ........................9 EYLÜL
GUZELGUN..........................10 EYLÜL
EDAKARA............................10 EYLÜL
SERSELO............................12 EYLÜL
RAEBZEH............................16 EYLÜL
ASKMESK...........................17 EYLÜL
SİYASİYA.............................17 EYLÜL
MATTİKA..............................18 EYLÜL
TARİORONAR.......................20 EYLÜL
EXORCİST_TREX...................20 EYLÜL
RONYA.................................20 EYLÜL
İLKNURR1984....................... 22 EYLÜL
FATMA1986...........................23 EYLÜL
G.ERKL.................................23 EYLÜL
ESEMOS...............................25 EYLÜL
KİDY......................................27 EYLÜL
LİGHTLİFE.............................28 EYLÜL
SEYDAM...............................28 EYLÜL
NAZLİKİ82..............................28 EYLÜL
AYSEN_34............................29 EYLÜL
GUBETGUZELİ.......................29 EYLÜL

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE

EYLÜL AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

bu ay hamiş listesine bende dahil bir çoğumuz geçeriz inş..........hadi kızlar bol bol :hulya::hulya:çalışalım sonra gelsinnn bebişlerrrrrrrrr...

ayyyyyyy canlarımmmm benim yaaaa daha dün gibi hatırlıyorum hamiş olduğunu duyurduğu günü çok sevindim bu sabah aldığım ikinci güzel haber bu....ilk haberi en yakın arkadaşımdan aldım 6 ay önce evlendi hemen çocuk istedi geçen ay ben onun yumurtlama günlerini hesapladım ilişki günlerini söyledim kız bugün hamiş olduğunu söyledi çok sevindim bugün güzel haber alma günü oh ohhzemuszemus

bence dr.una güvenmen en doğrusu herkesin farklı yapısı var sonuçta,anladığım kadar ile bu ay seni doğal süreçte görüp ne yapıp ne yapmamasına birdahi evrede karar verebilir,senin herşeyin doğal yolla olmuş çatlama vs.belkide sadece klomenle olacağını düşünüyor sorunu anlamaya çalışıyor ,gerçekten güven sarsılması yaşarsan bir sorarsın dr.una yani ilaç verenlerde de olcak diye bişey yok,mesela ben inan şiştim davul gibi karnım belim ilaçlardan ama yapıcak bişey yok beklemek zorundayız ,ki biz 3 yıldır bebek istiyoruz düşün daha yeni başladık tedaviye neden ne biliyormusun,aman olursa doğal yoldan olsun,herşeyin doğalı en iyisi,olmadı aşılamadn önce bunu deniyorum olabiildiğince kendiliğnden başkası müdahale etmeden umarım seninde öle olmasın istiyor dr.un seni inceliyor nede olsa biz hasta onlar dr.doğrusunu biz okumadık sen cnm kendini yorma kanaman çoğalırsa mutlaka git herşey bizim için kendin iyi ol herşey olur inşallah emin ol bende şuan merak içerisindeyim haberdar et beni öptüm opuyorumnanaktan

ayyyyyyyy yerim ben onu canım yaaa herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım senin hamişliğin benide heyecanlandırıyor aynı alminasın hamişliği gibi sendede herşeyi yaşıyorum sağlıkla kavuşacaksınız birbirinize ALLAH ın izniyle inş...tatlım bende ne yapayım biryandan temizlik biryandan hazırlık uğraşıyorum işte...inş. bayramdan sonra hemen hastane marotonum başlıyor şu an hala ankarada iyi bir doktor değerlendirmesindeyim sonuçlarım normal çıkarsa beklemeye devam fakat 2 yıl önceki prüzler çıkarsa önce gidip özel doktorumu boğazlayacam sonrada direk tüp bebeğe geçecez bakalım hayırlısı olsun diyorum...

çok güzel bir haber delikafaduldenben yeniyim ama lütfen tebriklerimizi iletin,çook güzel hemde ikiz isimleride çok güzel maşallahhhhhhhha.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…