gunaydın kızlarrr
sevdacım nasılsınnn cnmm revnamız nasıl
uykusuzum canımmm(( kızımda sureklı accc ((
sen nasılsınn mınıgımızı gormussun cok hareketlıymıss masaallahh anne olmak ne guzel dımı ekranda onu gorunce ıcıne nasıl sevgısı gelıyorr :ecrin_bebek:
ayy evet sevda cok farlıymıs yaa :)) Rabbım nasıp ettı buı gunlerı de cok sukur :)
( kıyamam ya anlattıosun ya bn sımdıden dusunuorum valla mamayla arası nasıl pekı
evet ekranda gorunde anladım galıba dedım evetg ben hamıleyım :) cok degıskmıs cok guzelmıs Allahım ısteyen herkeze nasıp etsın bu duyguyu
valla canım denemelık 2 gece verdık annemle mamayı yedı yedıkten sonrada 4 saat uyudu ama once emzırdımm sonra mama verdımm benımkı ıcın fark etmıyorr agzına bırseyler aksında mamaymıs memeymıs fark etmezz yeterkı o 24 saat yesınn kız daha bugun ayı doldu 5 kıloyu gectıı goren herkes kac aylık dıyorr 25 gunluk dıyorumm kımse ınanmıyorr bı gorsen tosun oldu tosunn
masalhhh masalhh 41 kere
ama cnm hatrlasana hamıleykende aclıga gelmıoduı pek acıkınca huysuzlnıodu :)
Allah nazarladn sklasın cnm revnamızı:)
evet dogdugundaa dahada bı farklı olur :)ü
evet ya bı zaman nasıl uzuluoduk omuo dıe Allahım nasıop etsın herkezeee
ben tıcker yapmak ıstıyorum nasıl yapacagımm
Günaydın kızlar, Alminascım adetim gecikince 9. gün kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı, sonrasında farlutala başladım ve bugün 18. günü biteli bugün 2. günü. Farlutal kaç günde söktürür adeti acaba ya ? Ya da benim gibi olanınız varmı kızlar, bayadır resmen adet ağrısı çekiyorum arada giriyor ,sonra çıkıyor bakıyorum kesin adet oldum diye ama yok:çok üzgünüm: Adet olmadan da tedaviye başlayamıyorum kimafoldumben
Hiç adetimin gelmesini bu kadar çok istememiştim valla, dediğin gibi kuzum şiştim resmen bende acayip rahatsız ediyor salıya kadar gelmezse bende tekrar dr a gitmeyi düşünüyorum artık ne verecekse alayımda olsun artık.
valla canım denemelık 2 gece verdık annemle mamayı yedı yedıkten sonrada 4 saat uyudu ama once emzırdımm sonra mama verdımm benımkı ıcın fark etmıyorr agzına bırseyler aksında mamaymıs memeymıs fark etmezz yeterkı o 24 saat yesınn kız daha bugun ayı doldu 5 kıloyu gectıı goren herkes kac aylık dıyorr 25 gunluk dıyorumm kımse ınanmıyorr bı gorsen tosun oldu tosunn
günaydınnnnnnn şekerler nasılsınız bakalım.... benim bilgisayar çöktü yine fazla uğrayamadım özledimmmm siziiii...kuzummm nasılsın bebişin nasıl büyüdü kocaman oldu kızzz doktor kontrolün nasıl geçti...
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr hazır olunnnnnnnn cok guzel bır hbr aldım bu sabah ve hemen paylasıyorum dayanamadım cunku
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
firstmoonxxx arkadasımıznn ıkızlerı dünyaya geldııı
RÜYA-RÜZGAR Allahım analı babalı buyutsun saglıklı huzurlı coook guzel bı ömur nasıp etsın
ben de tutunamamsından korkuyorum bi şekilde rahim kendini hazırlayamıyo mu acaba diye. 2 kere klomen kullandım 2. ay erken adet olunca bu ay sadece takip yaptı dr.
2 yumurta büyümüştü 31inde kontrola gttm çatlamış dedi ilişki dedi işte.
bunun üstünden 4 gün geçti daha ve kahverengi kanama var.
ilaç vermesi gerekir miydi bilmiyorum aklıma geldi ama dr a güvenmeliyim dedim
sonuçta usg ile rahim kalınlığını fln anlıyolar.
beklemek tek çare. ve bu kanamadan sonra gebelik oldugunu sanmıyorm
hayırlısı olsn. yine de umutlanıyo insan.
benm çatlatma iğnesi fln yok ya kendi halinde dediyo sanırım dr
yoksa ilaç vermeli miydi yaaa
cnmm nasılsnnn özlettın kendınıııü
gıttık grduk cnm ayy bır hareketlı bı zıplıo kendını one atıo ellerını almıs kafasının ustune resmen dans edıo :))) cok sukur gordum ya ıı oldugunu rahatladım
sen nasılsın tatlım
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr hazır olunnnnnnnn cok guzel bır hbr aldım bu sabah ve hemen paylasıyorum dayanamadım cunku
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
firstmoonxxx arkadasımıznn ıkızlerı dünyaya geldııı
RÜYA-RÜZGAR Allahım analı babalı buyutsun saglıklı huzurlı coook guzel bı ömur nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?