Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canımmmm yapmıştım am sen çıkmışsın galba
neyse bidaa karşılaştığmzda yaparm tekrar canımm

sositosositosositosositozemuszemussositososito teşekkür ederim eklediğiniz için

merhaba 2 gün önce 1 yumurta oluşumu vardı.fakat doktor boyutlarını söylemedi.bugun tekrar doktora gittim yumurta büyümüş mü diye fakat yumurtayı göremedi.ben de bu ay yumurtladım mı dedim fakat emin olamadı.bu nası bişi önce yumurtayı görüyor ölçüyor fakat iki gün sonra göremedi ve 21. günde progesteron ölçümü istedi. bu ay boşa mı gitti..senağlama

progesteron ölçüp yumurtlayp yumurtlamadıgına bakcaklar işte canım.
ozaman belli olur.inş yumurtlamışsndır ve tutar inşş

kızlar benm akıntım arttı iice. adet oldum dicem ama 2 hafta erken oldugu için
dr a gtmeden bi isim koyamadım olaya. çok moralim bozuk.
yumurtlama ya da yerleşme olsa böle artmaması lazımdı.
hayırlısı olsn.....

slm cnm,
ay birşey söylemek o kadar zorki dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun, sadece dinlediğimzi görmen için yazıyorum yorum yapabileceğime inanmıyorum kendine cici bak..opuyorumnanaktan

slm cnm,
ay birşey söylemek o kadar zorki dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun, sadece dinlediğimzi görmen için yazıyorum yorum yapabileceğime inanmıyorum kendine cici bak..opuyorumnanaktan

tşk ederim cnm
çok sağol ilgin için.. gönlüne göre olsn herşey..
pazt gitcem dr a. yazarım bakalım ne dicek.

canım herşeyden önce hayırlısı olsun. ben senin yazılarından okuduğum kadarı ile çok stres yapıyorsun gibi geldi bana. Adet döngüsü stresten dolayı çok bozulabiliyor. Stresle başetmeyi öğrenmelisin. Kendine zaman ayır, bu konuyu güvendiğin seni rahatlatan insanlarla konuş, gevşeme egzersizleri yap..Moralimiz her ay kırmızı hatta pembe renk gördüğümüzde dibe vuruyor ama yapacak da bişey yok açıkcası doğru zamanı bekliyor bebişlerimiz...

merhabalar arkadaşlar, 6 ay denemeden sonra bende bu ay klomene başladım.5 gün kullandıktan sonra yumurtlama günüme yakın dün k.rengi lekelenmem oldu. bugün dr. kontrolüm vardı.4 yumurtam olmuşbilmiyorumkismilelekelenmeyi sordum.klomenin yapabileceğini söledi. ve çatlatma iğnesi verdi.kasıklarımda ağrının artabileceğini söledi. ve düzrnli ilişki yapmamızı söledi...akşam akıntı kırmızıya döndü, ben korkmaya başladım.eyvahedigeldismiledaha adetime 2 hafta varyi.yumurtların büyümesi buna neden olur mu? lütfen bilen arkadaşlar benle paylaşabilirse çok sevinirim. şu mübarek günlerde Allah hepimizn gönlüne göre versin ..

haklısın canım. zamanında adet olsam bu ay degilmiş zamanı dicem. bu dengesizlik moralimi bozdu.
stresi bebiş için yapmıyorum adet düzeninde gitmiyo diye yani. tşk ederim yorumun için
hayırlısı olsn hepimiz için.

çok benzer durumdayız cnm. ben de stres yaptım bu yüzden. yumurta çatlayalı 4 gün
oldu ve akıntım aynı seninki gibi. pazt dr a gidicem. benm de 4 yumurta vardı. ikisi küçük ikisi normal boyutta. sanırım ilaçlar dengemizi bozuyo. ve kendi kendimize ne yorum
yapsak olmuyo.
yumurtlama kanaması olabiliyomuş bugunlerde. ama akıntının artması ve kırmızıya
dönmesi korkutuyo insanı. durumu paylaşırız burdan artık. güzel haberler alalım inş

mattikacım selam, seni de uyku tutmamış anlaşılan..sağol desteği için,sterssiz günüm geçmiyoki,kafadan atayım..ya evet benzermiş durumumuz. benim hatta 1 inin çatladığını söyledi dr. bugün. diğerlerini de çatlatmak için verdi iğneyi...diğerleri bayağı büyümüş.sanrım birden 4 yumurta fazla geldi bünyeme.minoset yazayım istersen ağrı için dedi. çok yok die, istemedem ama adet sancısı gibi ağrım arttı.. sıcak su torbası yapayım bari..inşallah artmaz kanama..bana da salı gel, çatlamış mı bkalım dedi. gelişmeleri paylaışıp, destek olalım birbirimize olur mu?

cnm dr a sordum hepsi mi çatladı die biri çatlar dierleri atılır dedi. bn iğne olmadım çnkü.
bana adet olunca ya da gecikirse gel dedi.ama pazt gidicem. çok abarttım ben durumu
bişey yoktur klomen böle şeyler yapabilirmiş ama yine de içim rahat etsin. benm de ağrım var yumurtalıklarımda.bakalım hayırlısı olsn.

slm arkadaşım,yanlış bilgilendirmek istemem ama sıcak su torbasının veya sıcağın böyle durumlarda kullanılmaması gerektiğini biliyorumyasakkelime,birde ağrı kesici almamaya çalış kadın genetiği bu belli mi olur ne olacağı sen içme yinede bence sık dişini benimde çok ağrılarım var ama sürmüyorum ağzıma..sende Kocaelidesin galiba dr.un hangisi cnm?beklenen adet tarihin neydi?

o zaman çatlayan çatlamış diğerleri kanamaya sebep oluyor olabilir cnm,diğer tarafından da bakmak lazım sen kednini serin tut umursama hayırlı sonuçlar olur inşallaha.s.

günaydın herkezlere
hepimizin KADİR GECESİ mübarek olsun inş.
Rabbim bu gecenin feyzine ulaşmayı nasip etsin bizlere
dualarımızda birbirimizi de unutmayalım inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…