günaydın kızlarrr... 2. klomeni kullandım 23 ağustosta...günde 2 tane 27 sinde bitti... şimdi kasıklarım felaket ağrıyo dün geceden beri... sancısı bacağıma vuruyor??? sizce ne bu yumurtalar mı çatlıodur yada gelişiomudur??? dr. ariim mi??? :1shok: :kuzu84 bu arada 23 eylüle benide eklermisin.. belki bebişler gelir.. :Saruboceq: banada uğuurlu gelsin listeee.... bana cwp weriiinnn arkdşlar : eyvahedigeldismile
selam canım, Allah şu mübarek günlerde yardımcımız olsun.inşallah hayırlı sonuçlar alırız.gülçin hn. konak has.de.sen gölcükte oturduğun için bilmeyebilirsin ..yahyakaptanda.benim de ayın 18 i gibi. beklenen tarihim.ama kanamam olduğu için şaşar mı bilmiyorum.bu topikte klomenle hamile halan çok kişi var galiba..
cnm,günaydın ben gölcüğü hiç bilmem, orda dr.a gidiyorum tam aksi istikametteyim İzmitte Gölcük hariç heryeri bilirim aksine yerimseniben,bu dr.un methini duydumda oralara kadar gidiyorum,3 yıl dr.beğenemedikte tedavi olamadım sırf o yüzden senden dr.unu öğrenmek istedim,memnuniyetini merak ettim açıkçası hani bilmek iyi olur diye ama adını duymamışım .teşekür ederim cnm.seninle mattika ile aynı tarihleri bekliyoruz hemen hemen hadi hayırlısı,inşallah...:lepi:zafer bizim olsunnnnn
beni niye listeye eklemiosunus yaaa...... okdr tarih gün atıp duruyorum :sinifsinif: aşkolsun benneyaptımki
kızlar bu topiğe ilk defa yazıyorum. Bir pcolu olarak bende klomen ile 3. ayımda hamile kalmıştım. Ancak bebeğim 33. haftada karnımda öldü. 3,5 ay oldu doktorum 6 ay korunmamı istedi fakat pco olduğum için hemen hamile kalamıyorum dolayısıyla 40 ım çıkmadan klomene başladım bakalım bu 3. ayım umarım hepimizden hamiş haberleri ve dahada önemlisi hayırlı doğum haberleri alırız
kızlar bu topiğe ilk defa yazıyorum. Bir pcolu olarak bende klomen ile 3. ayımda hamile kalmıştım. Ancak bebeğim 33. haftada karnımda öldü. 3,5 ay oldu doktorum 6 ay korunmamı istedi fakat pco olduğum için hemen hamile kalamıyorum dolayısıyla 40 ım çıkmadan klomene başladım bakalım bu 3. ayım umarım hepimizden hamiş haberleri ve dahada önemlisi hayırlı doğum haberleri alırız
mrb dıyarcım eklıyorum :)
geçmiş olsun arkadaşım.zor bişey ben de yaşadığım için biliyorum.ben de bi sorun olmamamsına rağmen hemen kalamadım 6 aydır..Allah'ın izniyle tez zmaanda hamis haberlerini alırız inş.kızlar bu topiğe ilk defa yazıyorum. Bir pcolu olarak bende klomen ile 3. ayımda hamile kalmıştım. Ancak bebeğim 33. haftada karnımda öldü. 3,5 ay oldu doktorum 6 ay korunmamı istedi fakat pco olduğum için hemen hamile kalamıyorum dolayısıyla 40 ım çıkmadan klomene başladım bakalım bu 3. ayım umarım hepimizden hamiş haberleri ve dahada önemlisi hayırlı doğum haberleri alırız
ekledim cnm. aslında listeye bn bakmıyorm, kendi tarihimi silmiştm adet oldum da..
tarih yazdıgını görsem yine de eklerdm seni.. eylül 6 oldu artık.. yok mu daha güzel haber..
siyasiya cnm ben adet oldm artık iice. bugun dr a gittim. yoğun kanamayı durdurmak için iğne yazcaktı yarına kadar beklemek istedim ben kendi biterse diye. sürekli hormon yüklenmek istemedim. duruma göre yarın gitcem bu ay napacagımızı ozaman konuşcaz.
usg de herşey normal görünüyo dedi. önümüzdeki aylara artık...
sen güzel haber ver bize bu ay inş..
kızlar klomen kullandıktan sonra göğüsleri şişen kocaman olan varmıı :) benimkiler kocaman oldu ve adet olmama rağmen inmedi :kedi: bendemi gariplik var merak ettim.
kızlar bız dr dan geldık boyumuz 56 cm kılomuz 5300 gr olmuss dr cok ıyı dedı anne sutune devam sut yetıyormus asısınıda olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?