Canım balık bana dokunmazdı ki normalde. Ilk defa oldu böyle ama eşimde yedi ona hiçbişey olmadı hamilelikte ishal olurmu acaba
slm kızlar benım bugun ilk aşılamam olacak sıgorta bırazını karşılıyor 210mılyon verdık saat 2de gıtcez çok heyecanlıyım
canım adetinin 21.günü yaptırıyorsunkızlar doktorum benden progesteron testi istedi nasıl yapıyorlar bileniniz warsa açıklasın
aabeyazmelek sana bir sorum olucak belki yardımcı olabilirsin
ben bundan 1,5 ay önce progesteron testi yaptırmıştım 7,48 çıktı
bu ay adetimin 21.günü yaptırdım 36,49 çıktı
bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
sence değer nasıl hamile olma sansım var mı bu değerle bikaç yerde okudum 20,00 üzeri
hamilelik diyor ama
cerotcugum sagol cvp verdigin için baya olmuş senin filmine gözlemledigim şu ki özellerde 200 ytl ye falan çekiliyor. üniv.hastanelerinde üçret ödemiyormuşsun..ben muhtemelen zekai tahir de yada ssk anlaşmalı görüntüleme merkezlerinde..klomene cvp alamadık doktorum pek olumlu dgl klomenle dedi sadece bir yumurta olmuş oda istenilen gibi dgl sanırım..o yüzden önümüzdeki ay igne tedavisi yaparız dedi ..bnim reglim aralıgın başı gibi olur ama oda tabii düzenli ise yani geç regl oluyorum ben bayramı bulabilir reglim op yüzden sordum..çünkü reglin 3 günü gel demişti doktorum bana..sen ne yaptın?nasılsın?canım selammsengözlerimebaksanab
ben kendi adıma cevaplayabildiklerimi cevaplayayım..
rahim filmini ben özelde çektirmiştim o yüzden ssk da nasıl oluyor prosedür bilemiyorum canım..ama 6 sene önce 50 ytl verdiğimi çok net hatırlıyorum
aşılama tüp bebek merkezlerinde 500-800 arası fiyata yapılıyor ..ama bende aşılama yapıldığında iğne vurulmamıştı canım..sadece klomen kullanıp 3 ay sonra yapılmıştı ve tutmadı maalesef..iğne olayını ve fiyatlarını bilmiyorum o yüzden
ama şuna çok net eminim bayramda hiçbir tahlil ve tetkik yaptıramazsın canım..neden dersen resmi tatil ve nöbetçi sağlık ekibi dışında kimse olmaz hastanelerde..acil servisi açık olur sadece...hastanede çalışan kuzenim var eminim yani..
umarım yardımcı olabildim
sevgiyle kala.s.
maviş bende hsg kondrad görüntüleme merkezinde çektirdim 350 ytl ödedim benim eşim askeri personel biz sadece askeriye hastanesinden yararlanıyoruz canım ama ben askeriye gitmedigim için benim herşeyim özel olarak geçiyor hastanelerde doktorum banada aşılama önerdi fiyatı 450 ytl dediler
birde doktorum hiçbir şekilde hiçkimse karnelerinden yararlanamıyor dedi
Ya kızlar şimdi ben adet tarihlerime baktım geçmişe bugüne kadar hep ileri atmış mesela 7 sinde olmuşum diğer ay 10unda diğer ay 12sinde diğer ay 15 diğer ay 18inde bu ay hala yok
Yani demekki her ay bi kaç gün attığına göre daha adet olma ihtimalim var ufff ya yinemi hamiş değilim yoksa
cerotcugum sagol cvp verdigin için baya olmuş senin filmine gözlemledigim şu ki özellerde 200 ytl ye falan çekiliyor. üniv.hastanelerinde üçret ödemiyormuşsun..ben muhtemelen zekai tahir de yada ssk anlaşmalı görüntüleme merkezlerinde..klomene cvp alamadık doktorum pek olumlu dgl klomenle dedi sadece bir yumurta olmuş oda istenilen gibi dgl sanırım..o yüzden önümüzdeki ay igne tedavisi yaparız dedi ..bnim reglim aralıgın başı gibi olur ama oda tabii düzenli ise yani geç regl oluyorum ben bayramı bulabilir reglim op yüzden sordum..çünkü reglin 3 günü gel demişti doktorum bana..sen ne yaptın?nasılsın?
hımm yeni fiyat dimi bu her yerde farklı galiba fiyatlar bazı yerde ciddi fark var nasıl hiçbir şekilde hiç kimse karnelerinden yararlanamıyor anlamadım?valla güzelim ben rahim filmi için bu kadar para vereceksem direk aşılama yaptırırım üstüne biraz daha para koyarım rahim filmin den zaten tırsıyorum. doktorum rahim filmini özellikle istememişti zaten..bakalım doktoru arar sorarım rahim filmini nerde çektirecek ücreti nedir aşılamanın maliyeti hepsini ögreneyim olmadı ona göre karar veririm..
slm kızlar benım bugun ilk aşılamam olacak sıgorta bırazını karşılıyor 210mılyon verdık saat 2de gıtcez çok heyecanlıyım
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
21 11 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ
*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************
KASIM LİSTESİ
GAMZELİ...................................................19 KASIM????????
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23KASIM
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 KASIM
sevgim21:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 KASIM
simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24KASIM
mavioje :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25KASIM (aşılama )
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26KASIM
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
elmas kahraman:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21KASIM
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30KASIM
doruk::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: aşılama yapıldı beklemede
HABER ALAMADIKLARIMIZ ?
loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 KASIM??????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM???????
balımnur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM??????
nurunisa :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM???????
beyza :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:17 KASIM??????
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 KASIM??????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :teytey:
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ARALIK AYI LİSTEMİZ...
başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ARALIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
MİLKSHAKE:::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARAKIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
günü geçen arkadaşlar hamile olan yokmu hadi gelinde sevindirin bizi...
kızlar ya bugün 19.günüm.benim adetlerim normalde düzensiz 50-60 günde bir oluyorum. acaba klomen kullandığım ayda yine aynı mı olur? aranızda adeti düzensiz olup klomenle düzenlenen oldumu? ben yine 28.günde doktora gidip kan testi yaptırcam ama adetimde düzelme olur mu yoksa farlutala mı kalırım yine bilmiyorum...benneyaptımki
ya kızlar dün leke geldi şimdi baktım birşey yok yardım edin bana bukadar erken hastalanmadım hiç
bir gün önce leke gelirde ertesi gün olurdum
neyse ben çıkıyom bana cevağp yazmadıgın için teşekkürler kayınvalideme gidiyorum
canım saat 2.30da hastaneden çıktık işlem yaparken biraz acım oldu yarım saat yattım belımın altına yastık koydular hafıf kanamam var dr normal dedı progestan hap verdı ilaç bıtınce gebelık tahlılı yapılacak yarın akşamda ilişki önerdı canım suan agrım yok ama heyecanlıyım kendımıde kaptırmak istemıyorumkaydirigubbakcemile5canmm nasıl geçti,zor olmamıştır inşallahhihoyyythihoyyyt
bekliyoruz bu ay gelcek senin bebiş
canım saat 2.30da hastaneden çıktık işlem yaparken biraz acım oldu yarım saat yattım belımın altına yastık koydular hafıf kanamam var dr normal dedı progestan hap verdı ilaç bıtınce gebelık tahlılı yapılacak yarın akşamda ilişki önerdı canım suan agrım yok ama heyecanlıyım kendımıde kaptırmak istemıyorumkaydirigubbakcemile5
oyy kıyamam ya canım bak heyecan iyi ama sakın hep onu düşünme aklında hep hamile kalcakmıyım sorusu olmasın
gelcek inşallah ama sana tavsiyem bol bol komedi filmi seyretkaydirigubbakcemile5
bana çok iyi geliyo herşeyi unutuyormgamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?