Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

aabeyazmelek sana bir sorum olucak belki yardımcı olabilirsin
ben bundan 1,5 ay önce progesteron testi yaptırmıştım 7,48 çıktı
bu ay adetimin 21.günü yaptırdım 36,49 çıktı
bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
sence değer nasıl hamile olma sansım var mı bu değerle bikaç yerde okudum 20,00 üzeri
hamilelik diyor ama

Canım balık bana dokunmazdı ki normalde. Ilk defa oldu böyle ama eşimde yedi ona hiçbişey olmadı hamilelikte ishal olurmu acaba

bilmiyorumda canım herşeyi hamilelige yormamak lazım diye düşünüyorum bu kadar merak ediyorsun kan testi yaptırda rahatlam canım

slm kızlar benım bugun ilk aşılamam olacak sıgorta bırazını karşılıyor 210mılyon verdık saat 2de gıtcez çok heyecanlıyım

hadi canım güzel haberlerle gel nasıl yapıldıgını anlat ben merak ediyorum çünkü aşılamayı
:uhm:

kızlar doktorum benden progesteron testi istedi nasıl yapıyorlar bileniniz warsa açıklasın
canım adetinin 21.günü yaptırıyorsun
bir tüp kan alıyorlar yaklaşık 1 saat sonra da sonucunu alıyorsun
yumurtanın kalitelisi anlaşıyor bu testle

CANIMCIM KUSURA BAKMA YARDIMCI OLAMIYACAGIM :1no2:SANA BEN ÇÜNKÜ BEN HİÇ BÖYLE TAHLİL YAPTIRMADIM SADECE TEMMUZDA DOKTORA GİTTİGİMDE HORMON TESTİ YAPTIRDIM OZAMANDA BERİDE GÜNÜM HİÇ GEÇMEDİ TESTTE YAPMADIM...

Ya kızlar şimdi ben adet tarihlerime baktım geçmişe bugüne kadar hep ileri atmış mesela 7 sinde olmuşum diğer ay 10unda diğer ay 12sinde diğer ay 15 diğer ay 18inde bu ay hala yok
Yani demekki her ay bi kaç gün attığına göre daha adet olma ihtimalim var ufff ya yinemi hamiş değilim yoksa

cerotcugum sagol cvp verdigin için baya olmuş senin filmine gözlemledigim şu ki özellerde 200 ytl ye falan çekiliyor. üniv.hastanelerinde üçret ödemiyormuşsun..ben muhtemelen zekai tahir de yada ssk anlaşmalı görüntüleme merkezlerinde..klomene cvp alamadık doktorum pek olumlu dgl klomenle dedi sadece bir yumurta olmuş oda istenilen gibi dgl sanırım..o yüzden önümüzdeki ay igne tedavisi yaparız dedi ..bnim reglim aralıgın başı gibi olur ama oda tabii düzenli ise yani geç regl oluyorum ben bayramı bulabilir reglim op yüzden sordum..çünkü reglin 3 günü gel demişti doktorum bana..sen ne yaptın?nasılsın?

hımm yeni fiyat dimi bu her yerde farklı galiba fiyatlar bazı yerde ciddi fark var nasıl hiçbir şekilde hiç kimse karnelerinden yararlanamıyor anlamadım?valla güzelim ben rahim filmi için bu kadar para vereceksem direk aşılama yaptırırım üstüne biraz daha para koyarım rahim filmin den zaten tırsıyorum. doktorum rahim filmini özellikle istememişti zaten..bakalım doktoru arar sorarım rahim filmini nerde çektirecek ücreti nedir aşılamanın maliyeti hepsini ögreneyim olmadı ona göre karar veririm..

maviş kafana takıp adetini getirtme ..üzme kendini allah hayırlısının versin..istersen test yap sende rahatlarsın olsada olmasada kendini üzme rabbim elbet nasip edecek bizlere yeterki bizler sabırlı ve sakin olalım..inş regl olmassında ikiz çocuk dogurursun emiiii....

canım rahim filmi degil aşılamada yararlanılmıyormuş hemşire öyle söyledi :uhm:

ya kızlar dün leke geldi şimdi baktım birşey yok yardım edin bana bukadar erken hastalanmadım hiç
bir gün önce leke gelirde ertesi gün olurdum

kızlar ya bugün 19.günüm.benim adetlerim normalde düzensiz 50-60 günde bir oluyorum. acaba klomen kullandığım ayda yine aynı mı olur? aranızda adeti düzensiz olup klomenle düzenlenen oldumu? ben yine 28.günde doktora gidip kan testi yaptırcam ama adetimde düzelme olur mu yoksa farlutala mı kalırım yine bilmiyorum...benneyaptımki

canım benimde düzensiz adetlerim,buay ilk defa kullanıyorm klomeni,dr 14.gün çağırdı
inşallah düzelir ya adet düzensizliği çok kötü bişey hep ümit içinde bekliyosun

ya kızlar dün leke geldi şimdi baktım birşey yok yardım edin bana bukadar erken hastalanmadım hiç
bir gün önce leke gelirde ertesi gün olurdum

canım normal adet tarihin neydi bikaçgün içinde olcaksan bu leke normal ama daha varsa adet tarihine bu güzel haber,yerleşme kanaması olabilirkaydirigubbakcemile2

canmm nasıl geçti,zor olmamıştır inşallahhihoyyythihoyyyt
bekliyoruz bu ay gelcek senin bebiş
canım saat 2.30da hastaneden çıktık işlem yaparken biraz acım oldu yarım saat yattım belımın altına yastık koydular hafıf kanamam var dr normal dedı progestan hap verdı ilaç bıtınce gebelık tahlılı yapılacak yarın akşamda ilişki önerdı canım suan agrım yok ama heyecanlıyım kendımıde kaptırmak istemıyorumkaydirigubbakcemile5

kızlar benim klomen pazar sabahı bitiyo,dr bittikten 4gün sonra gel demişti..
perşembe gitsem okulum var cumaya kalırsa yumurtalarda problem olurmu ki
hani fazla gelişir kiste falan dönüşür mü acaba sonuçta hormon alıyorzşutarafagitti

tecrübeli arkadaşlar cvp bekliom

oyy kıyamam ya canım bak heyecan iyi ama sakın hep onu düşünme aklında hep hamile kalcakmıyım sorusu olmasın
gelcek inşallah ama sana tavsiyem bol bol komedi filmi seyretkaydirigubbakcemile5
bana çok iyi geliyo herşeyi unutuyormgamyoncuiremsu

canım evet annemde öyle dıyor kendını kaptırma duşunme dıyor verıcı allah herşeyın hayırlısını o bılır ama ben bebişim olsun istıyorum hepimızın olsun canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…