canım ya senin aşılama mı olcek biraz bilgi verir misin nasıl oluyo aşılama. hiç bi bilgim yok .benim de 3 klomen kullanmam bitti yarın da büyük ihtimalle adet olcem.
doktora gidecem ama bana da aşılama der mi bilmiom.
evet cnm ılk dr bana 5 defa klomemn kllandrdı ara vermeden hiç
cnm asılamanın nasıl bır yerde yapıldıgınımı soruyosun?
normal alttan muane oldugumz koltuk yokmu catal dıoruz onda yapıldı cnn işlem bıttıkten sonra 10 dk orada sonrada 20 dk ayaklarım bırz yukarda uzandım.
canım evet şimdilik biz yaptırmayı düşünüyoruz.dr.a cumartesi günü gitcez.bende tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla iğne veriyorlar yumurtalar için sonra eşinden sperm alıp yıkayıp bir tüple rahim içine bırakıyorlar.yani spermlerin yolunu dahada kısa hale getiriyorlar.ama ben cumartesi bir gidip görüneyim dr.a ona göre sana bilgi veririm canım.klomeni üç kere kullandım.fazla kullanmanın yumurtalığa zarar verdiğini duymuştum daha önce onun için kullanmadım daha başka.hayırlısı artık
ACCİİİLLLLL kızlar yardım edin yaaa:))
listede ayın 17 si en uzak ihtimal adet tarihim vardı,yani yarın,
bugün kahve telvesinin sulandırılımış hali gibi sıvı bir şekilde arada çok açık pembemsi şekilde sıvı geliyor,yani asla ve asla normalde olsuğum reglim gibi değil gün bitti orkidi doldurcak kadar değil fakat süreklide geldiği için emin olamadım,ama normal olmuyorum 2 haftadır regl olacak gibi sürekli ağrım vardı bugünde aynı ağrım sürekli var acaba adet mi oluyorum ya?dr.bana eğer adet olmazsan 20nde gel demişti,adet olursan 2.günü demişti yarına randevu aldım yinede ama adet mi oluyorum emin olamadım çook merak ediyorum,
eskiden öne gelirdi adetim gelmedi bu ay diye hamile miyim sorusu oluşmaya başlamıştki kafamda böyle oldu bugün:sm_confused:kiminiz kahve lekelenme demiş acaba sizlerinde bu şekilde mi oldu?hamileleik drurumum olabilir mi çatlıycam yarın akşam olmaz bana:gitme:yada diyorumki çok ilaç alıyoruz ondan da bu şekilde olabilirim kendimi kandırmak istemiyorum zaten bu ay zor geçmişti mafoldumbenmafoldumbenofofffikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var yoksa artık birdahaki listeye kalıyorum demek oluyor,,
canım yaa tüp bebek merkesinde mi yapıldı?yani baştan sona anlatır mısın?
günaydın kızlar
gunaydın cnmm
kız<larr gunaydın bugun saat 3 te randevum var:))
Günaydın Kızlar, Kuzucum demek kontrole gideceksin, bebeğini göreceksin :) Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına da almayı nasip etsin. Betüscüm sana da günaydın, mide bulantın falan oluyormu ? Siyasiya inşallah hamilesindir tatlım , haberlerini bekliyoruz.
Exorcist- trex canım yara mı iltihapmı belli değildi öylemi ? Peki daha sonra dr una sormadın mı böyle böyle bişeyler vardı diye , Benim dr um yarayı görünce burdan spermler geçip hamilelik olmazki zaten demişti .
canım ben ilk kullandığım ay regl günümü öne çekmişti,
normalde 32 günde bir olurken, o ay 29. günde olmuştum,
umarım seninki hamilelik nedeniyle olan bi gecikmedir.
Canım klomen adet gecıktırmesı yapıyor. Erken adet veya gununde adette yapabılıyor.senin normal gunun gectı ıse test yap.
hayır cnm tüp bebk merkz degl dr umn özel muayenehanesınde yapıldı..
bastn derken tedavmın bastn anlatmamımı ıstedın uzun olck ama yazım
benm öncesınde bı hamılelıgım olmustu tedavısız zatn beklemıodukta suprz olmustu ama maalesef dusukle sonuclandı.neyse bız tektat bek ıstedık asldda ole denemedık bı sure olmadı dıyıp gıtmeedım dr ben.rutın kontrol zmnanımdı druma bebk fıkrını soyledım bıde nezman yumurtlama gunum dıe sordum oda regl su gunu gel dedı gıttım o ay gıt gel oldu dr yumurta gelısmıo falan dedı klomen macerası basla bende esımde hıcbı sorun yok onunda testı yapılmıstı.5 ay kullandm klomen olmadı.hsg cekldı dr 2 tupunde tıkalı ancak tup bebek dedı.ben agla zırla cıkrtım.2 gun sonra benım eskı dusugumu bılen dra gıottım (keske en basta gıtseydım)hem tup bebek uzmanıydı.hsg mı begenmedı bu sekılde bı tedavı ye baslanmaz dedı yenısını cektı daha ii aletl ve ılaçlarla.tek tutpum acıktı o ay ole gectı dıger ay basladık kloımen gıbı yumurta gelıstırıcı ılaç verıd adı femara kullandm 5 gun sonra catlama iğnesı sonrada asılam oldum.asılamam dr umun yerınde oldu.sperm yıkama baska yerde.cnm yazdım bastan erken bunu kastedıyodun umarım :)))
merhaba canım.hikayeni okudum.senin adına çok sevindim.darısı inşaallah tüm isteyenlerin başına.
canım inşallah hamilesindir.benim de 2 gün önce falan yine kahverengiler gelmişti. ben acaba yine çatlama kanaması mıdır die düşündüm, biliyosun,çat. iğnesi olduğum gün kanamam olmuştu..ama kesildi. şuan ben de bekliyorum..günlerimiz çok yakın, yarın dr. sonucunu bize de bildir olur mu? olmasa da biz burdayız, unutma, önümğzde çok aylar var.olumunekankayizsmile
baska bı dr daha gorunmek ıstedım cnm kontrol amaclı :)senın nasıl gıdıo zorluomune için canım randevun
Amın cnm inşşş darısı sızın basınıza en kısa zamanda inşş,sen neler yapıosunGünaydın Kızlar, Kuzucum demek kontrole gideceksin, bebeğini göreceksin :) Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına da almayı nasip etsin. Betüscüm sana da günaydın, mide bulantın falan oluyormu ? Siyasiya inşallah hamilesindir tatlım , haberlerini bekliyoruz.
Exorcist- trex canım yara mı iltihapmı belli değildi öylemi ? Peki daha sonra dr una sormadın mı böyle böyle bişeyler vardı diye , Benim dr um yarayı görünce burdan spermler geçip hamilelik olmazki zaten demişti .
merhaba canım.hikayeni okudum.senin adına çok sevindim.darısı inşaallah tüm isteyenlerin başına.
slm,diyarcım sen hala beklemedesin dimi?yarın sanırım görüşemedik,umarım hamilesindir , :saruboceq::saruboceq:cnm ben bugün dr.gidiyorum ama bildiğin adet oluyorum dün böyle değildi yani artık yeni tedaviye,başlarız heralde napalım sağlık olsun dedik,fakat ilaçlar çok değiştirdi reglimi ilk defa normal kanama yaşıyorum çok zor olurdum,sağlıklı buldum anlıycağın,en azından bu beni mutlu etti,böyle yani yinede bugün gelince ne kullanacağımı tarihimi yazarım,öpüyorum sizleri,,,opuyorumnanaktan
canım adetinin düzene girmesi çok iyi benimde önce düzene girdi sonra hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?