Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Merhaba arkadaşlar
Kuzucum beni listeden silebilirsin canım bu ay da olmadı...
Artık bir ay boş geçirecem sonra aşılama ama aşılama konusunda ne yapacam ne zaman yapacam bilmiyorum.
Kendimi şimdilerde psikolojik olarak buna hazır hissetmiyorum....Sanırım benim hiç olmayacak içimde böle bir his var üç yıl oldu hiçbirşey yok...Neyse şu an çok karamsarım sanırım...

yokkk canım korkma bu acıları çekiyoruz sabrediyoruz sonundada bebişle ödüllenecez bak görürsün onun için güçlü ol üzülmek korkmak yok hep sonunu düşün...

İnşallah canım inşallah, Mevlam daha fazla aratmasın bizlere :Saruboceq:

haklısın canım hersıkıntının sonunda mutluluk vardır ben inanıyorum bu sıkıntıların karşılığını alacaksınız

İnşallah canım ya Allahım olmayan herkese versin inşallah, bizimde içimiz buruk olmasın artık:Saruboceq: Sen dua et canım bize, Allah meleğini kucağına da almayı nasip etsin tatlım, sağlıklı huzurlu bir bebeğin olur ,inşallah hemencecik de 7 haftalık olmuş maaşallah

Canım okudum yazdıklarını, İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın meleğini.Rabbim güzel yıllar nasip etsin. Evet moral çok önemli , dr bana da dedi çok fazla merak edip kendin ile uğraşma, buda sebepsiz kısırlık sebebidir dedi. Keşke biraz daha kendi haline bırakabilsek, stres yapmasak ne iyi olacak.

Öyle düşünme canım , hiç bir zaman ümidini kaybetme, yeni ay yeni ümit bizler için. Mevlam o güzel duyduyu bizlere de yaşatsın inşallah.

bende 9 yıllık evlisin sandım:)
ne zamandır hastayım bilmiyorum ama tahminim son 2 yıldır.çünkü son 2 yılda kolumda tüylenmeler oldu fazlasıyla.ama adetlerimde 28 günde düzenliyken şimdi 30 güne çıktı hatta genelde gecikiyor.

gerçektende stres ve takıntı herşeyi engelliyor.yumurtlamada hiçbir sorun yaşamayan ben yaptığım düşükten sonra yumurtlama sorunu yaşamaya başladım.doktorum stresten olmuyodur diyor ama stres yapmamak elde değil.geçen ay klomenle olmadı.adet oldum ve şehir dışındayım doktorada gidemiycem.ben kafadan tekrar klomene başlasam sorun olurmu acaba.yoksa bu ay doğal yollarla olsun diyemi beklesem.

merhaba kızlar,
ben aranıza yeni katıldım,
ben de 2 yıllık evliyim ve yaklaşık 10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bi türlü olmuyo,
olmadıkça çöküntü yaşıyorum:çok üzgünüm:
bu ay 2. defadır klomen tedavisi oluyorum, adetimin 4. günü başladım, 9. günü bitirdim, 13. gün kontrole gel demişti doktor, gittim ama yumurtan çatlamış çatlatma iğnesine gerek yok 3 yumurtan daha oluşmuş dedi, büyüklükleri de:
1. yumurta: 25mm-16 mm
2. yumurta: 25 mm-20 mm
3. yumurta ise:32 mm-28 mm
bugün 16. gün ve dünden beri inanılmaz kasık ağrısı çekiyorum, 1. kullanışımda çatlatma iğnesinden sonra olmuştu bu ağrı, ama bu sefer iğne olmamama rağmen böyle. doktorum ağrı kesici kullanma diyo, neden ağrır kasıklar bu kadar,bu normal mi kızlar?

benimde kasıkları patlıcak sanki doktoru arıyorum.açmıyor.

çatlamadan sebep ağrın olabilir.normal canım.yumurta sayın fazla olması ihtimalleri güçlendiriyor.bugünleri değerlendirmelisin.

kafadan başlama bence.çünkü kistte yapabiliyor.doktorun ultrasonla bakıp verecektir.üstelik ilacın dozajını kist filan olmamışsa artıracaktır.yumurta takibi yaptır mutlaka.bir de incr kürü denemeni tavsiye ederim.

kimse benim sorumu yanıtlamayacak mı? klomen regl gününü geciktirir mi?5 gün kullandım.birer adet.azami dozaj sayılır.yine de regl gününü ileriye atar mı?

Herkese merhaba.Seldacığımın da söylediği gibi 33 haftalıkken erken doğumla bebeklerime kavuştum.Hiç beklemediğim bir anda birden suyum geldi ve herşey 1 saatin içinde oldu.Genel anestezi ile sezaryan oldum mecburen ama hiç korkulacak bişey değilmiş,geçti bitti hepsi.Kızım 1450 gr.oğlum 1790 gr.doğdu ama çok şükür küvöze girmediler.Daha önce 3 kez ciğer geliştirici iğne olmuştum,onların çok faydası oldu,bir mucize gerçekleşti yani.İyi dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederim.Hamile olanlara benim gibi herşeyin yolunda gitmesini dilerim,bebek sahibi olmak isteyenlerde bu ay hamile kalırlar inşallah.
Hayat öyle hızlı akıyor ki benim için gün nasıl bitiyor hiç anlamıyorum.Sürekli aynı şeyler yedir içir altını değiştir ve uyut.Ama çok keyifli Allah isteyen herkese tattırsın bunu.Gündüzler kolay ama geceler biraz zor geçiyor.Çok sık uyanmıyorlar ama bir kere kalkınca çok uzun sürüyor onları doyurup yatırmak.Mesela 3'de kalkıyorum 5.30'da ancak tekrar yatabiliyorum.Zamanla alışıcaz başka yolu yok:)Görüşmek üzere kendinize iyi bakın...

kimse benim sorumu yanıtlamayacak mı? klomen regl gününü geciktirir mi?5 gün kullandım.birer adet.azami dozaj sayılır.yine de regl gününü ileriye atar mı?

Canım klomen adet gecıktırmesı yapıyor. Erken adet veya gununde adette yapabılıyor.senin normal gunun gectı ıse test yap.

canım ben ilk kullandığım ay regl günümü öne çekmişti,
normalde 32 günde bir olurken, o ay 29. günde olmuştum,
umarım seninki hamilelik nedeniyle olan bi gecikmedir.

Öncelikle
Rabbim nazarlardan saklasın seni ve minişleri
hayırlı uğurlu evlat olsunlar inş.
doğumunun kolay geçmiş olmasına yavrucuklarının iyi olmasına çok sevindim
dualarında bizi unutma canım

sakın doktorundan habersız baslama bence cunku bu ılaç kıst yapıo doktor kontrolunde ol yada sor doktoruna kullanabılırmıyım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…