bende 9 yıllık evlisin sandım:)
ne zamandır hastayım bilmiyorum ama tahminim son 2 yıldır.çünkü son 2 yılda kolumda tüylenmeler oldu fazlasıyla.ama adetlerimde 28 günde düzenliyken şimdi 30 güne çıktı hatta genelde gecikiyor.
kimse benim sorumu yanıtlamayacak mı? klomen regl gününü geciktirir mi?5 gün kullandım.birer adet.azami dozaj sayılır.yine de regl gününü ileriye atar mı?
aminnn canım allahım isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkürler =))
Kızlar en önemlisi moral. Ben kendi kendimi yiyordum, adet bile olamazken nasıl hamile kalacağım diye.
Eşim sürekli düşünme stres yapma deyip duruyordu. Stres yapmamakta mümkün mü?
En son geçen ay Klomenimi yazdırmak için doktora gittiğimde doktorum dedi ki,
Elif ağlamak üzülmek yok. Bak bu ay korunmayacaksın. Ona göre. Tutmazsa tutmasın, önümüzde ki aylara bakacağız. Üzülüp, ağladığında, sürekli düşündüğünde vücudun stres hormonu salgılıyor. Stres yumurtaları küçültür. Olacağı varsa da senin yüzünden olmaz.
O öyle deyince nedense tüm yumurtlama dönemi boyunca umursamadım ve üzülmedim. Rabbim bize hayırlı ve sağlıklı evlat ver diye dua ettim. Dedim ki, bebeğim ben buradayım, sen ne zaman gelmek istersen gel, annen ve baban seni bekleyecek. Bir daha da ay adet oldum yok oluyorum Allah ım ne yapıcam falan diye hiç sıkmadım kendimi. Klomen kullandığım için her ay düzenli adet oldum. Tam gününde yine kahverengi lekeler geldi. Eşime söyledim. Adet oluyorum tutmamış dedim. Bir burukluk oldu ama ne ağladım ne sıkıldım. O da çok destek oldu sağolsun. üzülme daha çok vaktimiz var falan diyor. Moralimi hiç bozmadım yani.
Adet gününü izleyen birkaç gün bu kahverengi lekeler geldi sonra kesildi. Bende adet olacağım diye hiç ilgilenmiyorum. En son 1 hafta geçince doktora gittim, sonuç pozitif çıktı.
Bakalım yarın söyleyecek doktor inşallah gerçekten oradadır. Eğer yoksa da ne yapalım olsun.
Tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Çok mtlu oldum. İnşallah hayır haber vermem nasip olur. Tabi sizlerden de güzel haberler duymayı çok isterim :)
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin..
mrb cnm hosgeldın tekrar:)
evet aşılama oldum ben ilk denemede tuttu cok şükür cnm
fıyat 900- 1000 ne yakın oldu asılamaydı ılaççlardı muaneydı derken.sen oldunmuj hıc asılama cnm
Kızlar ben bugün dra gittim.Kan tahlili sonucu 5.19 çıktı.Dr 2 gün sonra tekrar gel dedi ama dün adet kanamasına benzer bir kanamam oldu.Çok merak ediyorum
ACCİİİLLLLL kızlar yardım edin yaaa:))
listede ayın 17 si en uzak ihtimal adet tarihim vardı,yani yarın,
bugün kahve telvesinin sulandırılımış hali gibi sıvı bir şekilde arada çok açık pembemsi şekilde sıvı geliyor,yani asla ve asla normalde olsuğum reglim gibi değil gün bitti orkidi doldurcak kadar değil fakat süreklide geldiği için emin olamadım,ama normal olmuyorum 2 haftadır regl olacak gibi sürekli ağrım vardı bugünde aynı ağrım sürekli var acaba adet mi oluyorum ya?dr.bana eğer adet olmazsan 20nde gel demişti,adet olursan 2.günü demişti yarına randevu aldım yinede ama adet mi oluyorum emin olamadım çook merak ediyorum,
eskiden öne gelirdi adetim gelmedi bu ay diye hamile miyim sorusu oluşmaya başlamıştki kafamda böyle oldu bugün:sm_confused:kiminiz kahve lekelenme demiş acaba sizlerinde bu şekilde mi oldu?hamileleik drurumum olabilir mi çatlıycam yarın akşam olmaz bana:gitme:yada diyorumki çok ilaç alıyoruz ondan da bu şekilde olabilirim kendimi kandırmak istemiyorum zaten bu ay zor geçmişti mafoldumbenmafoldumbenofofffikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var yoksa artık birdahaki listeye kalıyorum demek oluyor,,
merhaba esomos nasılsın canım.naptın canım doktor işini? buldunmu ii bı doktor ?ben sana ozelden msj gonderdım ama ulastımı bılmıorum
canım inşşşşşşşşşşş.... hamişsindir bunu çok içten söylüyorum inan lekelenme gebelikte olabiliyor.. zaten yarın kendini belli eder eğer leke artar ve kırmızıya dönerse bilki adet oluyorsun ama azalırsa gebelik ihtimalin yüksek bence yarına randevu almakla iyi yapmışsın en azından durumun netleşir güzel haberini inşşşşş yarın duyarız hayırlısıyla şimdi çok takma hakkında hayırlısı neyse o olsun canım bizleri merakta bırakma...
hayır hayırlısıyla cumartesi günü başlıcam ben tedaviye.klomen kullandım üç defa olmadı artık uzatmak istemiyoruz.eşim hastaneyle görüşmüş oda ilaçlar dahil hepsi 1000tl yi bulur demiş.umarım değer.bizde şimdiye kadar bir sotun bulamadılar canım sende ne varda olmadı.inşallah benimde ilk aşılamada tutar.allah kucağına almayı nasip etsin canım
hayır hayırlısıyla cumartesi günü başlıcam ben tedaviye.klomen kullandım üç defa olmadı artık uzatmak istemiyoruz.eşim hastaneyle görüşmüş oda ilaçlar dahil hepsi 1000tl yi bulur demiş.umarım değer.bizde şimdiye kadar bir sotun bulamadılar canım sende ne varda olmadı.inşallah benimde ilk aşılamada tutar.allah kucağına almayı nasip etsin canım
Canım rahim ağzı yaran mı vardı seninde ? Peki ne yaptın ? Şuanki durum ne ? Ben dün yaktırdım
Öyle düşünme canım , hiç bir zaman ümidini kaybetme, yeni ay yeni ümit bizler için. Mevlam o güzel duyduyu bizlere de yaşatsın inşallah.
kuzu sen de aşılamaydı di mi.* hatırladıgım kadaryla sen 5 klomen kullandın.
aşılama ortamı nasıl oluyo paylaşır mısın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?