Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım inş. gebelik belirtileridir.

Canım benim doktorum rahim filmi ile tüpleri falan açtıktan sonra bir ay kadar ara verip kendi halime bırakmıştı beni..Aşılama konusunda bana şimdi ne zaman istersen kendini ne zaman rahat ve hazır hissedersen gel dedi..Nasip kısmet..Sen bilirsin ama hazır hissettiğinde yaptır ben iki ay sonra düşünüyorum iki ay kürlerle falan bişeyler denemyi düşünüyorum..

bence de herşey TAYİN VE TAKDİR EDİLMİŞ.
biz sadece zamanını bilmeden yaşıyoruz. sanki çok eskilerden hatta şimdi bile yumurtlama gününü bilmeyen vs vs sebepleri bilmeden gebe kalan ne kadar kişi var?

önce benim eşim bebek istemedi ikinci sene de ben istemedim.
şimdi istiyoruz Rabbim vermio.
ve biz şunu anladık
bu bi takdir ve kader meselesi.
çarşıya gidip cebinde para varken bişeleer almaya benzemio.
Rabbim "kün" "ol" diyecek "ve olacak" ve yekün"

sadece biraz zaman .
ama o da insanlarda yok zaten Kur'an-ı Kerim'de "İnsanların çok aceleci olduğu" yazar.
GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLERRR....

ewt cnm cok haklısın tum yazdıklarına katılıyorum.aynen bende senın gıbı dusunuyorum bu ay o yuzden cok rahatım.gecen ay ıgnemı olup ılıskı saatı geldıgınde cokstres yaptım.ay tuttumu tutcakmı falan.gozumu kırpmadım sabaha kadar.hıc uyumadım.ama bu ay cok rahattım.uyudum guzelce.hıc kalkmadım.hayırlısı Allahtan dedım.duamı ettım uıyudum.ınsallah Rabbım her isteyene nasip etsin insallah.bu hafta hep dinlenicem.gunduzlerı bıle uzanıcam bol bol.insallah guzel haber alırım gun sonra.

cnm nasılsın evet haftaya bellı oluck ınşşş
esım bsy kullanmadı tatlım ben kullandım reglının 5. gunu femara dıe bı ılaca baskaldım sonra catlama iğnesı sonrada asılama oldu:))

nerelerdesınnnnn cankusum nasılsın yaa özlettın kendınıı
evet bızımkı gostermedı :))) neyse haftaya inşş gosterır
bende ole dusunuodum hep bılıomusun nasıpse olur dedım
rabbım nedemıs tedmır senden taktr benden bız elımızden gelene yapıorz inş Rabbımz nasıp edıcek
eger kafanı dınlemek ıstıosan ara ver cnm hsg den sonra ama cok vermeeeeee

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.............................EYLÜL AYI LİSTEMİZ..............................

A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
MAWWİ35............................3 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
ZEYNO_81............................7 EYLÜL
ZAZEZ..................................7 EYLÜL
GUZELGUN..........................10 EYLÜL
EDAKARA............................10 EYLÜL
RAEBZEH............................16 EYLÜL
SENANUR............................19 EYLÜL
DİYARR................................18 EYLÜL
MUREBDU.............................20 EYLÜL
İLKNURR1984....................... 22 EYLÜL
FATMA1986...........................23 EYLÜL
G.ERKL.................................23 EYLÜL
BRCDMRL .............................23 EYLÜL
KİDY......................................27 EYLÜL
SEYDAM...............................28 EYLÜL
NAZLİKİ82..............................28 EYLÜL
GUBETGUZELİ.......................24 EYLÜL

...........................EKİM AYI LİSTEMİZ............................

MASAL_NAZ...........................2 EKİM
SERSELO................................3 EKİM
MAVİ82...................................8 EKİM
ASKMESK..............................10 EKİM
SİYASİYA...............................16 EKİM
LİGHTLİFE...............................16 EKİM
TARİORONAR.........................17 EKİM
EXORCİST_TREX.....................18 EKİM
ESEMOS...................................20 EKİM
AYSEN_34................................28 EKİM
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE

EYLÜL AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

canımmm inşşş ne guzel soluyosun:1hug:.çok korkuyorum husraana ugrarımeyvahedigeldismile dıe kaç gundur bebek ruyalrı goruorum komsumda gormuş ama cok umutlanmak istemıorum.eet canım aynen ole bıde bugun tam gunum ya dedıgın gıbı üşütmüşte olabılırım hayırlısı canım. sen hamılemısın?a.s.

ruyanda bebek mı gordun ayy hadı hayrlısı tatlımm
bende gormustum bılıomusun hamıle kaldıgım ay
heyecanlandım Allahım inşş nasıp etmıstr

zehracım özletiyorsun kendini seninle hiç karşılaşamaz olduk arada bizlerede vakit ayır şekerim....ewet canım benim aşılamalar malesef çöpe gitti rahim filmi çöpe gitti 3 yıl geriye gittim ben tabiki bende doktoruma kızıyorum ama seninde dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır diyoruz...tedaviye 1 ay ara vermen senin açından daha iyi olacağını düşünüyorsan ara ver canım inş. tüplerinde bir sorun çıkmaz inş. bebişinde kendiliğinden hamancecik gelir rahat olmana çok sevindim bende bugün yeni bir kür yaptırdım akşam eşim getirecek onu kullanacam bakalım doktor işinide tekrardan gözden geçirecez hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

merak etme canım benimkide doktora geliyordu benimle ama uzak olduğu için geliyordu tekrar tedaviye başlıcam yakınlardan bir hastane seçmemi söylüyor bende ona kızgınım biraz yani biz kadınlar daha duygusalız bu konuya erkekler ohhh armut piş ağzıma düş pozisyonundalar sanırım yani yanlız değilsin arkadaşım:teselli:

inş. en kısa zamanda deriz canım bol bol dua ediyorum hepimiz için sabredelim inşşşşşşşşş gelecek o güzel günler...
zemuszemusopuyorumnanaktan

ya kızlarr umutlummm nerelerde bi haberi olan varmı ne zamandır yine karşılaşamıyoruz burada bizi boşladımı neee össsledimmmm....

kuzu benım adet tarıhımı degıstırebılırmısın cnm.gec yumurtladıgım ıcın bu ay adet olmıcam.4 ekım de olucam sanırım.ınsallah olmam:))

selam kızlar, tüm yazıları okuyamadım ama herkesin ii dilekleri için çok teşekkürler..ancak 20 eylül sabahı itibariyle işler kötüye gitmeye başladı..h.sonu kan testi yapmadım... pazatesi sabah kasık ağrısı ile uyandım.ve k.rengi akıntım oulunca şüphelendim ve dr.a gittim.ultrasonda kese görünmedi,ama daha erken olduğu için görünmemmesi nomal dedi. onun yerine klomen sayesinde bir kistim olmuş, ama önemsiz olduğunu hamileilikle birlikte kaybolacağını söledi. kan testi yapıldı ve çookk yüksek bi hcg çıktı, dr. testi tekararlattı, ve sonuç aynı...ultrasonda tekrar bakıldı veee tatamm tüpümde dış gebelik olduğu söelndi ve hemen lapraskopi olmam sölendi...neye uğradığımı şaşırdımm.. halimi düşünün yani...kendimi arkadaşımla hastaneden attım. başka bir hastaneye gittik, o da aynısını söledi..ve hastaneye yattım, salı günü laprakopi oldum..Allaha şükürler olsun, tüpüm kurtuldu..çünkü onun da gitme ihtimali vardı..sonuçta ameliyat..kistimi de aldı bu ardaa dr...erken tanı ile kurtuldum diyorum, şuan istirahatdeyim..size tavsiyem, mutkala ama mutlaka idrardan sonra kan tahlilini dr.a göstermeniz..şuan iiyim. ve dinlenmek ve uzaklaşmak istiyorum..dr.um kabul etmese de ben klomenin de buna sebep olabileceğini düşünüyorum..ltf dikkatli kullanın..sizi seviyorum..artık çok kk topiğe giremeyebilirim..ii haberlerinizi bekliyorum..Allah'A emanet olun..

arkadasım cok gecmıs olsun.cok uzuldum.Allahtan sana zarar vermeden amelıyat olmussun.sen ıyı olda en kısa zamanda saglıkla bebek sahıbı olursun yıne.bende bu klomen ıcın senınle aynı seylerı dusunuyorum.en kısa zamanda ıyılesmen dılegıyle..cok gecmıs olsun.

cooooook gecmiş olsun arkadaşım .neyse kihemen fark etmişsiniz..
ya o dış gebelik nasıl bişe ki?
ben de herhalde k.k 'de en cok klomen kullanan olcem bu gidişle

merhaba canım doktor ultrasonda baktı overler polikistik dedi ama iyi huylumu kötü huylumu hiç bişy demedi hormon tahlili yaptı cumartesi kontrole gitcem sorarım o zaman tahlil sonucuna da bakacak o zaman, çok bahsetmedi hastalıktan 6 ay kadar öncede muayeneye gitmştim o zaman yoktu yeni olmuş sanırım benim bi düşüğüm var bir yıldan fazla oldu düşük yapalı ama hala olmadı bebiş o zamanlar pko yoktu yeni öğrendim...
ya klomende kist yapıyosa benim kistler azalacagına artacakmı şimdi bilmiyorumkismile kilom iyi canım 1 70 boyum var 60 iloyum 56 idim son bi kaç ayda 4 kilo aldım. pko metabolizmayı yavaşlatıyomuş ondan oldu sanırım ama doktor bana hiç bilgi vermedi ya bu hastalıkla biraz bahsetseydi keşke ben soru sorunca cevap veriyor ancak klava: sinir oluyorum ne var hastaların içini biraz rahatlatsalar yani dimi ama kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 tüylenme de son bi kaç ayda arttı canım pko başladıktan sonra hem kilo aldım hem tüylenme başladı hiç sivilce çıkmayan yüzümde sivilcede çıkmaya başladı hatta bu aralar çoğaldı sıkıntıdan adetlerim çok düzensiz değil yani 30 günde bir adet oluyorum arada bir 3 5 gün gecikiyo ama -tatlicadiarzu- inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürüz :1no2:

bir bildigi var elbet sukur ben karsilasmadim kist gebelige engel degil canim buyuk olmadigi muddetceeeee kolmen kullanipta hamis kalamayan cok kisi varrrr

puffffffff çok bekliycem yani daha bebeğimi görmek için senağlama Allahım bana da nasip et artıııııııııııııııkkkk

bir bildigi var elbet sukur ben karsilasmadim kist gebelige engel degil canim buyuk olmadigi muddetceeeee kolmen kullanipta hamis kalamayan cok kisi varrrr

puffffffff çok bekliycem yani daha bebeğimi görmek için senağlama Allahım bana da nasip et artıııııııııııııııkkkk :Saruboceq:

kuzu bi öğrensek yaaaa
tosuncuk mu gelcek
minik kuş mu gelcek????
:)) cnm valla bı ogrensekk gercekten okadr mrk edıodumkı baska dr gıttım gecen hafta ama gostermedı :)) inşş haftaya bellı olurr :))sennasılsın???

dıyarcım cnm cok cok gecmıs olsunn
Rabbım bırdaha yasatmasın inşşşşş
bol bol dınlen kafano bsalt
ama bızlerı unutma arada gelll:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…