kızlar merhaba benım yaklasık 1 haftadan berı cok akıntım oluo bu normal bişseymı acababilmiyorumkismile klomen kullandım temmuzda tabı bebek olmadı kıst yapmış doktorum ara verdı bugu adet olmam gerekıo ama bişi yok belım agrıo ama ve ok akıntım oluo ne demek oluo bu sımdı bıde fazla umutlanmak istemıorum ben pco hastası oldugum için ilaçsız adet olamıorum belkı yıne oledır ama inş bebek vardır ya offf aglıcam ama cok keyıfsızızmsenağlama bı akıl verın kızlarrrrbilmiyorumkismile
kızlar ayrıca son zamanlardaki düşüncemi sizlede paylaşmak istiyorum
bilemiorum siz ne diyeceksiniz
şu sıralar çok rahatım
diorum ki ben ne yaparsam yapayım vereceği zamanı Rabbim bilio
yani ben ne kadar uğraşırsam uğraşıyım
kendimi ne kadar paralasamda olmayacaksa olmayacaktır.
yani örneğin aşılama olucam o zaman tutucak dicemki aşılamam tuttu
hayır Rabbim nasip etti ben o ay aşılama olmasamda zaten o ay olucak bebeğim
bu düşünceyle inanılmaz rahatım
eşimede söledim hak verdi oda bana
ama tabiii biraz panik bu konularda eşimi
eee bişi yapmayalımmı o zaman dio (ilaç yada tedavi olarak)
bu benim son klomen kullanışm bundada olmazsa rahm filmi çekilcek
sonrada dr.um göbekten iğnelere ve aşılamaya geçeriz dedi
acaba diorum biraz aramı versem
rahim filminden sonra
bence de herşey TAYİN VE TAKDİR EDİLMİŞ.
biz sadece zamanını bilmeden yaşıyoruz. sanki çok eskilerden hatta şimdi bile yumurtlama gününü bilmeyen vs vs sebepleri bilmeden gebe kalan ne kadar kişi var?
önce benim eşim bebek istemedi ikinci sene de ben istemedim.
şimdi istiyoruz Rabbim vermio.
ve biz şunu anladık
bu bi takdir ve kader meselesi.
çarşıya gidip cebinde para varken bişeleer almaya benzemio.
Rabbim "kün" "ol" diyecek "ve olacak" ve yekün"
sadece biraz zaman .
ama o da insanlarda yok zaten Kur'an-ı Kerim'de "İnsanların çok aceleci olduğu" yazar.
GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLERRR....
cnm nasılsın evet haftaya bellı oluck ınşşşgünaydın kızlar, kuzucum bebeğinin cisiyeti haftaya belli olacak demek ayy ne güzel maşallah. Kuzucum aklıma bişey takıldı aşılama olmadan önce eşler ilaç vs. kullanıyormu, yani hemen adet bitince şu gün gel deyip aşılama mı başlıyor
mrb kızlar uğrayamadım bayadır
okuldan sonra eve gelmek bi türlü nasip olmadı
sürekli dışarda işler çıktı
sevdacım okudum yazdıklarını
Rabbim ıslah etsin diorum ,eşinide takdir ettim
sen ve eşin iyi olduğunuz sürece sırtınız yere gelmez arkadaşım hiç takma kafana
eminecim sende uğramışsın bayadır senlede görüşemedik
aşılamalardan bahsetmişsin ya
en çok dr.lara kızdım madem böle bi durum var bunu söylemeleri lazım
biz nerden bilicez ki
ama ben yinede diorum ki bundada mutlaka bi hayır vardır
kuzummmm demek dayanamadın başka bi dr.a gittin
ama miniş göstermemiş
neyse fazla kalmamış 1hafta sonra gösterir inş.
buarada umutlum fazla uğramamış galba
inş. oda iidir
şu sıralar çok rahatım
rahim filminden sonra
mrb fatma akıntı normalde bi hamilelik belirtisi
bende de öle olmuştu hep regl oldum sanıp lavaboya gidiodum bakıodum akıntı
inş. seninde öledir
ama üşütmüş falanda olabilirsin iltihap falanda olabilir
bana sorarsan regl olmassan 2 gün sonra evde bi test yap
canım inş. gebelik belirtileridir.
canımmm inşşş ne guzel soluyosun:1hug:.çok korkuyorum husraana ugrarımeyvahedigeldismile dıe kaç gundur bebek ruyalrı goruorum komsumda gormuş ama cok umutlanmak istemıorum.eet canım aynen ole bıde bugun tam gunum ya dedıgın gıbı üşütmüşte olabılırım hayırlısı canım. sen hamılemısın?a.s.
mrb kızlar uğrayamadım bayadır
okuldan sonra eve gelmek bi türlü nasip olmadı
sürekli dışarda işler çıktı
sevdacım okudum yazdıklarını
Rabbim ıslah etsin diorum ,eşinide takdir ettim
sen ve eşin iyi olduğunuz sürece sırtınız yere gelmez arkadaşım hiç takma kafana
eminecim sende uğramışsın bayadır senlede görüşemedik
aşılamalardan bahsetmişsin ya
en çok dr.lara kızdım madem böle bi durum var bunu söylemeleri lazım
biz nerden bilicez ki
ama ben yinede diorum ki bundada mutlaka bi hayır vardır
kuzummmm demek dayanamadın başka bi dr.a gittin
ama miniş göstermemiş
neyse fazla kalmamış 1hafta sonra gösterir inş.
buarada umutlum fazla uğramamış galba
inş. oda iidir
şu sıralar çok rahatım
rahim filminden sonra
kızlar sizin kocalarınız da benim kocam kadar rahat mı yaaa.
ocaktan beri o doktor senin bu doktor bu tahlil benim geziom. bi kere bile gelmedi. sadece sperm testi için gitti.onu da ben verebilseydim eminim ki gitmezdi. işinden izin alamazmış.
ben o kadar ilaçları işkenceleri cekiom yaaa.
burda okumuştum bazı kocalar da klomen kullanıomuş.
ben yakın zamanda eşime diim ki" doktor eşin de klomen kullansın dedi die...
nerden bilecek .
braz da o hormonlansın.
hormonlu domateslerden farkım kalmadı valla:))))))
Yaaa biz ne zaman hamileyiz haberi verecez yaaaa...Ben çok sıkıldım günleri ayları saymaktan...Sürekli hamile arkadaşlarımın haberini alıyorum...çok kolaymış gibi nasihatlar duyuyorum...Çok sıkıldım çooooooooookkkkkkk bunaldım
selam kızlar, tüm yazıları okuyamadım ama herkesin ii dilekleri için çok teşekkürler..ancak 20 eylül sabahı itibariyle işler kötüye gitmeye başladı..h.sonu kan testi yapmadım... pazatesi sabah kasık ağrısı ile uyandım.ve k.rengi akıntım oulunca şüphelendim ve dr.a gittim.ultrasonda kese görünmedi,ama daha erken olduğu için görünmemmesi nomal dedi. onun yerine klomen sayesinde bir kistim olmuş, ama önemsiz olduğunu hamileilikle birlikte kaybolacağını söledi. kan testi yapıldı ve çookk yüksek bi hcg çıktı, dr. testi tekararlattı, ve sonuç aynı...ultrasonda tekrar bakıldı veee tatamm tüpümde dış gebelik olduğu söelndi ve hemen lapraskopi olmam sölendi...neye uğradığımı şaşırdımm.. halimi düşünün yani...kendimi arkadaşımla hastaneden attım. başka bir hastaneye gittik, o da aynısını söledi..ve hastaneye yattım, salı günü laprakopi oldum..Allaha şükürler olsun, tüpüm kurtuldu..çünkü onun da gitme ihtimali vardı..sonuçta ameliyat..kistimi de aldı bu ardaa dr...erken tanı ile kurtuldum diyorum, şuan istirahatdeyim..size tavsiyem, mutkala ama mutlaka idrardan sonra kan tahlilini dr.a göstermeniz..şuan iiyim. ve dinlenmek ve uzaklaşmak istiyorum..dr.um kabul etmese de ben klomenin de buna sebep olabileceğini düşünüyorum..ltf dikkatli kullanın..sizi seviyorum..artık çok kk topiğe giremeyebilirim..ii haberlerinizi bekliyorum..Allah'A emanet olun..
selam kızlar, tüm yazıları okuyamadım ama herkesin ii dilekleri için çok teşekkürler..ancak 20 eylül sabahı itibariyle işler kötüye gitmeye başladı..h.sonu kan testi yapmadım... pazatesi sabah kasık ağrısı ile uyandım.ve k.rengi akıntım oulunca şüphelendim ve dr.a gittim.ultrasonda kese görünmedi,ama daha erken olduğu için görünmemmesi nomal dedi. onun yerine klomen sayesinde bir kistim olmuş, ama önemsiz olduğunu hamileilikle birlikte kaybolacağını söledi. kan testi yapıldı ve çookk yüksek bi hcg çıktı, dr. testi tekararlattı, ve sonuç aynı...ultrasonda tekrar bakıldı veee tatamm tüpümde dış gebelik olduğu söelndi ve hemen lapraskopi olmam sölendi...neye uğradığımı şaşırdımm.. halimi düşünün yani...kendimi arkadaşımla hastaneden attım. başka bir hastaneye gittik, o da aynısını söledi..ve hastaneye yattım, salı günü laprakopi oldum..Allaha şükürler olsun, tüpüm kurtuldu..çünkü onun da gitme ihtimali vardı..sonuçta ameliyat..kistimi de aldı bu ardaa dr...erken tanı ile kurtuldum diyorum, şuan istirahatdeyim..size tavsiyem, mutkala ama mutlaka idrardan sonra kan tahlilini dr.a göstermeniz..şuan iiyim. ve dinlenmek ve uzaklaşmak istiyorum..dr.um kabul etmese de ben klomenin de buna sebep olabileceğini düşünüyorum..ltf dikkatli kullanın..sizi seviyorum..artık çok kk topiğe giremeyebilirim..ii haberlerinizi bekliyorum..Allah'A emanet olun..
mrhba yakamoz pco bende de var 9 seneden berı.hiç kendılıgımden adet olamıorum olursam ilaçla oluorum.bende klomen kullandım temmuz ayında ama bebek olmadı malesefsenağlama ve kıst yaptı ilaç.eet kıstlre bısey yapılmıo inci gıbı duruo içimizde:kedi: sende nasıl oldu yanı adetlerın duzenlımıydı tuylenme ve sıvılce varmıydı.pco lu ların gebe kalma sansı yuksek dedı doktorum bazen kendılıgınden kalabıolsun bazende tedavı işte.bıde kılo cok onemlı cok kılolu olmaman gerkıo kılolu olmak hamıle kalmana engel.ama allahtan umut kesılmez pco luların ii huylu olanlarıda var sen onlardansan işin kolay yanı benım kı cok uzun sure oldgu için bu gruba dahıl deılımsenağlama allah yardımcımız olsun
bir bildigi var elbet sukur ben karsilasmadim kist gebelige engel degil canim buyuk olmadigi muddetceeeee kolmen kullanipta hamis kalamayan cok kisi varrrr
bir bildigi var elbet sukur ben karsilasmadim kist gebelige engel degil canim buyuk olmadigi muddetceeeee kolmen kullanipta hamis kalamayan cok kisi varrrr
:)) cnm valla bı ogrensekk gercekten okadr mrk edıodumkı baska dr gıttım gecen hafta ama gostermedı :)) inşş haftaya bellı olurr :))sennasılsın???kuzu bi öğrensek yaaaa
tosuncuk mu gelcek
minik kuş mu gelcek????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?