kuzummm nasılsın canım bebiş nasıl göbüş ne alemde çıkış gösterdimi eeee artık büyüyor cinsiyeti de haftaya öğrenecen sanırım sağlıkla gelsin bebişimiz..
cıktı cnmm :)) aam kılo aldımmm ve kotu tarafı kıloyu alttn alıorum bacaklarımdan ve popomdan böle yanlamasına gıdıorum inşş kılo alısım yavaslar
sevdaaaaaaaaaaaaaaaaa senı cok ii anlıorum suannn :)))
amın emosum saglıklı olsunda gerısı boss:)
konusalım bı ara merk ettım senı
kuzum kalp kalbe karşı derlerya aynen öyle aynı anda yazdıkopuyorumnanaktantatlım ben önceki gün arkadaşımın doktoruna gittim tüp bebek için önce sigortadaki hakkımdan yararlanmak istedim eğer olumlu sonuç alamazsam özele giderim diye düşünüyordum doktorla konuştum iki kere aşılama olman lazım dedi bende evet aşılama oldum dedim fakat ben klomenle aşılama oldum devlet iğneyle iki kere aşılama olunca kabul ediyormuş yaptırdığım iki aşılama çöpe gitti doktoruma çok ısrar etmeme rağmen klomenle yapmıştı nedenini anlamadım tekrar aşılama yaptıracam sanırım haa bu arada rahim filmimi sordu onuda doktorum çekti ama bana bişey vermedi eğer o rahim filmi sonuçlarına ulaşamazsam onuda tekrar yaptırmam gerekiyomuş offff anlayacan millet gider mersine ben gidiyorum tersine 4 yıl başa sardım inanılmaz sinirli ve öfkeli günler geçiriyorum ALLAH ımdan sabır istiyorum kuzummm bana dua et...
kızlarrr bızımde cınsıyetını ogrenmemıze az kaldı haftaya persmbe bakalım hayırlısı :)))
oyyy oyyy kuzucuk ne acaba ?
annesinin kuzusu.
aaaaaYYY BİZİM DE böleee yazacağımız günler olurrrrrrrr innnnnnnnşşşşş...."
""kızlae haftaya bebişin cinsiyetini öğrenecez inş.""""" dieeeeeeeee
Yaaa biz ne zaman hamileyiz haberi verecez yaaaa...Ben çok sıkıldım günleri ayları saymaktan...Sürekli hamile arkadaşlarımın haberini alıyorum...çok kolaymış gibi nasihatlar duyuyorum...Çok sıkıldım çooooooooookkkkkkk bunaldım
oyyy oyyy kuzucuk ne acaba ?
annesinin kuzusu.
aaaaaYYY BİZİM DE böleee yazacağımız günler olurrrrrrrr innnnnnnnşşşşş...."
""kızlae haftaya bebişin cinsiyetini öğrenecez inş.""""" dieeeeeeeee
Yaaa biz ne zaman hamileyiz haberi verecez yaaaa...Ben çok sıkıldım günleri ayları saymaktan...Sürekli hamile arkadaşlarımın haberini alıyorum...çok kolaymış gibi nasihatlar duyuyorum...Çok sıkıldım çooooooooookkkkkkk bunaldım
inşş enkısa zamanda cnm verıcksınız
tabıkıde kolay degl ama ınan arkadslarının o destegı bazen senı devam ettırıo
bende burada aylarca agladm her ay husran oldu hep burada arkadslarımın nasıhatları demıorum cunku nasıhat degl destek verıolar yanımızdalr ve bu bı cok seye bedel dı benım ıcın
burada herkez bı donemden gecıo ve sonunda meleklerıne kavusuo Rabbım en kısa zamanda nasıp edıcek ben buna ınanıormopuyorumnanaktansende guzel dusun her ay yenı umutttzemuszemus
canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim..Bazen böyle oluyorum ister istemez karamsarlık oluyor her ay yeniden başlamak zor geliyor hesaplamalar yapmak..Her adet olduğumda on gün kadar böyle olumsuz düşüncelere dalıyorum sonra yumurta gelişti çatladı derken tekrar umutlanıyorum...haklısın aslında arkadaşların desteği önemli bazen işte kendimi kötü hissettiğimde ister istemez iyi şeyleri bile kötü algılıyorum..Allah'ım inşallah dualarımızı kabul edecek...
tek derdı var kıskanclıkk baskada hıc derdı yokkk sen tup bebegemı baslıyorsun arkadasımm ıns tutarr yarabbımmmcanım sevdammm sen kafanı böyle şeylere takma sonuçta prensesi emziriyorsun stres çocuğada geçer derler kaynananın derdi neymiş yeni doğum yapmış gelininin evini karıştırıyor neyse canım boşver sen bebişini düşün onunla ilgilen gerisi boş....bak oda günden güne büyüyor ALLAH ım herkese nasip etsin evlat büyütmeyi...
dur durrr daha basındasın sısmanladıkca ınsan nası sınırlenıyor dımı ama bak gor senın bebek kızzz kıloyu alttan almıssıncıktı cnmm :)) aam kılo aldımmm ve kotu tarafı kıloyu alttn alıorum bacaklarımdan ve popomdan böle yanlamasına gıdıorum inşş kılo alısım yavaslar
sevdaaaaaaaaaaaaaaaaa senı cok ii anlıorum suannn :)))
amın emosum saglıklı olsunda gerısı boss:)
konusalım bı ara merk ettım senı
canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim..Bazen böyle oluyorum ister istemez karamsarlık oluyor her ay yeniden başlamak zor geliyor hesaplamalar yapmak..Her adet olduğumda on gün kadar böyle olumsuz düşüncelere dalıyorum sonra yumurta gelişti çatladı derken tekrar umutlanıyorum...haklısın aslında arkadaşların desteği önemli bazen işte kendimi kötü hissettiğimde ister istemez iyi şeyleri bile kötü algılıyorum..Allah'ım inşallah dualarımızı kabul edecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?