kızlar sizin kocalarınız da benim kocam kadar rahat mı yaaa.
ocaktan beri o doktor senin bu doktor bu tahlil benim geziom. bi kere bile gelmedi. sadece sperm testi için gitti.onu da ben verebilseydim eminim ki gitmezdi. işinden izin alamazmış.
ben o kadar ilaçları işkenceleri cekiom yaaa.
burda okumuştum bazı kocalar da klomen kullanıomuş.
ben yakın zamanda eşime diim ki" doktor eşin de klomen kullansın dedi die...
nerden bilecek .
braz da o hormonlansın.
hormonlu domateslerden farkım kalmadı valla:))))))
çok sıkıldım.30. günde yine hastalandım.
herkes doğum için gün sayıyor ben daha hamile kalamadım,
canım benım saolll Amın inşşş 1 haftamız kaldı hemen gecsede gıtsek :) inşş gosterır bıde o var :))kuzu insallah gonlunden gecen olur bebişinin cinsiyeti.Rabbim hayırlı evlat versın ınsallah.saglıklı sıhatlı olsun.kız erkek hepsi melek:)))sabırsızlıkla beklıyoruz bızde cınsıyetını bebısının:))
arkadaşlar beni ekim ayına listeye yazarmısınız bu ayda olmadı kırmızıları gördüm .....neyse kendinize iyi bakın çalıştıgım için fazla giremiyorum nete ....
merhabalar ben izmirden yeni katıldım 23 yaşındayım 2 aylık evliyim fakat 1,5 yıllık bir beraberliğimiz vardı ve ben hamile kalamadım dün smyrna tıp merkezine gittim bendeki yumurtaların çatlamadıı söylediler çatlamaış yumurtalar varmış birde ben dogum kontrol hapı kullanmadan adet olamıyorum eşiminde sperm sayısı 3000 çıktı ikimizdede sorun varmış yani tüp bebek dediler benim yumurtalarımın çatlaması ve eşimin sperm sayısının artası için önerebiliceniz bişeyler varmı arkadaşlar teşekkürler
yok eşim için hapların bi faydası olamıycanı söylediler yani ikimizdede sorun oldugu için baş başa bi tedavi uygulayıp tüp bebek yapılıcak dediler bu klomen varmış bayanlarda yumurta çatlatma ve erkeklerde sperm sayısını arttırıyormuş galiba acaba kullansak bir faydası olurmu birde bu klomen adet görmemi saglarmı acaba
Benim abimde 4 yıllık evli eşide kendide gayet saglıklı am aolmuyordu 4 sene sonra annemi kaybettik şimdide efeciğ bekliyoruz dünyaya gelsin diye 8 aylık oda allahım banada nasip etsin o kdr çok arzuluyorumki bebeğim gel artık lütfen
kızlar merhaba benım yaklasık 1 haftadan berı cok akıntım oluo bu normal bişseymı acababilmiyorumkismile klomen kullandım temmuzda tabı bebek olmadı kıst yapmış doktorum ara verdı bugu adet olmam gerekıo ama bişi yok belım agrıo ama ve ok akıntım oluo ne demek oluo bu sımdı bıde fazla umutlanmak istemıorum ben pco hastası oldugum için ilaçsız adet olamıorum belkı yıne oledır ama inş bebek vardır ya offf aglıcam ama cok keyıfsızızmsenağlama bı akıl verın kızlarrrrbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?