Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

valla sevgim ne hissedicegimi bende bilmiyorum üfff ya bıktım artık kasık agrısı bel agrısı yok şu gün yumurtladım yok bugün çatladı valla gerçek hayatımı yaşayamaz hale geldim farkında degilim ev işlerini bile kasatır haldeyim adam birgün farkına varcak benim tembelligimin ama ne zaman olur bilemem gerçi uzunca bir süre farketmez temizlikler yeni bitti sayılr kızlar sizi sıkmamışımdır inşallah buay klomen kullandım eger adet olursam birkaç ay ilaçsız devam edeyim sonra bakarız artık

ya ama rahim filmi şart gibi geliyo bana..mesela 15 ay oldu biz evleneli ve yumurtlamamın çok güzel olduğu aylarda bile olmadı bebeğimiz ve gerçekten çok dikkat ettik zamanlamalarına..
vakit kaybetmektense aralıkta da olmazsa ben muhakkak denicem

reyyancım korkma canım biran önce çektir kafanda soru işareti kalmasın hem filimden sonra hamile kalma şansı biraz daha fazla oluyor diye duymuştum arkadaşlardan inşallah tedavindende olumlu sonuç alırsın

evet canım ben de rahim filmi çektiricem ama çok korkuyorumm
ben normal tedavide bile kıvranıyorum ona nasl dayancam bilemiyorum

aynen cnm ya bi iğneyi bilee korka korka yaptrdm bakalım artk dayanıcaz mecbur gülün dikeni hesabı :) olcağı garanti deseler 1 dk durmam ne tedaviler gerekiosa yaptırırm valla :1rolleyes:

reyyancım korkma canım biran önce çektir kafanda soru işareti kalmasın hem filimden sonra hamile kalma şansı biraz daha fazla oluyor diye duymuştum arkadaşlardan inşallah tedavindende olumlu sonuç alırsın

evet canım bende öyle düşünüyorum
canım sen önce de klomen kullanmışmıydın
mide bulantisi yapıyo mu bir de hemen eriyo ağzımda ve çok acı

inş rahmn flmnden sonç alırız tatlım yaa

ilaçsz devam etme olayına sıcak bakıorm aslnda bnde baksanıza bi kaç arkadaşımız öle kalmış en rahatı bnce kafan sakiiin ohhh :roflol:

ilaçsz devam etme olayına sıcak bakıorm aslnda bnde baksanıza bi kaç arkadaşımız öle kalmış en rahatı bnce kafan sakiiin ohhh :roflol:

kaldı ki hormon da almıyosun doğal oluyo ne güzel ya imreniyorum resmen korunmayı bıraktıkları anda hamile kalıyolar ya:sm_confused:.. ben de bir gün gelsin de korunsam diye düşünüyorumsositososito

ewt canım ya artık tüplerim kapalı mı açık mı rahmim normal mi diye şüphe duymak istemiyorum:bbo:.. ama doktorum neden bukadar erteledi bilmiorum

aslnda bakarsan bnm doktormda erteledi 7 ay snra rahim filmi çektrmiş olcaz eğerki aralıkta yaptırırsam onu bnmkide hemen yapmadı aslnda bnmde suçum var dış gebelkten snra bnde 4 - 5 ay kdr korundm istemedm haziranda başladk çalşmaalara ama o gündür bugndr olmuo... bakalım bnde senin gibi çok mrk ediorm tüplerdemi sorn rahm de mi die..

kaldı ki hormon da almıyosun doğal oluyo ne güzel ya imreniyorum resmen korunmayı bıraktıkları anda hamile kalıyolar ya:sm_confused:.. ben de bir gün gelsin de korunsam diye düşünüyorumsositososito

cnm sen ne diosn yaa bnde şu olayı anlamıorm bi türlü kazayla hamile kaldm o nası oluo yaa keşke bi gün bnde kazayla hamile kaldm diyeblsem.. bi arkadaşm var yeni evli hamile kalmş dedi istemiodm ama nası kaldm anlamıorm kazayla oldu dedi bnmde cvbm bnde kazayla nası hamile kalımıo onu anlamıorm:roflol:

öğretmen arkadaşlarımdan biri konuşma esnasında şey demişti,adeti gecikmiş,hemen test yapmış negatif çıkınca havalara uçtum diyo sadaka vercem valla diyo:mymeka: ayyyy içimin yağları eridi yaa nerde o günler
:CüvCüv:

yok yok hacılar hocalar ne varsa deniycem sonunda öle gözüküo :) bu arada ne öğretmenisin cnm.. 86 lısın sanırm dimi yoksa 86 başka bişiin mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…