evet canım ben de rahim filmi çektiricem ama çok korkuyorumm
ben normal tedavide bile kıvranıyorum ona nasl dayancam bilemiyorum
reyyancım korkma canım biran önce çektir kafanda soru işareti kalmasın hem filimden sonra hamile kalma şansı biraz daha fazla oluyor diye duymuştum arkadaşlardan inşallah tedavindende olumlu sonuç alırsın
ya ama rahim filmi şart gibi geliyo bana..mesela 15 ay oldu biz evleneli ve yumurtlamamın çok güzel olduğu aylarda bile olmadı bebeğimiz ve gerçekten çok dikkat ettik zamanlamalarına..
vakit kaybetmektense aralıkta da olmazsa ben muhakkak denicem
inş rahmn flmnden sonç alırız tatlım yaa
valla sevgim ne hissedicegimi bende bilmiyorum üfff ya bıktım artık kasık agrısı bel agrısı yok şu gün yumurtladım yok bugün çatladı valla gerçek hayatımı yaşayamaz hale geldim farkında degilim ev işlerini bile kasatır haldeyim adam birgün farkına varcak benim tembelligimin ama ne zaman olur bilemem gerçi uzunca bir süre farketmez temizlikler yeni bitti sayılr kızlar sizi sıkmamışımdır inşallah buay klomen kullandım eger adet olursam birkaç ay ilaçsız devam edeyim sonra bakarız artık
ilaçsz devam etme olayına sıcak bakıorm aslnda bnde baksanıza bi kaç arkadaşımız öle kalmış en rahatı bnce kafan sakiiin ohhh :roflol:
ewt canım ya artık tüplerim kapalı mı açık mı rahmim normal mi diye şüphe duymak istemiyorum:bbo:.. ama doktorum neden bukadar erteledi bilmiorum
kaldı ki hormon da almıyosun doğal oluyo ne güzel ya imreniyorum resmen korunmayı bıraktıkları anda hamile kalıyolar ya:sm_confused:.. ben de bir gün gelsin de korunsam diye düşünüyorumsositososito
cnm sen ne diosn yaa bnde şu olayı anlamıorm bi türlü kazayla hamile kaldm o nası oluo yaa keşke bi gün bnde kazayla hamile kaldm diyeblsem.. bi arkadaşm var yeni evli hamile kalmş dedi istemiodm ama nası kaldm anlamıorm kazayla oldu dedi bnmde cvbm bnde kazayla nası hamile kalımıo onu anlamıorm:roflol:
öğretmen arkadaşlarımdan biri konuşma esnasında şey demişti,adeti gecikmiş,hemen test yapmış negatif çıkınca havalara uçtum diyo sadaka vercem valla diyo:mymeka: ayyyy içimin yağları eridi yaa nerde o günler
:CüvCüv:
sen kaç dğumlusun canım,nerelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?