Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bu gece iğne yaptırıcam pazarteside aşılama yapılıcak ama ben çok korkuyorum. okudukçada tedirgin olmaya başladım acılı oluyormuş, başarılı olmuyormuş falan.ümitsizlik başladı gene

bu gece iğne yaptırıcam pazarteside aşılama yapılıcak ama ben çok korkuyorum. okudukçada tedirgin olmaya başladım acılı oluyormuş, başarılı olmuyormuş falan.ümitsizlik başladı gene

cnm stres yapmana gerek yok rahim filmi içnde çok ağrılı diolar bnde onu yaptrcm ama katlanıcaz mecbur aşılamanın da ne kdr başarlı olduu hakknda bi fkrm yok cnm

korkma cnm zaten film çekilmeden önce ağrı kesici iğne yapıyorlar yani bana dr.um yaptı ama genede ağrılıydı benimde canm tatlı biraz ama dediğim gibi faydalı ve bence şart bir test.

korkma cnm zaten film çekilmeden önce ağrı kesici iğne yapıyorlar yani bana dr.um yaptı ama genede ağrılıydı benimde canm tatlı biraz ama dediğim gibi faydalı ve bence şart bir test.

istiorum ztn bnde artık nolucaksa olsn diorum sıkıldm çnkü yaa hayatımn her dönemi tedaviler üzerine kurulu düzenm kalmadı yordu bni iyiiden iyiye.. cnm inş senin başarılı olur aşılaman ne zmn yatrcan ?? nası olcağı konusunda bi fkrn varmı

bizler çok takıyoruz artık iice şartlandırdık kendimizi.oluruna bırakmıyoruz rüyamda bile görüyorım daha kötüsünü söyliyim size bebek düşünmekten eşimin doğumgününü unutmuşum düşünebiliyormusunuz.yani tedaviydi bebekti dr. du kafyı yicem yaa

hiç bir fikrim yok 1 saat sonra çatlatma iğnesi olcam pazarteside eşimin spermlerini direk yumurtalarıma koyıcaklar şans % 2 daha artıyormuş. sağlıklı spermleri seçip yapıyorlarmış

hiç bir fikrim yok 1 saat sonra çatlatma iğnesi olcam pazarteside eşimin spermlerini direk yumurtalarıma koyıcaklar şans % 2 daha artıyormuş. sağlıklı spermleri seçip yapıyorlarmış

cnm bnm durumumda aynı rüyamda hep kucağımda bebek görür oldm bide o kalmadı fal baktırıorm falmda çıkıo 3 ay içnde hamilesn die sürekli hamilesnde diolar pek inanmıorm ama heralde inanmak istediim bişi olduğu içinde fallarıda düşünür oldm :1rolleyes:
bu arada aşılama çok başarlı bişi demio kimisi kimisi daha iyi diyo blemiorm hiç yaptrmadm vede yaptran bi arkadaşm olmadı .ama bnce normal yolla kalamayan bu şeklde denemeli ki bncede başarılı bişi olur die düşünüyrm hamile kalırsn belkide bu ay hee??:CüvCüv:

inş tatlım hepimiz kalalım yaaa. bu arada sen klomen falan kullandın mı

gonaphene kullandm bn cnm snrada prengyl iğnemi oldm.. adetm yrn bgn yaptm test negatf çıktı moralm çok bozktu ama toparladm brz kndimi bi arkadaşmz varmş moril oda 2 gün öncesnden yapmş negatf çıkmş snra adeti geckm hamle olduunu örenmşş acaba demeye başladm şmdide.???kafamçokkarıştı

benim bir ark. adet günü test yaptı pozitif çıktı bide bekleyin derler. birtaneside baya sonra çıktı. anlamıyorum valla bende. umut güzel şey umutsuz olmuyo ama fazlda kaptırmamak lazım sonra çok üzülüyoruz demi cnm. ii olalım yaaa bırakalım herşey olcağına varır nasılsa .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…