Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

çok sağolun kızlar ya en olmaz dediğim ayda allah nasip etti.
Stresten kurtulun ve olacak diye düşünün olacak tamam mı hepinizin en kısa zamanda olacak...
Pazar günü kontrole gideceğim yazarım bebişle ilgili gelişmeleri

offfffffff canım ya işte ben doktoruma hiç güvenemedim hala da kuşkularım artıyo..
ben 5.günü başladım klomene ve dr adetin 14.günü gel dedi:mymeka:
çatlatma iğnesi yapmicaksa ben neden ilaç kullanıyorum ki anlamadım
ne yapsam acaba erken mi gitsem kafam karıştıı
[/QUOTE]

canım ben 3.gün baaldım klomene.11.gün gittim bi kontrole.14mm olmuştu yumurtam.14.gün pazara geliyordu yoksa 14.gün gel diyecekti.o yüzden 13.gün tekrar gittim yumurtam 18mm olmuştu. çatlatma iğnesini ogün vurduk. sen doktorum hangi gün gel diyosa o gün git. kafana takma.veren allah verir inşallah.

kızlar birde size bilgi vereyim ankarada bir arkadaşıma doktor iş işlemesini önermiş.stresi önlemek için.hani biz kafaya takıyoruz yaa. bende atkı işlemeye başladım.kafam dağılıyor düşünmüyorum. okuldada zaten çocuklarla uğraşmaktan düşünmüyorum.sizlerde eğer kafaya takıyorsanız örgü, dantel,takı gibi uğraşılarla uğraşabilirsiniz.

kızlar semacımız biraz fazla migde bulantısı çekiyor ve zamanını dinlenmekle geçirmek zorunda kaldıgı için bizlere fazla ugrayamıyor ama olsun kendini iyi haissetigi zaman bebişten haberler veriri bize
mehtapcım sagol canım bende senin gibi düşünüyorum bebişi kucagına aldıgı zaman eşim bunları unutacak ve tadını çıkaracak minigin ah keşke o günlerin hayali bile güzel

amin canım inş ya. rabbim bebişsiz ev bırakmasın herkesin kucağını doldursun.mide bulantıların için dr bişi önermedimi canım?valla ben her ay(( heh tamam işte bu ay kesin hamişimdir)) dediğim zaman olmadı o yüzden oluruna bıraktım tatlım.
sağol canım gerçekten öyle, kafaya takınca olmuyor. bende duymuştum ve kızıma yelek örmeye başladım.hiç aklıma gelmiyo acaba varmı, yokmu ya olmazsa diye düşüncelerden uzağım şimdilik...
ah canım mide bulantısı zor ama bebiş için her zorluğa değer.bebişide kendiside iyi olsun yine gelir, semacım vefalıdır bekleriz.başak canım niye hayal olsunki inan hayırlısıyla o günlerde gelecek pek yakında..

kızlar bende 3 aydır klomen kullanıyorum ama hala kalamadım sizleri okuyorum fark doktorum bana 6 ay kullanacağız dedi ama şu gün gel çatlatma iğnesi yapalım filan demedi anlam veremiyorum sizce neden:çok üzgünüm:

nabersiniz bakalım azcık ii oldum uğrayayım dedim biz şimdilik iiyiz bebişle teyzeleriiii bulantlarımız çok ama idare ediyoruz salı günü kontorülümüzvar bebek olduğu belli olcak inşallah hemen resmini koyarım teyzeleri sizleri çok özlüyorum bana kısmayın ben burda duramasamda dualarım sizlerle emin olun rabbim tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin inşallahhhh

progesteron testinde değerlerim düşük çıkarsa ilaç tedavisine devam mı ediliyor yoksa başka yöntemmi kullanılıyor??

cnm belkide senin yumurtalılar kolay çatlıodur yani iğneyle çatlatmaya gerek duymamştr.. yoksa eer onda bi sorun olsaydı verirdi die düşünüorm

iyi geceler arkadaşlar ben bugün doktora gitim 12günümdüklomen kullandım yumurtam daha 15 olmuşpazartesi tekrar görüşelim dedi birde sadece sağ tarafta varama daha oluşabilir dedi.sizce normalmizaten pek umudum yok o yüzden aralık listesine girmek istemedim.klomende 2 ayım Allah hepimizin yüzünü güldürsün

doktorunun 6 ay kullanacagiz demesi ilginc. 3 ay ustuste'den daha fazla onermiyorlar genellikle, cunku kist olusturma riski var.

catlatma ignesini yapmamasinin nedeni nedir?

canım sağol cvp için işte bana çatlatma iğnesini yapmamasını bilmiyorum hiç öle bişey demedi sizleri okuyunca öğrendim 6 ay kullanacağız ama okadar sürmez en kısa zamanda kalırsın dedi benim daha ilk olacak rabbim izin verirse o yüzden çok tecrübeli deilim

cnm belkide senin yumurtalılar kolay çatlıodur yani iğneyle çatlatmaya gerek duymamştr.. yoksa eer onda bi sorun olsaydı verirdi die düşünüorm

canım cvp için sağol insallah öyledir hiç bi fikrim yok o yüzden size danıştım ama bu ay adetimi bekliyorum eğer bu ayda yoksa doktoruma tekrar gidip danışacağım bu iğneyi filan soracağım

sunnes canım evet başka yumurtan olabilir ama geç çatlayabilir şuanki yumurtan çok güzel gelişmiş inşallah sonuç alabilirsin
listeye yazılmak istedigin zaman yazılırsın güzelim yeterki sen kendini iyi hisset moralin yerinde olsun bakarsın direk hamiş listesine geçersin inşallah

canım bana mı dedin
ya bilg.okadar yavaş ki sayfalar geç açılıyo.. yoksa sana neden cvp vermiyim:1hug::asigim:a.s.

sözüm sadece san degildi canım

canım normal adet tarihin neydi bikaçgün içinde olcaksan bu leke normal ama daha varsa adet tarihine bu güzel haber,yerleşme kanaması olabilirkaydirigubbakcemile2

saol cevap yazdıgın için a.s.

tamam canım çalış sen bir şeklide allahım hepimizin muradını versin:1hug:

canım belkide bebiş vardır yerleşme kanamasıdır istersen bi test yap he.

cevap yazdıgın için teşekkürler a.s.evet canım
yarın aça karnıma test yapıcam ama bundan sonra buraya girmeyi pek düşünmüyorum allahım hepimize en kısa zamanda göbişli yapsın..

olucak okadar demi canım bebişimizi istiyoruz zorluklarına mecbur katlanıcaz allahım sana şifalar versin en kısa zamanda iyileşirsinde geçer bulantıların
buarada beyaz melek seninde iyi olmana sevindim umarım böyle devam eder.

cevap yazdıgın için teşekkürler a.s.evet canım
yarın aça karnıma test yapıcam ama bundan sonra buraya girmeyi pek düşünmüyorum allahım hepimize en kısa zamanda göbişli yapsın..[/QUOTE]

cnm norml adet kanaman oldmu mrk ettmm???????

sevgim galiba artık seni burada fazla göremiycez gibi öyle karar vermişsin ama bir ara bende seningibi düşünmüştüm burada fazla vakit geçirince kafama daha çok takıyorum zannettim ve bir süre girmedim ve degişen birşey olmadı yine aklımdan çıkmadı bebek meselesi neden olmuyor diye ama sonuç degişmedi yine burdayım kararına saygı duyarım canım kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap unutma ki bizler burada her zaman yanında olacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…