reyyan klomene adetin 5. gunu mu basladın.
genelde 5-9 gunler ilac içilir bir gun ara yani 11. gun gidilor sonra duruma gore hergun yada gun asırı idilior. sen sayet 3. gunu basladı isen bazı dr lar boyle yapıyor ozmaan anlıycam 4 gun sonra cagırınca 11, gun oluyor yine. ama adetin 5. gunu basladın ve ilac bitsin 4 gun sonra gel diyorsa çok enteresan. ya catlatma ignesi vermiycek kendi haline bırakcak catlaınlar diye sonucu abakmaya cagırdı o kadar ğeç yada bilmiyorum ???
ben iyiyim tatlım ya pazar günü doktora gideceğim bakalım nasılmış bebiş.ara ara karnım ağrıyo..bide arada bulantım oluyo ama çok değil.zaten bulantılar 7. Haftadan sonra başlıyormuş
allah sizlere de nasip edecek inşallah en kısa zamanda
amin canım inş ya. rabbim bebişsiz ev bırakmasın herkesin kucağını doldursun.mide bulantıların için dr bişi önermedimi canım?valla ben her ay(( heh tamam işte bu ay kesin hamişimdir)) dediğim zaman olmadı o yüzden oluruna bıraktım tatlım.çok sağolun kızlar ya en olmaz dediğim ayda allah nasip etti.
Stresten kurtulun ve olacak diye düşünün olacak tamam mı hepinizin en kısa zamanda olacak...
Pazar günü kontrole gideceğim yazarım bebişle ilgili gelişmeleri
sağol canım gerçekten öyle, kafaya takınca olmuyor. bende duymuştum ve kızıma yelek örmeye başladım.hiç aklıma gelmiyo acaba varmı, yokmu ya olmazsa diye düşüncelerden uzağım şimdilik...kızlar birde size bilgi vereyim ankarada bir arkadaşıma doktor iş işlemesini önermiş.stresi önlemek için.hani biz kafaya takıyoruz yaa. bende atkı işlemeye başladım.kafam dağılıyor düşünmüyorum. okuldada zaten çocuklarla uğraşmaktan düşünmüyorum.sizlerde eğer kafaya takıyorsanız örgü, dantel,takı gibi uğraşılarla uğraşabilirsiniz.
ah canım mide bulantısı zor ama bebiş için her zorluğa değer.bebişide kendiside iyi olsun yine gelir, semacım vefalıdır bekleriz.başak canım niye hayal olsunki inan hayırlısıyla o günlerde gelecek pek yakında..kızlar semacımız biraz fazla migde bulantısı çekiyor ve zamanını dinlenmekle geçirmek zorunda kaldıgı için bizlere fazla ugrayamıyor ama olsun kendini iyi haissetigi zaman bebişten haberler veriri bize
mehtapcım sagol canım bende senin gibi düşünüyorum bebişi kucagına aldıgı zaman eşim bunları unutacak ve tadını çıkaracak minigin ah keşke o günlerin hayali bile güzel
kızlar bende 3 aydır klomen kullanıyorum ama hala kalamadım sizleri okuyorum fark doktorum bana 6 ay kullanacağız dedi ama şu gün gel çatlatma iğnesi yapalım filan demedi anlam veremiyorum sizce neden:çok üzgünüm:
doktorunun 6 ay kullanacagiz demesi ilginc. 3 ay ustuste'den daha fazla onermiyorlar genellikle, cunku kist olusturma riski var.
catlatma ignesini yapmamasinin nedeni nedir?
cnm belkide senin yumurtalılar kolay çatlıodur yani iğneyle çatlatmaya gerek duymamştr.. yoksa eer onda bi sorun olsaydı verirdi die düşünüorm
canım bana mı dedin
ya bilg.okadar yavaş ki sayfalar geç açılıyo.. yoksa sana neden cvp vermiyim:1hug::asigim:a.s.
canım normal adet tarihin neydi bikaçgün içinde olcaksan bu leke normal ama daha varsa adet tarihine bu güzel haber,yerleşme kanaması olabilirkaydirigubbakcemile2
sagol canım valla adamcaz iki büklüm geziyor ama benden kurtulamıyor neyapayım kendimi kötü hissetim eşime karşı ama bu günleride boş geçiremem ilaç içtim yumoşlar büyüdü degilmi ama ilgin için sagol canım öptüm kaydirigubbakcemile3
nabersiniz bakalım azcık ii oldum uğrayayım dedim biz şimdilik iiyiz bebişle teyzeleriiii bulantlarımız çok ama idare ediyoruz salı günü kontorülümüzvar bebek olduğu belli olcak inşallah hemen resmini koyarım teyzeleri sizleri çok özlüyorum bana kısmayın ben burda duramasamda dualarım sizlerle emin olun rabbim tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?