semacım kendini iyi hissettikçe bizi unutma bebişinin haberlerini ver, resmini koy tabi annesi bize bi umut olur bulantılarında tez vakitte geçer inş.bak teyzeleri haber bekliyor.yerim ben onuuuu:1hug::ecrin_bebek:nabersiniz bakalım azcık ii oldum uğrayayım dedim biz şimdilik iiyiz bebişle teyzeleriiii bulantlarımız çok ama idare ediyoruz salı günü kontorülümüzvar bebek olduğu belli olcak inşallah hemen resmini koyarım teyzeleri sizleri çok özlüyorum bana kısmayın ben burda duramasamda dualarım sizlerle emin olun rabbim tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin inşallahhhh
canım sevinçli haberlerini bekliyorum.niye girmiceksinki kıs burda birbirimize destek oluyoruz hamiş haberlerini duydukça bi umut doğuyor içimize.ama tabii senin kararınada saygı duyarım.yinede bizi boşlama arada uğra tatlım.cevap yazdıgın için teşekkürler a.s.evet canım
yarın aça karnıma test yapıcam ama bundan sonra buraya girmeyi pek düşünmüyorum allahım hepimize en kısa zamanda göbişli yapsın..
dün dr.a gittim..sonucumu biliyorsun fsh:15.57..çok ama çok yüksekmiş..dr. istiyorsanız direk tüp bebege gidin elinizi çabuk tutun birkaç ay sonra budegeride bulamayabilirsin o zman tüp bebek bile yapmazlar sana dedi..yumurtama yinede baktı bu seferde..çok ilginç çok güzel bir yumurtanız var o değere göre hayret dedi..çatlatalım dedi..dün iğnemi vuruldum kızlar...belki bu ay hamile kalırsın hiç gerek bile olmaz bak yumurtan çok güzel dedi dr. desede içimden birşeyleride kopardı kendinden habersizce..dünden beri çok kötüyüm..isyanlık asilik değil lütfen yanlış anlamayın beni..ama bu kadarda kötü durumda değilimdir diyordum hep..ama durum çok ciddi maalesefki..dünden beri aglıyorum kendime hakim olamıyorum gözyaşlarım benden habersizce süzülüyor yanaklarımdan.
sevgim galiba artık seni burada fazla göremiycez gibi öyle karar vermişsin ama bir ara bende seningibi düşünmüştüm burada fazla vakit geçirince kafama daha çok takıyorum zannettim ve bir süre girmedim ve degişen birşey olmadı yine aklımdan çıkmadı bebek meselesi neden olmuyor diye ama sonuç degişmedi yine burdayım kararına saygı duyarım canım kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap unutma ki bizler burada her zaman yanında olacagız
dün dr.a gittim..sonucumu biliyorsun fsh:15.57..çok ama çok yüksekmiş..dr. istiyorsanız direk tüp bebege gidin elinizi çabuk tutun birkaç ay sonra budegeride bulamayabilirsin o zman tüp bebek bile yapmazlar sana dedi..yumurtama yinede baktı bu seferde..çok ilginç çok güzel bir yumurtanız var o değere göre hayret dedi..çatlatalım dedi..dün iğnemi vuruldum kızlar...belki bu ay hamile kalırsın hiç gerek bile olmaz bak yumurtan çok güzel dedi dr. desede içimden birşeyleride kopardı kendinden habersizce..dünden beri çok kötüyüm..isyanlık asilik değil lütfen yanlış anlamayın beni..ama bu kadarda kötü durumda değilimdir diyordum hep..ama durum çok ciddi maalesefki..dünden beri aglıyorum kendime hakim olamıyorum gözyaşlarım benden habersizce süzülüyor yanaklarımdan.
sevgim canım benim evet ya yanlış anlamışım kusurabakma bende içten içten üzülmüştüm ama neyse canım
testi erken yapmışsın ama insan dayanamıyor degilmi seni çok iyi anlıyorum birtanem üzülme ben buay eşimi hastada olsa biraz rahat bırakmadım ama birliktelik yaşarken kesinlikle hamile kalmak fikrini aklımdan çıkarttım bakalım hayırlısı allahtan canım kafaya takmakla inanki elime hiçbirşey geçmiyor
sevgim kırmızıları görmeden umudunu kırma canım bir arkadaşımız var moril oda adetinden 2 gün önce yapmıştı negatifti ama adeti gecikti ve şuan hamile dur bakalım eger adet sancıların yoksa umut vardır bence bazı dr adet sancısı gibi hissedilir hamileyken diyor ama bence adet sancısı anlaşılıyor canım hakkında hayırlısı
yumurtlama dönemim bitti zannedrsem kasıklarımın agrısı kesildi inşallah buay çalışmalarımız sonuç verir akşam üzeri fındıgım birşey istedi onu almaya giderken sanki bir an adet sancısı gibi bir sancı hissettim eyvah dedim buay erkenmi olcam yine diye düşündüm daha vakit var 9 gün sonra bekliyorum ama bukadar erken belirti olmaz zannedersem ne sancısıydı anlayamadım
canım benim hemen umudunu kırma dur bakalım geçsin adetin,yrn adet günüm bgn test yaptm sonuç negatif moralim çok bozuldu yaa.. umudum yinede yoktu ama yinede umutsuzluun içinde bi umut olur hep bendede o vardı ama çok üzgünüm...:çok üzgünüm:
canım benim hemen umudunu kırma dur bakalım geçsin adetin,
ben artık kolay kolay idrar testi yapmamaya karar verdim geçen ay okadar ümitlenmştim ki oldu galiba diye 5 defa test yapmıştım ama negatif:1no2: insan çok kötü hissediyo kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?