Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

dün dr.a gittim..sonucumu biliyorsun fsh:15.57..çok ama çok yüksekmiş..dr. istiyorsanız direk tüp bebege gidin elinizi çabuk tutun birkaç ay sonra budegeride bulamayabilirsin o zman tüp bebek bile yapmazlar sana dedi..yumurtama yinede baktı bu seferde..çok ilginç çok güzel bir yumurtanız var o değere göre hayret dedi..çatlatalım dedi..dün iğnemi vuruldum kızlar...belki bu ay hamile kalırsın hiç gerek bile olmaz bak yumurtan çok güzel dedi dr. desede içimden birşeyleride kopardı kendinden habersizce..dünden beri çok kötüyüm..isyanlık asilik değil lütfen yanlış anlamayın beni..ama bu kadarda kötü durumda değilimdir diyordum hep..ama durum çok ciddi maalesefki..dünden beri aglıyorum kendime hakim olamıyorum gözyaşlarım benden habersizce süzülüyor yanaklarımdan.

semacım kendini iyi hissettikçe bizi unutma bebişinin haberlerini ver, resmini koy tabi annesi bize bi umut olur bulantılarında tez vakitte geçer inş.bak teyzeleri haber bekliyor.yerim ben onuuuu:1hug::ecrin_bebek:
cevap yazdıgın için teşekkürler a.s.evet canım
yarın aça karnıma test yapıcam ama bundan sonra buraya girmeyi pek düşünmüyorum allahım hepimize en kısa zamanda göbişli yapsın..
canım sevinçli haberlerini bekliyorum.niye girmiceksinki kıs burda birbirimize destek oluyoruz hamiş haberlerini duydukça bi umut doğuyor içimize.ama tabii senin kararınada saygı duyarım.yinede bizi boşlama arada uğra tatlım.

canııım bu kadar stres yapma benimde fsh değerim 10.79 çıktı dr'um hamiş kalman çok zor dedi.yinede umudumu kaybetmedim.yumoşunda büyümüş iğnenide olmuşsun ooh bol bol çalış umudunu yitirme hemencecik inş hamiş kalırsın bu ay.ağlama kıyamam :teselli:MEVLAM hayırlısıyla sanada verecektir dualarım tüm bebiş isteyenlere.

slm kızlar aabeyazmelek cnm aşılamayı ssk karşılamaıyor deglmi dogrumu anladım?bende dn doktorumun muayenehanesini aradım sekreteri vardı ona sordum oda bildigi ile anlattı rahim filmi için hastanede pek yaptırmıyor laboratuarda yaptırıyor dedi hastanede asistanlar yapıyormuş o yüzden pek yaptırma taraftarı degil dedi oda özel olunca tahminen 200 tutuyor dedi.aşılama ise muayenehanesinde yapacakmış sperm tahlini falanda yine laboratuarda oda 100 tutuyormuş aşılama fiyatının sordum normalde 360 ama size daha uyguna yapar dedi sürekli gittigim tanıdıgım doktorda..toplamda aşagı yukarı 550 gibi tutuyor bu arada rahim filminden sonra aşılama için ilaçları ssk karşılıyorsa ona ne kadar veririm bilmiyorum..doktorumla p.tesi konuşacam ayrıntı lı olarak..

beyaz melekcim maşallah allah bebişlerinizi nazardan saklasın..bakalım bebişin ne alemde p.tesi yazarsın artık..
serenalar aşılama yapılmış inş senden müjdeli haberleri alırız yakın zamanlarda..kendini iyi hissettiginde bize neler yapıldıgını ayrıntısı ile yaz lütfen yakınlarda bende yaptıracam galiba..bu aydan bir şey çıkmazsa...kızlar nasılsınız?

cnm yanlış anlaşıldm sanırım ben diilim girmiycek olan aabeyazmelek öle yazmştı bn sadece alıntısını yapmak istemiştim ama bn yazmışım gibi çıktı orda grmezmiyim cnm hep burdayım.. aabeyazmelekcim snde yanlış anlamşsn tatlım.. neyse düzelttim ama kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3zaten bu sayfanın üst taraflarına bakarsanız mehtap gülü'de alıntısını yapmş cvp vermiş ama bnde bn yazmışım gibi çıkmış.. yanlışlık oldu. olsun...:roflol:

cnm allah büüyk sıkma canını bak doktorn bile demiş bu değere göre çok güzel bi yumurtanz var die.. imkanszdan bişi oluşmuş gibi... inancını yitirme herşey gzl olcak görceksn:teselli:

yrn adet günüm bgn test yaptm sonuç negatif moralim çok bozuldu yaa.. umudum yinede yoktu ama yinede umutsuzluun içinde bi umut olur hep bendede o vardı ama çok üzgünüm...:çok üzgünüm:

sevgim canım benim evet ya yanlış anlamışım kusurabakma bende içten içten üzülmüştüm ama neyse canım
testi erken yapmışsın ama insan dayanamıyor degilmi seni çok iyi anlıyorum birtanem üzülme ben buay eşimi hastada olsa biraz rahat bırakmadım ama birliktelik yaşarken kesinlikle hamile kalmak fikrini aklımdan çıkarttım bakalım hayırlısı allahtan canım kafaya takmakla inanki elime hiçbirşey geçmiyor

aklıma fala gelmiodu aslnda bu ay pek eskisi gibi ama dediim gibi umutsuzken bile bişi geçio içinden o vardı sadece.. yinede erken mi yaptm testi belli olurmu sence cnm şmididen yoksa beklemelimiyim?? yrn adet günüm normalde.. aama eğer yok belli olurdu diyosan açık açık söle artık umutlanmak istemiyorm çünkü yaa:çok üzgünüm:

mehtap gülü sevgim 21 saolun kızlar..mehtapcım senin degerin benden çok çokkk iyi..normalden çok azı birşey yüksek gayet normal fsh değerin..benimki 16 neredeyse düşün..elbetteki umudum var umudumu kaybetmedim Allaha şükürki 1 ewladımda var..gönül işte bu yinede istiyor..bu kadar kötü durumda hiç düşünmemiştim kendimi neden bilemiyorum..ama olacak benim içime doğuyor..oğlumdada çok uğraşmıştım buda uğraştıracak beni ama olacak inşallah hayırlısıyla ..Rabbim hayırlı sağlıklı ömrlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..:Saruboceq:

sevgim kırmızıları görmeden umudunu kırma canım bir arkadaşımız var moril oda adetinden 2 gün önce yapmıştı negatifti ama adeti gecikti ve şuan hamile dur bakalım eger adet sancıların yoksa umut vardır bence bazı dr adet sancısı gibi hissedilir hamileyken diyor ama bence adet sancısı anlaşılıyor canım hakkında hayırlısı

inş bnmkide o arkadaşımız gibi olur durumum.. dediin gibii cnm hayırlısı olsn çok teşekkr ederm hayatm yinedea.s.

yumurtlama dönemim bitti zannedrsem kasıklarımın agrısı kesildi inşallah buay çalışmalarımız sonuç verir akşam üzeri fındıgım birşey istedi onu almaya giderken sanki bir an adet sancısı gibi bir sancı hissettim eyvah dedim buay erkenmi olcam yine diye düşündüm daha vakit var 9 gün sonra bekliyorum ama bukadar erken belirti olmaz zannedersem ne sancısıydı anlayamadım

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

22 11 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************

KASIM LİSTESİ

GAMZELİ...................................................19 KASIM????????
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM ????????
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM ????????
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM ???????
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23KASIM
sevgim21:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 KASIM
simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24KASIM
mavioje :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25KASIM (aşılama )
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26KASIM
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
elmas kahraman:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21KASIM
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30KASIM
doruk::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: aşılama yapıldı beklemede

HABER ALAMADIKLARIMIZ ?

loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 KASIM??????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM???????
balımnur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM??????
nurunisa :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM???????
beyza :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:17 KASIM??????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

ARALIK AYI LİSTEMİZ...

başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ARALIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
MİLKSHAKE:::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARAKIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK

KIZLAR BİR HAMİŞİMİZ DAHA VAR BERAY HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

cnm bnde de öle oldu bu ay adetimin 20. günleri falan başladı 4 - 5 gün sürdü o sancılar bnde blmiodm ama ne sancıları olduunu

yrn adet günüm bgn test yaptm sonuç negatif moralim çok bozuldu yaa.. umudum yinede yoktu ama yinede umutsuzluun içinde bi umut olur hep bendede o vardı ama çok üzgünüm...:çok üzgünüm:
canım benim hemen umudunu kırma dur bakalım geçsin adetin,
ben artık kolay kolay idrar testi yapmamaya karar verdim geçen ay okadar ümitlenmştim ki oldu galiba diye 5 defa test yapmıştım ama negatif:1no2: insan çok kötü hissediyo kendini..

çok üzüldm bu ay tedaviye başladığm içindi belkide umudm yoktu aslnda ama yinede bişiler geçio aklndan.. allahtan hayrlısını diliorm ztn hep bakalım nolcak bekliorm olsamda gtsem doktora rahim filmi çektrcem sanırım bu kafamçokkarıştı

evet canım ben de rahim filmi çektiricem ama çok korkuyorumm
ben normal tedavide bile kıvranıyorum ona nasl dayancam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…