gamzeli canım peki test yapsan bir evde yada hastanede yaptırsan canım belki hamilesindir belirtilerinde yani lekelenmelerin olmamış inşallah güzel haberler verirsin canım
Günaydın kızlar ben bu akşam doktora gidicem iş çıkışı randevum var çok korkuyorum yeni bi tedaviye başlıcam umutlu olmam lazım ama olamıyorum bakalım artık doktor ya ilacın dozajını arttırır yada iğne verir yumurtaları büyütmek için. Ben 4 aydır tedavi görüyorum 3 ay gonaphene 1 ay klomen kullandım günde 2 adet ama tam gelişmedi yumurtalar sanırım. Rahim filmide çektirdim şükür temiz çıktı tek sorun yumurtaların istenilen büyüklüğe gelmemesi inş artık bebişime kavuşurum
canım bilmiyorum deniyormusun ama birkaç öneride bulunmak istiyorum.....
bilmiyorum yazılarımı okumuşsundur benim yumurtalarımın gelişmediğini bırak 2 aydır küçücük bile bir yumurtam yoktu klomen kullandığım halde minik bile yoktu.....
bu ay günde 2 doz klomen kullandım ve onun yanına ek olarak hergün sabah akşam çörekotu, bal ve tarçın karışımını yedim ve incir suyu kürünü uyguladım 11. güne kadar ve hiç yumurtası olmayan benim 12. gün gittiğim muayenede kocam 25 mm'den büyük bir yumurtam oldu hoş bu kadar büyükte iyi değil belki çatlamama ihtimali var düşünsene benim hiç olmayan yumurtamı bu kadar büyüttüğüne göre senin küçük yumurtalarınıda geliştirir tatlım istersen sende bunlardan birini deneyebilirsin sonuçta yumurtan oluyor o bir şekilde gelişir canım bozma moralini yola devam ne yapalım bizimde kaderimiz buymuş.... rabbim çabalarımızın sonucunu verecek mutlaka.....
valla canım sorma benimde canım biraz tatlıdır ama acıyada dayanıklıyımdır ama nerde rahim filmim benim çok kötü geçti bagırdım agladım işlem bittikten sonra yattıgım yerden kalkamadım yürümekte zorluk çektim şimdiki aklım olsa aenstesiyle yaptırırdım seni korkutmak için yazmadım ama bence işini garantiye al aenstesiyle yaptır derim ben birde şu var tabi herkezin aynı olucak diye bir kaide yok bünyedeyn bünyeye degişiriyor allah yardımcın olsun..
yaa tayzemde yaptrmş öncedende ondan biliorm acısını... peki senin sorunun neymş filmde ne gördüler cnm??
merhaba arkadaşlar
aranıza bugün katıldım,bende bu ay ganopen kullandım regl tarihim 29ekim son günler geçmek bilyo sanki daha önce kullananlar varmı aranızda benim çok sancım oldu ilaç bittikten sonra sizce bu normalmi
tabikide canım hoş geldinkaydirigubbakcemile5Beni de tekrar listeye ekler misiniz?Yeni tarihim 23Aralık
canım hayırlısı olsun hamile degilsende üzülme hayırlı zaman degilmiş de geç tabi inşallah hamilesindirde temenlimiz oo:1hug:dün geceden beri göğüslerim fena şekilde sızlamaya başladı..adet olmadan önce olurdu genelde,bugün de bekleyeceğim,olmazsa yarın sabah kan testi yaptırıcam...hayırlısı artık,inşallah hamileyimdir...değilsemde bir an önce adet olsamda gonaphene başlasam:uhm:
günaydın kızlar..başakcim ama seninde 1 aralık dglm hemde idrar için erken yapmışsın testi bir arkadaş kanda baktım muhtemel döllenmeden 8 gün sonra negatif çıkmış sonra tekrarladıgında pozitifi görmüş..idrarda erken geldi bana bende senle aynı gündeyim (31 günden saydım ben tabii biraz da düzensiz oldugundan bu tarihi verdim)ha bu arada bu ay ilk defa klomen kullandım bu benim reglimi günümde getirirmi?ne zaman regl olabilecegimi bile kestiremiyorum da ona göre kan testi yaptırırım..
kızlar size bişey sorucam ben cumartesi adet oldum o akşa acayip bi sancı vardı karnımda sbaha kadar devam etti ölüyodum sancıdan sonra wcye bi gittim kocaman bi parça sert taş gibi pedime düşmüş kızlar bu nedir acaba arada böle akıntı oluyodu ciğer gibi ama bukadar büyük ve sert olmuyodu ki bu parça düştükten sonra sancı felan kalmadı bende acaba neyin nesi kızlar
Bu arada bugün benim doğum günüm malesef bebiş bu ayda gelmedi allah hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin birde sanırım bugün esrako arkadaşımın doğum günüydü umarım yanlış hatırlamıyorumdur onuda öpüyorum nice senelere
kızlar bi sorum olacaktı size bizimde 3 aydır çocuğumuz olmuyor adet düzensizliğim var.bugün doktora gittik gonaphene ve pregnyl verdi adetin 5. gününden itibaren hapı içicem 5 gün 10. günde iğneyi vurunucam 14. günde kontrole gelin bi bakalım yumurtan oluşuyormu dedi.ama ben biraz araştırdım yumurta istenilen büyüklüğe ulaştığında vuruluyormuş iğne.kafam karıştı sizce doktorum doğrumu yapıyor?
canım bilmiyorum deniyormusun ama birkaç öneride bulunmak istiyorum.....
bilmiyorum yazılarımı okumuşsundur benim yumurtalarımın gelişmediğini bırak 2 aydır küçücük bile bir yumurtam yoktu klomen kullandığım halde minik bile yoktu.....
bu ay günde 2 doz klomen kullandım ve onun yanına ek olarak hergün sabah akşam çörekotu, bal ve tarçın karışımını yedim ve incir suyu kürünü uyguladım 11. güne kadar ve hiç yumurtası olmayan benim 12. gün gittiğim muayenede kocam 25 mm'den büyük bir yumurtam oldu hoş bu kadar büyükte iyi değil belki çatlamama ihtimali var düşünsene benim hiç olmayan yumurtamı bu kadar büyüttüğüne göre senin küçük yumurtalarınıda geliştirir tatlım istersen sende bunlardan birini deneyebilirsin sonuçta yumurtan oluyor o bir şekilde gelişir canım bozma moralini yola devam ne yapalım bizimde kaderimiz buymuş.... rabbim çabalarımızın sonucunu verecek mutlaka.....
kızlar mrb... ya bn 23ünde adet oldm fakat ilk gün çok akıntım olmadı oldu ama normalde bnm fazla akıntm olurdu ilk 3 gün ama bu ay ilk gün ble fazla olmadı 2. günü çok çok az hani btmeye yakın olurda kahverengi olur ya bnmde öle oldu dün 3. günü yani bgn sabah kalktm baktm yok gibi bişi artk.. şaşırdm kaldm yaa aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa nolur sölesn nedn böle oldu bana.geçen ayda az olmştu hep akıntım ama bu ay daha az oldu geçen ay adet olmadan önce gonaphene kullanmadm geçen ay adetmden snra başlamştm bn..neden oluo sizce 2 aydır böle????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?